O nouă crimă îngrozeşte România. Doctoriţă de 31 de ani, ucisă de prietenul gelos

Tragedie într-o familie din Valea Jiului. Pe fondul geloziei, soțul și-a strangulat soția și apoi a vrut să se sinucidă
Filip Stan
09 dec. 2023, 16:19
O nouă crimă îngrozeşte România. Doctoriţă de 31 de ani, ucisă de prietenul gelos
Crimă șocantă în Ilfov!

UPDATE Crimă în Valea Jiului. Purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Hunedoara, Sanda Draia, a declarat pentru News.ro că bărbatul din Petroşani care a ucis o femeie prin strangulare nu era căsătorit cu aceasta, dar că în trecut a avut o relaţie de prietenie cu ea. De asemenea, cabinetul veterinar în care a avut loc omorul nu îi aparţine victimei.l

”A fost comis un omor de către o perspană de sex masculin în vârstă de 30 de ani, victima este o femeie în vârstă de 30 de ani. Fapta a avut loc într-un cabinet veterinar, fără legătură cu serviciul victimei, care era medic veterinar. Prezumtivul autor a avut apoi o tentativă de sinucidere, dar întrucât rănile sunt superficiale, el fiind investigat la Spitalul de Urgenţă Petroşani, a fost preluat de organele de poliţie şi la această oră este audiat de procuror, care poate lua măsura reţinerii pentru 24 de ore a acestuia”, a declarat Sanda Draia.

Crimă în Valea Jiului. Un bărbat din Petroșani și-a strangulat prietena și apoi a încercat să se sinucidă. Femeia, în vârstă de 31 de ani, era medic veterinar. Bărbatul, cu un an mai mic, s-a înțepat cu un cuțit în inima și a fost transportat la spital. Rănile bărbatului sunt superficiale și se află în custodia poliției.

A sugrumat-o și apoi a vrut să moară
Un bărbat de 30 de ani și-a sugrumat prietena cu un an mai mare ca el. Femeia, medic veterinar, nu a putut scăpa din mâinile furioase ale partenerului ei de viață.

Tot sâmbătă, doi soţi în vârstă de 67 şi 59 de ani au fost găsiţi morţi în casa lor din Corvineşti, judeţul Bistriţa-Năsăud, sâmbătă, cel mai probabil cei doi fiind intoxicaţi cu monoxid de carbon de la soba de teracotă.

Pompierii de la Punctul de Lucru Lechinţa au fost solicitaţi de un bărbat, prin apel la 112, să intervină, sâmbătă, în localitatea Corvineşti, unde două persoane erau inconştiente, într-o casă.

”Din păcate, cei doi soţi, în vârstă de 67 ani, respectiv 59 ani au fost găsiţi fără suflare, posibil din cauza unei intoxicaţii cu monoxid de carbon – soba cu acumulare de căldură (soba de teracotă)”, a transmis ISU Bistriţa-Năsăud.

Crimă şi în Bucureşti

Fapta șocantă amintește de alte crime asemănătoare petrecute în România în ultimele zile. Pe 7 noiembrie 2023, un bărbat de 72 de ani din Capitală a înjunghiat-o mortal pe angajata fiicei sale, pe fondul unor neînțelegeri mai vechi. Victima ar fi fost acuzată de mai multe ori de furtul unor bunuri.

Răsturnare de situație în cazul vanzătoarei de 23 de ani ucise de tatăl patroanei ei. Beatrice a fost decapitată cu drujba

Nici Laura Simon nu a avut nicio șansa în fața furiei bărbatului. După ce și-a dus planul la îndeplinire, bărbatul a decis să încheie și el socoteala cu viața și a încercat să se sinucidă. Încercările lui au eșuat, metoda de a își înfige un cuțit în inimă a dat greș. A ajuns la spital cu răni superficiale. Bărbatul se află în custodia poliției și va fi cercetat pentru crimă.

Citeşte şi

Mihaela suferă de cancer ovarian de grad înalt. Singura sa șansă la viață este imunoterapia, un tratament al cărui cost nu-l poate suporta singură

Pe 5 noiembrie 2023, o femeie de 78 de ani din Suceava a fost găsită decedată. Principalul suspect este chiar fiul acesteia, care inițial, a fost găsit în lenjerie intimă, cu o cruce în mână și a început să strige că cineva i-a ucis mama. Decesul femeii ar fi survenit în urma mai multor lovituri cu o bucată de lemn. Fiul acesteia prezenta și el câteva semne pe corp.

Soția unui chirurg plastician a MURIT pe masa de operație în timp partenerul său îi făcea o intervenție estetică

Un chirurg plastician este cercetat de poliție, după ce soția sa a murit pe masa lui de operație. Cauza morții nu a fost încă stabilită și se așteaptă rezultatele autopsiei.

Potrivit The Sun, Hillary Brown, în vârstă de 33 de ani, a intrat într-o operație pe care soțul ei, doctorul Ben Brown, în vârstă de 40 de ani, a făcut-o pe 21 noiembrie la clinica sa din Florida. Femeia a intrat în stop cardiac și o săptămână mai târziu, aceasta a intrat în moarte cerebrală. Medicii au decis să o deconecteze de la aparte pentru că nu mai avea nicio șansă la viață.

Soțul său, Ben Brown este acum investigat după moartea soției sale, însă neagă faptul că ar avea vreo legătură nu moartea femeii.

Părinții femeii sunt devastați și caută răspunsuri. „Vrem răspunsuri. Nu ni s-au dat răspunsuri. Dacă este o greșeală, a fost o greșeală, dar nu o aduce pe fiica mea înapoi, știi. Nu vreau banii lui. Nu vreau nimic. Tot ce vreau este un răspuns pentru că cred că îi datorăm asta fiicei mele”, a declarat tatăl femeii.
Acesta a mai spus că fiica lui a fost nefericită în căsnicia ei, dar nu a putut niciodată să plece.

„Nu a vrut să tragă copiii prin așa ceva pentru că avea foarte multă grijă de ei”, a completat tatăl fetei.

Chiar și așa, el a spus că fiicei lui i-a plăcut să fie căsătorită cu un chirurg plastician premiat, care i-a putut face orice intervenție chirurgicală oricând dorea.

Cei doi erau căsătoriți de doi ani, iar Hillary avea trei copii mici, cu vârste cuprinse între 4 și 8 ani, dintr-o căsătorie anterioară.

Spynews
Care sunt cerințele lui Maluma pentru a cânta la Neversea. Artistul a venit însoțit de 40 de persoane
Bzi.ro
Brigitte și Florin Pastramă, condamnați penal! Ce au decis judecătorii în dosarul măștilor
Fanatik.ro
Cele 5 zodii care vor avea succes pe toate planurile până pe 25 iulie. Opulență, bucurie și șansă în viețile lor
Capital.ro
Trebuie să devină obligatoriu. Anunțul ce face România de rușine: Să recunoaștem...
Playtech.ro
SCANDAL! Loredana Groza s-a făcut de RÂS! Imaginile ȘOC pe care le vrea ȘTERSE urgent
DailyBusiness
UE, ultimatum pentru România! Când trebuie prezentat planul pentru micșorarea deficitului bugetar
Adevarul
Cum s-au cunoscut Constantin Tănase și Charlie Chaplin la Paris: „Roumain… artist din Bucureşti… Bucharest… comprenez?“
Spynews
CFR Călători, vești bune pentru români! S-au anunțat reduceri de 20%
Spynews
Star Matinal. Joaquin Bonilla, decizia care i-a schimbat viața. A lăsat Mexiul pentru a se muta în România: „Am primit un mail” / VIDEO
Evz.ro
O bombă cu ceas ticăie la PSD și PNL. Greșeala care poate detona alegerile
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din sutien! Mădălina Ghenea, poziții de INFARCT în dormitor, s-a văzut TOT
Prosport.ro
FOTO. Antonela, răsfățată de milionarul Paszkany! Așa arată tânăra care primește orice dorește
wowbiz.ro
Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?
Cancan.ro
Povestea lui Antonio, băiatul din satul Gura Vitioarei care nu a vorbit deloc până la 8 ani. Ce note a luat la Evaluarea Națională 2024
Playsport.ro
Aparițiile astea ale Mădălinei Ghenea trebuie INTERZISE! A pozat iar cu toate secretele la vedere și a "scăpat" imaginile pe net
kanald.ro
Reacția lui Ronald Gavril după ce Laurențiu Reghecampf l-a acuzat că stă în casa lui cu Anamaria Prodan: „Sunt bărbat, nu m-aș pune în asemenea poziții”
Capital.ro
Decizie pentru cei care stau LA BLOC. Schimbarea pe care românii o cer de ani de zile
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Cum a apărut fosta iubită a lui Smiley! A atras toate privirile la EURO 2024
stirilekanald.ro
Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR
Casa Albă, îngrijorată de vizita premierului ungar Viktor Orban la Moscova
MediaFlux
Prințul William, DEZVĂLUIRI INCREDIBILE despre PRINȚESA DIANA
Shtiu.ro
În ce regiune se găsesc cei mai inteligenți români? Cei mai prosti nu sunt moldovenii!