O tânără din Texas vrea să devină cea mai grasă femeie din lume. Cel care o ajută este chiar iubitul ei

O tânără din SUA îşi doreşte să devină cea mai grasă femeie din lume şi să fie complet imobilizată la pat. Ea este ajutată de iubitul ei, care îi găteşte zilnic şi îi dă să mânânce cu ajutorul unei pâlnii.
Romania TV
29 nov. 2016, 10:06
O tânără din Texas vrea să devină cea mai grasă femeie din lume. Cel care o ajută este chiar iubitul ei

Monica Riley are 27 de ani şi este un model obez din Texas, SUA pe care oamenii o platesc sa manance cantitati exagerate de mancare. Scopul ei este de a mai pune pe ea inca 135 de kilograme pentru a deveni cea mai grasa femeie din lume si sa fie complet imobilizata la pat.

„Cand voi cantari 450 de kilograme si voi fi complet imobilizata ma voi simti ca o regina” declara femeia care este model pe un site cu femei supraponderale destinat adultilor.

Iubitul ei în vârstă de 25 de ani este cel care o ajută să isi indeplineasca ţelul. Acesta ii prepara shakeuri hipercalorice pe care i le toarna pe gat cu ajutorul unei palnii.

După ce Monica se va îngrăşa suficient şi nu se va mai putea mişca vor cumpăra un pat supradimensionat cu o toaleta incorporata.

Dupa mesele copioase, tanara are nevoie de ajutor pentru a se deplasa de la canapea in dormitor, iar Sid trebuie sa o rostogoleasca in pat de pe o parte pe cealalta, pentru ca burta imensa a femeii a carei circumferinta a ajuns la 2 metri si 31 de cm o impiedica sa se mai miste.

„Sa ajung imobilizata la pat si Sid sa aiba grija de mine este o fantezie sexuala a amandurora si abia asteptam sa se intample asta”.

Cei doi s-au cunoscut pe internet si sunt impreuna de 4 luni, timp in care Monica a luat in greutate 25 de kilograme, Sid avand grija ca iubita lui sa consume 8000 de calorii pe zi.
„Cu cat ma ingras mai mult, cu atat ma simt mai sexi. Iubesc burta mea moala, iar faptul ca ma indop cu mancare chiar ma excita” mai spune femeia supraponderala, potrivit stirilekanald.ro.

Cei doi au planuri mari de viitor şi se gândesc inclusiv la un copil.  „Sunt sigura ca eu si Sid vom fi niste parinti buni”.
Mama femeii, Terri este foarte ingrijorata de stilul de viata pe care il are fiica sa, dar nu a reusit pana acum sa o faca sa inteleaga ca dorinta ei o va duce la moarte.

Monica are deja 20.000 de fani pe internet care adora sa priveasca cum ea este hranita de iubitul ei cu palnia.

Spynews
David Popovici a vorbit despre relația pe care o are cu Taisia, iubita lui: „Mă face să nu mă simt vinovat”
Bzi.ro
Ioana Tamaș, apariție incendiară, în costum de baie! Soția lui Gabi Tamaș, în vârstă de 36 de ani, a făcut senzație pe plaja din Bali
Fanatik.ro
Ce a putut să găsească un turist român ajuns pe plaja din Olimp: ”Unde trăim, în Africa de Sud?”
Capital.ro
Românii cu buletin au fost avertizați. Vor ști totul despre tine. Este capcană chiar în lege
Playtech.ro
Lili Sandu a arătat TOT. Imagini de senzație cu vedeta la 45 de ani. Arată FABULOS
DailyBusiness
Decizie finală! Ce se întâmplă cu taxele în 2025
Adevarul
E Budapesta peste București? Un vlogger celebru dă verdictul. „Sunt șocat de ceea ce văd, priviți câtă nesimțire aici” VIDEO
Spynews
Țara de vis în care să vă petreceți anii de pensie. Serviciile medicale sunt gratuite și se află în topul statelor cu un nivel de trai avantajos
Spynews
David Popovici luptă pentru aurul olimpic și la 100 de metri. Programul de marți al românilor la Jocurile Olimpice de la Paris
Evz.ro
Menții răcoare în casă pe caniculă. Cum poți face economie în portofel
Ego.ro
Cine este și cu ce se ocupă iubita lui David Popovici. Taisia, în lacrimi când sportivul a câștigat aurul olimpic la Paris
Prosport.ro
FOTO. Fosta ispită de la Insula Iubirii nu ratează nicio ocazie să își arate dragostea față de milionarul cu 24 de ani mai bătrân decât ea, care i-a luat un Ferrari cadou!
wowbiz.ro
Soțul Marinei, dentista ucisă în cabinet, rupe tăcerea! Ce mărturisire a făcut în plină anchetă
Cancan.ro
Florin Salam, primele declarații după ce Roxana Dobre și-a luat copiii și s-a mutat la mama ei: 'N-are rost!'
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Atenționare pentru românii care călătoresc în Grecia. Zeci de incendii de vegetație au izbucnit în ultimele 24 de ore
Capital.ro
Dezvăluire cumplită despre Traian Băsescu. Suferința fost mare
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Prezentatoarea TV și cântăreața se iubesc fără rețineri. Imaginile cu cele două femei celebre au atras numeroase comentarii
stirilekanald.ro
VIDEO Reacția halucinantă a tatălui adolescentului care a ucis un copil în Pantelimon. Ireal cum își apară fiul după tragedia provocată: „Dumneavoastră nu ați fost începător?”
substantial.ro
Emisarii armean și turc s-au întâlnit la graniță pentru normalizarea relațiilor bilaterale
MediaFlux
RĂSTURNARE de SITUAȚIE privind ADERAREA la SCHENGEN! AUSTRIA a ANUNȚAT!
Shtiu.ro
Curiozități despre David Popovici, omul-anfibie. Ce înălțime și ce obiceiuri are sportivul?