O sibiancă suspectată că şi-a asfixiat copilul în Vinerea Mare a fost arestată

Femeia suspectată că şi-a asfixiat, în Vinerea Mare, copilul în vârstă de patru ani, iar după câteva zile i-a aruncat trupul care a fost găsit pe un teren viran de la marginea Sibiului a fost arestată, marţi, de Tribunalul Sibiu, pentru omor calificat.
Romania TV
15 mai 2012, 14:14
O sibiancă suspectată că şi-a asfixiat copilul în Vinerea Mare a fost arestată

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu au formulat propunere de arestare preventivă în cazul femeii suspectate că şi-a ucis copilul, care a fost admisă de magistraţi.

„Am formulat propunere de arestare preventivă împotriva inculpatei, care, la data de 13 aprilie, a administrat băuturi alcoolice fiului ei în vârstă de patru ani, i-a provocat decesul prin asfixiere cu o pernă, după care l-a ţinut în locuinţă timp ce şapte zile, apoi a fost abandonat pe un teren viran unde a fost găsit în data de 26 aprilie în stare de putrefacţie. Propunerea a fost admisă de magistraţii Tribunalului Sibiu şi s-a dispus arestarea preventivă pentru 29 de zile pentru infracţiunea de omor calificat”, a declarat, marţi, Adriana Şandru, prim-procuror adjunct al Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu.

Potrivit sursei citate, pentru fapta sa femeia riscă închisoare de la 15 la 25 de ani.

Ancheta în acest caz a început în 27 aprilie, când trupul băiatului a fost găsit de către o femeie, pe un teren viran situat între şosea şi calea ferată dintr-un cartier mărginaş al municipiului Sibiu. „A fost identificat cadavrul unui băiat în vârstă de aproximativ patru-cinci ani, acoperit până la gât cu un sac de gunoi de culoare neagră. Cadavrul a fost transportat la Serviciul Clinic Judeţean de Medicină Legală Sibiu, iar în urma necropsiei nu au fost identificate elemente din care să rezulte că moartea a fost violentă”, spunea Luciana Balteş, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Sibiu.

Luni, copilul a fost identificat, poliţiştii afirmând că este vorba de un băiat de patru ani ce ar fi fost ucis de mama sa, care l-ar fi îmbătat şi apoi l-ar fi asfixiat, în Vinerea Mare, aruncându-i trupul după câteva zile.

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Sibiu, copilul găsit mort pe un teren de la marginea oraşului avea patru ani şi era domiciliat în municipiul Sibiu, iar decesul i-a fost provocat de mama sa, o femeie de 25 de ani, care l-a asfixiat, ea urmând să fie cercetată pentru omor calificat.

„În urma activităţilor informativ-operative desfăşurate de poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Sibiu, Compartimentului Poliţiei de Proximitate din cadrul Poliţiei Sibiu şi utilizând portretul reconstituit al copilului găsit decedat, luni a fost stabilită identitatea acestuia. Este vorba despre un copil de patru ani, domiciliat în municipiul Sibiu. De asemenea, a fost identificată mama copilului, respectiv o femeie în vârstă de 25 de ani, domiciliată în oraşul Cisnădie şi fără forme legale în municipiul Sibiu. În urma cercetărilor s-a stabilit faptul că femeia este cea care i-a provocat minorului decesul”, a declarat Luciana Balteş, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Sibiu.

Surse din cadrul anchetei au declarat corespondentului MEDIAFAX că minorul fost asfixiat în vinerea Paştelui, de către mama sa, care mai întâi l-a îmbătat pe copil, apoi l-a omorât şi a stat de Paşte cu el în casă, pentru ca după câteva zile să îl abandoneze în zona căii ferate, unde a fost găsit de o femeie, în 27 aprilie.

Potrivit surselor citate, femeia, care mai are un copil de trei ani şi care este cercetată pentru omor calificat, şi-ar fi ucis băiatul pentru a putea avea o relaţie liniştită cu concubinul său.

Sibianca a fost reţinută.

Cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu.

Spynews
Marina își trăia zilele cu spaimă, chiar înainte să fie omorâtă. Ce au descoperit autoritățile despre crima care a tulburat liniștea din Brăila
Bzi.ro
Ianis Hagi și Elena nu pot pleca în luna de miere! Ce se întâmplă în familia lor, după nuntă
Fanatik.ro
Când se schimbă vremea. Meteorologii ANM vin cu noi vești proaste
Capital.ro
Doliu în lumea muzicii. Adio, dragă DOAMNĂ! Muzica ei va fi eternă
Playtech.ro
A suferit CUMPLIT după DIVORȚ! Știi cine e, astăzi, fata din imagine?
DailyBusiness
BNR dă vestea cea mare pentru românii care au împrumut la bancă!
De ce circulă în continuare TIR-urile pe Transfăgărășan. Suspiciuni de șpagă pe Valea Oltului pentru tranzit
Spynews
”L-am ucis și l-am băgat în troler”. Declarația tulburătoare a criminalului care l-a omorât pe bărbatul găsit fără suflare în geamantan. Cum și-a explicat gestul
Spynews
Decizie dură luată de Oana Roman față de Marius Elisei! I-a deschis proces penal! Vedeta s-a săturat să aștepte ca el să fie tată pentru fiica lui! Exclusiv
Evz.ro
Vinete marinate. O rețetă celebră, vedetă în marile restaurante
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Cum au apărut soția și fiica lui Adrian Ilie la nunta lui Ianis Hagi!
wowbiz.ro
Gigi Becali, implicat într-un accident rutier! Ce se întâmplă în aceste momente cu patronul FCSB?
Cancan.ro
O turistă și-a luat o felie de pizza într-un restaurant din Mamaia, dar a fost obligată să plătească și ketchup-ul. Câți lei a dat
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Medicii au CONFIRMAT! Ce se intampla cu Joe Biden in aceste momente
Capital.ro
Asociațiile de proprietari nu sunt obligate. Proprietarii de apartamente nu au drept. Legea spune clar
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
stirilekanald.ro
Calvarul de nedescris prin care a trecut doctorița Marina, înainte să fie găsită moartă în cabinet!
substantial.ro
Președintele Joe Biden Testat Pozitiv la Covid-19, Va Continua să Lucreze în Izolare
MediaFlux
Anunț OFICIAL de la Casa de Pensii. DECIZIA care SCHIMBĂ radical PENSIILE
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'