O româncă a împărtășit cu utilizatorii TikTok cum este să fii căsătorită cu un musulman. ”Pe lângă prima soție, mai are și o amantă. Dar sunt libertină, pot să mănânc chiar și carne de porc”

O româncă a postat pe platforma TikTok un videoclip care a stârnit controverse. Femeia a împărtășit viața sa și a vorbit despre căsnicia poligamă. De origine română, tânăra este stabilită în Germania și este căsătorită cu un bărbat musulman.
Filip Stan
06 mart. 2024, 08:37
O româncă a împărtășit cu utilizatorii TikTok cum este să fii căsătorită cu un musulman. ”Pe lângă prima soție, mai are și o amantă. Dar sunt libertină, pot să mănânc chiar și carne de porc”

O româncă a postat pe platforma TikTok un videoclip care a stârnit controverse. Femeia a împărtășit viața sa și a vorbit despre căsnicia poligamă. De origine română, tânăra este stabilită în Germania și este căsătorită cu un bărbat musulman.

Citește și Vârsta ideală pentru căsătorie. Specialiștii spun că este important să experimentați împreună cu partenerul vostru factori de stres

Pe TikTok vezi videoclipuri de toate felurile, de la rețete culinare, până la cele mai amuzante faze. Pe platforma TikTok, utilizatorii decid conținutul paginii lor și postează diferite lucruri pe care le consideră esențiale sau interesante.

Românca despre care vorbim a ales să împărtășească povestea ei unică, dezvăluind cum este să fii căsătorită cu un musulman care practică poligamia.

În cadrul clipurilor postate pe TikTok, femeia a vorbit despre aspectele intime ale vieții sale, dezvăluind că soțul ei are nu doar o soție, ci și o amantă în afara căsniciei.

Ea a precizat că într-o astfel de relație acceptarea este esențială și că nu toate femeile căsătorite cu musulmani o duc rău.

Soțul său s-a căsătorit mai întâi cu o altă femeie care a rămas în Emirate, ceea ce pe ea o face a doua soție.

Românca a mai dezvăluit că bărbatul are şi o amantă iar fiecare femeie primește bani și atenție în funcție de merit, iar el ar fi văzut-o pe ea ca bona perfectă.

„Când ești într-o religie musulmană sau într-o ecuație ca asta, nici trei avocați nu te mai scapă. Dacă prima nevastă este de acord cu amanta, cu iubirile extraconjugale, cu a doua nevastă, cu a treia sau a 47-a, parcă atâtea aveau voie, atunci eu nu mai am ce face. Dacă tu ți-ai dat acordul și ai acceptat să trăiești în ecuația aceasta, nu mai ai ce face. Deci pur și simplu ori pleci ori accepți.

Dar când este vorba de copii, foarte multă lume acceptă multe lucruri și mulți nu se gândesc că și copiii ne cresc și până la urmă tot cu persoana aia rămân, că se gândesc că au trăit deja 10, 15, 20 de ani, tot cu tine mai trăiesc și restul vieții. Asta e. Dar nu toate soțiile de musulmani trăiesc rău.

În cazul meu, el are mai multe neveste, prima a rămas în Emirate pentru că are și acolo afacere. Ea a rămas acolo să se ocupe de afacere, iar eu l-am acceptat aici cu copiii. Și la ei fiecare femeie primește după merit. El a considerat că eu aș fi bună ca bonă pentru copiii lui, să îi gătesc, să îi spăl și toate cele. Deci de aia trebuie să bat la ușa lui înainte să intru, pentru că el are viața lui privată cu fiecare femeie. Nu pot să îl deranjez dacă vorbește cu ea sau are conferințe”.

”Probleme mari la mansardă”

Poate că multora li s-ar părea dubioasă situația, însă femeia subliniază că, în ciuda stereotipurilor, ea se bucură de libertate. Mai exact, a precizat faptul că are voie să mănânce carne de porc.

„Eu sunt ok, mulțumită, primesc salariu frumușel, am parte și de vacanțe. Deci nu înțeleg de ce vi se pare așa ciudat ca o româncă să fie căsătorită cu un musulman. Și ei sunt oameni.

Eu față de el pot să mănânc ce vreau, cum ar fi carne de porc, sunt foarte libertină. Iar pe lângă prima soție, mai are și o amantă pe care se gândește dacă să o ia și pe ea de nevastă.

Citește și Cât se mai dă dar la nuntă în 2024. Serviciile pentru căsătorii s-au scumpit cu până la 30% anul acesta

Momentan doar pe ea am cunoscut-o, pe prima soție nu. Până la urmă eu fără soțul meu nu exist”, a mai spus românca.

Chiar și așa, cum părerile se împart, majoritatea femeilor nu i-au dat dreptate româncei, mai ales că, după spusele acestora, ”compromisul este prea mare”.

„Probleme mari la mansardă”, a scris cineva.

„Vai de tine, femeie”, a scris altcineva.

„Nu pricep ce fel de bărbat este…are și nevastă, și concubină, și amantă. Ai făcut prea mult compromis, caută-ți un avocat!”, a fost părerea altei utilizatoare.

„Ce nu face lumea pentru bani…dar nici așa”, a mai scris o femeie.

@mari.mirri Antwort auf @Anisoara Popa ♬ Originalton – •Miriam•

Spynews
Prima persoană AUDIATĂ în cazul morții lui Andrei Versace. E un personaj temut în lumea INTERLOPILOR
Bzi.ro
Loredana Groza a făcut furori, în costum de baie! La 54 de ani, vedeta arată senzațional! – FOTO
Fanatik.ro
Cât cheltuit o familie de români pentru o vacanță de 9 zile în Grecia. Șocul a fost mare: “Prețurile parcă au luat-o razna. Dezămăgitor pentru noi”
Capital.ro
Statul VREA BANII românilor. Formular și plată până pe 31 decembrie. S-a dat lege în România
Playtech.ro
Scăpăm de caniculă, vine urgia! Urmează 3 zile de furtuni, vijelii și ploi puternice. Zonele afectate
DailyBusiness
Inedit! Primești 15.000 de lei dacă te angajezi
Adevarul
Câți absolvenți au intrat la Politehnică în urma concursurilor de admitere în 2024. La ce facultăți se dă probă scrisă
Spynews
Andrei Versace, bătut cu lopata de un apropiat! Incidentele violente au avut loc după ce “Regele fițelor” i-ar fi furat mașina
Spynews
În ce oraș din întreaga lume e cel mai bine să trăiești. Se află la 500 km de Timișoara, peisajele sunt de vis, iar ahitectura este unică
Evz.ro
Misterioasa apariție a Coca-Cola. Drogul din prima rețetă
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
Decizia luată de Lidl, după ce Sânziana Negru și Ștefan Floroaica au aruncat la gunoi produsele lor promovate
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Motivul pentru care raportul final al necropsiei lui Andrei Versace va fi gata abia peste un an! La ce concluzie au ajuns medicii legiști
Capital.ro
Românii vor fi verificați. Devine obligatoriu să prezentați buletinul
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de colanți și fanii au reacționat instant
stirilekanald.ro
Doctorița Gavril, ucisă în 30 de secunde! Filmul complet al crimei din Brăila
substantial.ro
CFR Călători repune în circulație 6 vagoane modernizate seria 21-90
MediaFlux
ANAF va CONTROLA TOȚI românii! Vom avea CNP FISCAL
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!