O româncă din Iași a adoptat o lupoaică! Tânăra este artistă și cheltuie în fiecare lună sute de euro pentru animalul sălbatic. ”M-am îndrăgostit”

Anca Petianu, o tânără din Pașcani, județul Iași, a adoptat o lupoaică în anul 2022. Chiar și astăzi, artista cunoscută ca fiind Kaira se ocupă de lupoaică în adevăratul sens al cuvântului. Vezi toate detaliile.
Alina Costache
22 apr. 2024, 17:01
O româncă din Iași a adoptat o lupoaică! Tânăra este artistă și cheltuie în fiecare lună sute de euro pentru animalul sălbatic. ”M-am îndrăgostit”

Kaira, pe numele său real, Anca Petianu, este originară din Pașcani, județul Iași. În august 2022, tânăra a adoptat o lupoaică, Elza, de care se ocupă până în ziua de astăzi.

Citește și Un artist din România, atacat de un urs. Bărbatul a trecut prin clipe de groază: „În secunda 0 am aruncat telefonul”

Lupoaica trăiește în Sanctuarul Libearty Zărnești, iar artista româncă plătește lunar câteva sute de euro pentru îngrijirea sa.

Dacă mulți nu știu, Kaira este cântăreață, iar de-a lungul timpului a avut colaborări cu artiști de seamă din țară, cum ar fi Delia Matache și Elena Gheorghe.

Mai mult decât atât, Kaira face și vlog și este foarte populară și pe TikTok, unde clipurile sale strâng sute de mii de vizualizării și zeci de mii de aprecieri.

Tânăra iubește foarte mult animalele, are doi căței, iar de aproape doi ani a ales să aibă grijă și de o lupoaică.

Chiar dacă animalul sălbatic nu a putut să vină cu ea acasă, tânăra plătește lunar câteva sute de euro către Sanctuarul Libearty Zărnești, acolo unde viețuiește Elza.

În cadrul Sanctuarului Libearty Zărnești trăiesc urși, lupi, căprioare și alte animale sălbatice care pot fi adoptate simbolic și ajutate să trăiască într-un mediu asemănător cu cel natural.

Astfel că, oamenii care doresc să adopte un urs trebuie să plătească lunar câte 600 de euro.

Kaira îi sfătuieşte şi pe alţii să adopte animalele sălbatice din Sanctuarul Libearty Zărnești.

Kaira, ”părintele adoptiv”

Pentru o adopţie simplă, caz în care animalul poate fi adoptat de mai multe persoane, se plăteşte o taxă lunară de 5 euro, în timp ce pentru adopţia exclusivă este de 600 de euro.

În schimbul acestei sume, „părintele adoptiv” primeşte informaţii despre starea de sănătate a animalului şi imagini cu el.

„Cei de la sanctuar au făcut posibilă această adopție chiar și online. Am fost acolo, la acel sanctuar, și am văzut cu ochii mei ce se întâmplă, am văzut cât de multă grijă au oamenii respectivi de aceste animale și, totodată, partea tristă, am văzut și faptul că traumele acelor animale sunt reale. Sunt animale care sunt salvate din captivitate și readuse într-un mediu cât se poate de natural și lăsate cât se poate de liber.

Am văzut cu ochii mei stresul acelor animale, stres și traume, precum trauma cuștii, cu urși care pur și simplu se plimbau într-un cerc vicios, nereușind să iasă din perimetrul cuștii mentale în care au fost sau urși care și-au pierdut vederea, urși care au fost exploatați, dar și multe alte animale, precum lupoaica Elza, pe care am adoptat-o eu, căprioare și alte animale.

Te-ar putea interesa și Premieră absolută în România. A nimerit ursul Brăila, s-a emis Ro Alert

Puteți adopta un animal, lucru care vine la pachet cu o donație, pentru a-i ajuta pe cei de acolo să se ocupe, în continuare, de aceste animale. Puteți face și donații simple. Eu deja am făcut acest lucru, și adopția, și donația, vreau să găsesc modalității în care să mă implic și mai mult, deoarece vibrez foarte mult cu acest lucru”, a transmis tânăra din Paşcani, care în urmă cu doi ani a adoptat o lupoaică.

Spynews
Horoscop săptămânal 1 - 7 iulie: Leii vor avea o periodă agitată
Bzi.ro
Ce va face Zanni cu banii câștigați la Survivor All Stars: „Am planul ăsta din vara anului 2023!”
Fanatik.ro
Animalul foarte cunoscut care a început să dispară treptat din Europa. Toți românii l-au văzut măcar o dată în viață
Capital.ro
Este ilegal pentru românii cu telefoane mobile. Toată lumea trebuie să anunțe
Playtech.ro
Vremea o ia razna din nou! Cod PORTOCALIU de ploi și vijelii în zonele astea ale României
DailyBusiness
Oferta momentului de la Digi! Află cum poți primi un telefon gratis!
Adevarul
Cum ne dă statul român foc la valiză. Un cunoscut economist explică de ce avem o viața mai scumpă de la 1 iulie
Spynews
Florin Salam, înțepătură dură pentru Bogdan de la Ploiești! Să facă referire la Cristina Pucean? „Ce au avut ei...” / VIDEO
Spynews
”Să zică mersi că nu i-au dat ăia două, trei palme”. Florin Salam, declarații acide la adresa lui Bogdan de la Ploiești, după scandalul de la nuntă! Artistul a fost dat afară de la eveniment / VIDEO
Evz.ro
Decăderea totală a Bucureștiului. Un mare regizor taie cu bisturiul
Impact.ro
ȘOC! Alexandra Stan, DEZBRĂCATĂ pe net! Chiloții minusculi au lăsat la vedere TOT. Ce posterior apetisant are
Prosport.ro
FOTO. Face avere din imaginile cu ea dezbrăcată, iar acum a câștigat un concurs de tras palme între femei!
wowbiz.ro
„Dar de la Dumnezeu” Iulia Vântur a făcut anunțul pe internet, după ce s-a zvonit că s-a logodit în secret cu Salman Khan:
Cancan.ro
Telefonul banal care i-a adus moartea lui Gheorghe Băicuș, militarul care și-a pierdut viața în accidentul din Suceava 😢
Playsport.ro
Andreea Mantea n-a mai ascuns NIMIC! Imaginile astea ar trebui interzise! Cum s-a lăsat pozată pe plajă
kanald.ro
România se pregătește să scrie istorie în fața naționalei Țărilor de Jos. La ce oră se dispută partida „Generației de Suflet” din optimile EURO 2024
Capital.ro
Devine obligatoriu în România. Sancțiunile se aplică de la 1 septembrie 2024
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cine transmite la TV România – Olanda. Aici vezi azi, de la 19:00, meciul din optimile EURO 2024
stirilekanald.ro
Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!
substantial.ro
Patronul unui muncitor agricol indian decedat în urma unui accident de muncă, arestat în Italia
MediaFlux
COPIL MUȘCAT de o FEMEIE! Incident ȘOCANT la MARE VIDEO
Shtiu.ro
Top 3 țări cu cei mai proști locuitori. Îi trimiți după apă, vin cu pâine! Pe ce loc sunt românii?