O româncă a cucerit Austria. Cine este Laura Cepeu şi cu ce se ocupă

O româncă a cucerit Austria. Laura Cepeu are 33 de ani şi a reuşit performante de neimaginat în lumea sportului. A devenit cu adevărat cunoscută după ce a câştigat titlul de Miss Fitness Model 2021, iar de atunci face furori la competiţiile de frumuseţe.
Alina Costache
12 iul. 2021, 16:45
O româncă a cucerit Austria. Cine este Laura Cepeu şi cu ce se ocupă
Românca Laura Cepeu a cucerit Austria

O româncă a cucerit Austria. Laura Cepeu este antrenor de fitness în oraşul Salzburg, Austria, acolo unde trăieşte de mai mulţi ani, şi scrie la o revistă de profil, „Salzburger FENSTER Magazin”.

Austriecii scriu că românca are un copil de opt ani. Absolventă a unui liceu de muzică în România, Laura s-a dedicat ulterior exclusiv sportului. După 12 ani de dans şi coregrafie, românca a emigrat în Statele Unite ale Americii şi a trăit un timp la New York. S-a întors în cele din urmă în Europa, dar nu în Romania, ci în Salzburg, unde este instructor de fitness la clubul sportiv MyGym Nord, unde predă diverse cursuri -Iron System, Pilates.

https://www.instagram.com/p/CQs6r2uHXU_/

Citeşte şi: Austria anunţă noi relaxări dar vrea restricţii la zborurile low-cost, în UE. „Subiectul a fost primit cu mare interes în Europa”

O româncă a cucerit Austria

Laura a concurat cu succes la „Fitgala” la sfârşitul lunii iunie. Competiţia a fost găzduită de un hotel de lux celebru în Austria, iar tânăra a fost imbatabilă.

Toata lumea a fost draguta anul acesta. Deci sunt cu atat mai fericita ca am castigat concursul. Din punct de vedere mental, sunt bine cand ma antrenez. Ma face sa ma simt pozitiv„, le-a spus ea austriecilor.

Românca mai practică şi meditaţie şi le recomandată tuturor această tehnică: „Vorbeste cu tine insati, crede in tine sau in Dumnezeu, orice vrei. Asculta muzica care iti plac, fa lucrurile pe care ti le-ai propus. Si daca lucrurile nu merg bine, fa-o cu disciplina.

Legat de aspectul fizic, Laura consideră că are un defect, bicepşii. „La mine acesti muschi sunt subtiri genetic, asa ca a trebuit sa muncesc mult la asta. In schimb, am avantajul unui stomac plat„, a mai afirmat românca, potrivit Ziare.com.

Spynews
Au fost găsite frigărui din carne de câine într-o destinație turistică frecventată de o mulțime de români. Autoritățile au luat măsuri de urgență
Bzi.ro
Iuliana Pepene a făcut ravagii, în costum de baie, pe litoral! Imagini incendiare cu blondina de la Antena 1
Fanatik.ro
Ce a găsit o româncă în roșiile țărănești cumpărate dintr-un celebru supermarket. Ce curgea din ele
Capital.ro
Se pierd toți banii. Obligatoriu până la 31 iulie. Statul român a dat avertismentul final
Playtech.ro
Iubita lui Selly, fotografiată FĂRĂ haine! Imaginile au APĂRUT pe net
DailyBusiness
Este alertă de ultimă oră! România va fi măturată de furtuni și inundații
Adevarul
A fost confirmat primul caz de infectare cu West Nile în România. Un bucureștean de peste 60 de ani
Spynews
Capul Doloșman, comoara ascunsă de pe litoralul românesc, oferă peisaje unice. Cum ajungi la punctul turistic aflat în Jurilovca
Spynews
Se închide temporar circulația pe autostrada A2 București – Constanța. Șoferii vor fi restricționați în plin sezon
Evz.ro
Prințul William e putred de bogat. Ce avere deține viitorul rege
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
Gestul lui Alibec pentru gimnasta Anca Surdu, noua iubită, la nunta lui Ianis Hagi! Toată lumea s-a întrebat despre cine e vorba. EXCLUSIV
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Cauza decesului lui Sorin Nazîru. De ce a murit fostul portar al juniorilor de la Dinamo, de fapt
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
El este Robert, românul care a murit electrocutat în timp ce lucra în grădina unei vile, în Italia: „Plecăm de acasă pentru a merge la muncă și nu ne mai întoarcem”
Capital.ro
Românii primesc BANII ÎNAPOI, dar iau amendă. Ordin la Guvern: Dezastru
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
stirilekanald.ro
'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave
substantial.ro
Jennifer Aniston Critică Declarațiile Împotriva Femeilor Fără Copii ale lui J.D. Vance
MediaFlux
RĂSTURNARE TOTALĂ de SITUAȚIE în SUA! ESTE FINALUL!
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!