Ideile sale orginale, regulile, dar şi felul în care a prezentat cum s-ar desfăşura viaţa acolo, i-a impresionat total pe cei de la NASA. Ea a mai avut încă șase colegi care au obținut locul al treilea.
Cei şase români câştigători şi-au prezenţa proiectele, la cea de-a 35-a conferinţă a NASA, în mai 2016, care a avut loc în 2016. Au fost aleşi din 4000 de concurenţi din toată lumea, iar ce au avut de făcut nu a fost deloc un lucru uşor. Fiecare a trebuit să îşi imagineze viaţa în cosmos şi să creeze un spaţiu în care oamenii să poată trăi.
Ariana Zhao, căci ea este marea câștigătoare, a muncit luni de zile pentru acest proiect. S-a documentat despre protecţia împotriva radiaţiilor, sistemul închis de agricultură sau gravitaţia artificială. La final, a scris un eseu de 100 de pagini, în care a explicat pe larg detaliiile unei aşezări durabile, cu un spaţiu pentru nu mai puţin de 15.000 de locuitori: pe nume Osiris.
Echipa României a fost formată din elevii clasei a X-a ai Şcolii Internaţionale din Bucureşti: George Valtas, Filip Gkogkos, Andrei Lu, Nicolas Măntescu şi Maria Disli, conform omanicalumea.ro. Au luat premiu pentru proiectul ”Afrodita”.
Concursul organizat anual de NASA este dedicat tuturor elevilor până în clasa a XII-a, de oriunde din lume. Elevii trebuie să creeze modele de aşezări spaţiale şi materiale conexe.