O nouă Lună Plină se produce pe 1 august 2023. Camelia Pătrășcanu vine cu vești bune pentru toate zodiile

Lună plină pe 1 august 2023. Camelia Pătrășcanu are vești foarte bune în special pentru nativii născuți sub semnul Gemenilor, dar și pentru celelalte zodii.
Alina Costache
26 iul. 2023, 16:41
O nouă Lună Plină se produce pe 1 august 2023. Camelia Pătrășcanu vine cu vești bune pentru toate zodiile
Lună Plină pe 1 august 2023

Această Lună Plină aduce în fața nativilor bucuria de a trăi, ne spune Camelia Pătrășcanu, potrivit fanatik.ro. Luna Plină aduce cu ea momente de inspirație, lucruri bune, relații, acțiuni care merită din plin energie sub toate formele.

Efectele acestui fenomen se mențin până în ziua de 3 august 2023, la răsărit. În aceste clipe vom putea face foarte multe pentru noi, conștientizăm care sunt darurile, capacitățile noastre de a lua decizii mai potrivite pentru noi.

În această perioadă putem reflecta asupra a ceea ce ne dorim să facem, unui nou hobby, fie aspura unei activități care deși nu ne ajută în mod direct, ne face să ne cunoaștem mai bine trăsăturile sau abilitățile. Această Lună Plină ne va pune în legătură cu copilăria, cu copiii din jurul nostru.

Lună Plină august 2023 – Ce se întâmplă cu nativii?

Berbec

Berbecii trec printr-un moment de revelație, de bucurie interioară, de conștiență de sine. Luna Plină activează puterea creatoare care împinge geniul să facă lucruri deosebite, prin forțele proprii.

Taur

Taurii au parte de o Lună Plină aducătoare de conștientizări în privința rolurilor în casă și în cămin. Vor realiza dacă au acționat corect și cu demnitate. Deoarece este o perioadă tensionată pentru ei, Venus le spune că e bine să își ceară iertare, să corecteze și să înțeleagă lucruri retrospectiv.

Gemeni

Gemenii au parte de noi perspective de viață. Primesc o nouă cale prin viață, care poate implica mari schimbări la nivel profesional. Poate fi vorba de noi alegeri vocaționale sau de acceptarea unui adevăr lăuntirc pe care de mult îl ocolesc.

Rac

Pentru Raci, Luna Plină aduce prosperitate și spor. Pot obține bani prin munca lor, evaluându-și mult mai corect talentul. Vor realiza că și-au risipit valoarea în relații care nu au funcționat. Se gândesc că nu au fost apreciați la adevărata lor valoare și abia acum încep să conștientizeze acest lucru.

Leu

Leii simt că sunt constrânși în relațiile personale, că își asumă prea multe responsabilități sau că partenerul se plânge de foarte multe lucruri pe care ei le fac. Își dau seama că nu au destulă libertate pentru a fi ei înșiși.

Fecioară

Fecioarele au parte de o Lună Plină deosebită. Se află pe axa puterii personale și a creativității, dar într-un spațiu cu multe restricții. Vor realiza că sunt mai eficienți atunci când lucrează pentru cineva, în special atunci când trebuie să salveze ceva. Vor degaja toată puterea interioară asupra mai multor analize.

Balanță

Balanțele au parte de revelații sentimentale. E vorba de o iubire care vizeză puterea de a dărui, de a fi generoase, de a ierta, mai ales dacă au fost episoade de posesivitate, de gelozie, de confruntare.

Scorpion

Scorpionii au o responsabilitate foarte mare. Luna în Vărsător le împinge către lucruri bune, dar trebuie să găsească echilibrul dinte control și libertate.

Săgetător

Săgetătorii au o Lună Plină aducătoare de libertate de gândire. Acest lucru ar putea duce la confruntări. În general, ideea de a oferi credit și libertate chiar și persoanelor tinere, care vor să învețe, este o libertate plină de demnitate.

Capricorn

Capricornii au parte de revelații, mai ales în ceea ce privește felul în care partenerul de viață își separă viața sau își vede de propria viață. Trebuie să ofere libertate cuiva să își exprime potențialul.

Vărăstor

Vărsătorii vor reflecta asupra imaginii lor publice, dacă lucrurile pe care le transmit sunt clare și corecte. Le pasă foarte mult de impactul pe care îl au, dacă e unul bun sau nu. Simt că nu trebuie să îi dezamăgească pe cei din jur.

Pești

Peștii au parte de schimbări la locul de muncă. Au idei bune, dar nu sunt suficient de siguri de ceea ce va ieși. Nu sunt stăpâni pe ei și au emoții în această privință. Vor realiza că acest lucru îi va afecta mai târziu, când rezultatele nu vor fi cele dorite.

Spynews
Prima persoană AUDIATĂ în cazul morții lui Andrei Versace. E un personaj temut în lumea INTERLOPILOR
Bzi.ro
Loredana Groza a făcut furori, în costum de baie! La 54 de ani, vedeta arată senzațional! – FOTO
Fanatik.ro
Cât cheltuit o familie de români pentru o vacanță de 9 zile în Grecia. Șocul a fost mare: “Prețurile parcă au luat-o razna. Dezămăgitor pentru noi”
Capital.ro
Statul VREA BANII românilor. Formular și plată până pe 31 decembrie. S-a dat lege în România
Playtech.ro
Scăpăm de caniculă, vine urgia! Urmează 3 zile de furtuni, vijelii și ploi puternice. Zonele afectate
DailyBusiness
Inedit! Primești 15.000 de lei dacă te angajezi
Adevarul
Câți absolvenți au intrat la Politehnică în urma concursurilor de admitere în 2024. La ce facultăți se dă probă scrisă
Spynews
Andrei Versace, bătut cu lopata de un apropiat! Incidentele violente au avut loc după ce “Regele fițelor” i-ar fi furat mașina
Spynews
În ce oraș din întreaga lume e cel mai bine să trăiești. Se află la 500 km de Timișoara, peisajele sunt de vis, iar ahitectura este unică
Evz.ro
Misterioasa apariție a Coca-Cola. Drogul din prima rețetă
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
Decizia luată de Lidl, după ce Sânziana Negru și Ștefan Floroaica au aruncat la gunoi produsele lor promovate
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Motivul pentru care raportul final al necropsiei lui Andrei Versace va fi gata abia peste un an! La ce concluzie au ajuns medicii legiști
Capital.ro
Românii vor fi verificați. Devine obligatoriu să prezentați buletinul
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de colanți și fanii au reacționat instant
stirilekanald.ro
Doctorița Gavril, ucisă în 30 de secunde! Filmul complet al crimei din Brăila
substantial.ro
CFR Călători repune în circulație 6 vagoane modernizate seria 21-90
MediaFlux
ANAF va CONTROLA TOȚI românii! Vom avea CNP FISCAL
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!