O tânără se filmează în glumă când înţeapă prezervativele într-un supermarket din România VIDEO

O tânără s-a filmat în timp ce înţepa prezervativele dintr-un supermarket, apoi le-a pus înapoi pe raft. Incidentul a avut loc într-un magazin Auchan, din Sibiu, iar reprezentanţii acestuia le-au transmis clienţilor să anunţe angajaţii dacă găsesc un produs din această categorie, cu ambalaj deteriorat.
Filip Stan
24 ian. 2022, 21:37
O tânără se filmează în glumă când înţeapă prezervativele într-un supermarket din România VIDEO

UPDATE: „As vrea sa lămuresc aspecte legate de Știrea cu prezervativele, despre care m am trezit ca s a zis peste tot la știri. Acest gest a fost doar pentru haz, și mai degrabă o gluma “cam proasta aparent”, pentru internet, nu a fost pe bune.
Este un video foarte vechi, pe care-l postasem pe tiktok, dar pe care platforma mi l-a sters, de aceea l-am repostat pe contul nou, (cont pe care l-am creat recent, pentru ca cel principal este adesea restrictionat).
Acest “gest” nu reprezintă o acțiune pe bune, se poate observa ca pachetul pe care-l am in mâna, este desigilat in primul rând, in al doilea rând are o culoare mai deschisă (un roșu deschis) decât cea a pachetelor de la raft, deci era un pachet “personal”, pe care ulterior l-am aruncat ca sa nu se ajungă la folosirea lui și la ulterioare riscuri.
Deci gestul cu punerea pachetului pe raft este executat cu un pachet luat de la raft și pus la loc, sigilat și neatins, iar pachetul găurit este unul personal, care nici măcar nu era in vanzare in magazinul ales random pentru execuția “glumei”).
Sper ca am fost explicita și se va expune și chestia asta. Îmi asum și recunosc ca am greșit, cu aceasta “gluma”, dar nu este nici recenta filmare și nici nu este acțiunea pe bune. Acum înțeleg ca este un video cu mesaj negativ și riscant, ce nu trebuia realizat, dar vreau sa se cunoască și detaliile importante despre faptul ca este un clip “fake””.

O tânără s-a filmat într-un supermarket din Sibiu în timp ce înțeapă cu un ac prezervativele și pe care mai apoi le pune la raft. Aceasta a publicat imaginile pe contul său de TikTok, acolo unde a stârnit o serie de reacții. Polițiștii sibieni o caută pentru a da explicații pentru fapta sa.

O tânără a vrut să își impresioneze urmăritorii de pe TikTok așa că s-a dus într-un supermarket din Sibiu și s-a filmat în timp ce spărgea prezervative, pe care le-a pus mai apoi înapoi pe raft. „Unul din trei, care sunt șansele?”, a spus aceasta.

Harta radiaţiilor. Ce radiaţii emit antenele în zona ta, află cât de expus eşti
Auchan: „Suntem consternați că cineva a putut avea o astfel de idee”

Dacă tânăra credea că totul este o joacă și un motiv de glumă pe rețelele de socializare, s-a înșelat amarnic. Reprezentanții lanțului de supermarket au transmis că au luat măsuri astfel încât să afle în care magazin s-a întâmplat totul. De asemenea, aceștia spun că sunt consternați de ceea ce a făcut fata doar pentru audiență pe Internet.

„Imediat după primirea informației a fost transmisă o alertă internă în toate magazinele pentru verificarea suplimentară, cu maximă atenție, a integrității ambalajelor la vânzarea acestor produse. De asemenea, am realizat controlul tuturor produselor expuse la raft din categoria respectivă, în magazinul din Sibiu, în care a fost făcută filmarea. Am adăugat și mai multe afișe prin care rugăm clienții să anunțe angajații dacă găsesc un produs cu ambalaj deteriorat. Probabilitatea ca produsul să fi ieșit din magazin este foarte scăzută, deoarece atât casierii noștri, cât și clienții, sunt atenți la integritatea ambalajului produselor, în general, iar în cazul de față, specificul produsului face ca el să nu fie cumpărat dacă ambalajul este desigilat sau deteriorat. De altfel, la nivelul unui an, am casat cutii deteriorate de prezervative în valoare de peste 100.000 de lei. Suntem consternați că cineva a putut avea o astfel de idee, doar pentru a face audiență, și vă asigurăm că am demarat toate procedurile legale în acest sens. Siguranța și încrederea clienților sunt esențiale pentru noi, nu ne putem juca”, au spus reprezentanții Auchan, potrivit Oradesibiu.ro.

https://www.youtube.com/watch?v=CI8eOaK5V-Y

Polițiștii sibieni au deschis o anchetă pentru a o identifica pe tânără.

Livrator de mâncare, prins drogat în trafic în Bucureşti: „Da, frate, dar eu am comandă, se răceşte comanda în maşină”
„Ca urmare a apariției pe rețelele de socializare a unui videoclip care înfățișează o tânără în timp ce ar deteriora produse dintr-un hipermarket din județul Sibiu, Compartimentul Relații Publice din cadrul I.P.J. Sibiu este abilitat să comunice următoarele: La nivelul Inspectoratului de Poliție Județean Sibiu s-a deschis o anchetă în vederea identificării persoanei în cauză și stabilirii situației de fapt pentru aplicarea măsurilor legale în consecință. Până în prezent, la I.P.J. Sibiu, nu a fost înregistrată nicio plângere din partea unității comerciale, astfel încât cercetările sunt demarate din oficiu”, spun reprezentanții IPJ Sibiu.

Spynews
Calendar Bacalaureat 2024, sesiunea de toamnă. Data la care se vor afișa primele rezultate
Bzi.ro
Andreea Marin, apariție spectaculoasă în costum de baie! Are o siluetă impecabilă, la 49 de ani
Fanatik.ro
Planta care îți înfrumusețează curtea, dar poate fi periculoasă pentru animale. Câinii sunt puternic afectați de ea
Capital.ro
Lege nouă în România pentru șoferi: Nu mai există alt drum decât la închisoare
Playtech.ro
Loredana Groza, gafă de INFARCT după moartea lui Alain Delon. S-a făcut de râs, imaginea NU mai poate fi ștearsă
DailyBusiness
Cum poți să faci bani mult mai EFICIENT decât metoda tradițională. În 12 luni ai strânge o sumă frumușică
Adevarul
De ce și-au pierdut românii încrederea în medici. „O cultură a non-comunicării și o atitudine grețoasă”
Spynews
Cât de schimbat este Philipp Plein de când Andreea Sasu l-a făcut tată. Este prima dată când face asta public cu unul dintre copii / FOTO
Spynews
Puya, show incendiar în deschiderea concertului lui 50 Cent din București. Publicul a cântat alături de el | VIDEO
Evz.ro
Trei zodii care înșală cel mai des. Fugi cât poți de ele
Ego.ro
Nu s-au mai putut abține și și-au dat frâu liber sentimentelor, chiar dacă au fost filmați, la Insula Iubirii FOTO
Prosport.ro
Cine moștenește averea uluitoare a lui Alain Delon. Actorul pasionat de sport a stabilit clar cum se va împărți imperiul de 300.000.000 de euro
wowbiz.ro
Cătălin a căzut 300 de metri în gol pe Munții Bucegi! Cum s-a întâmplat tragedia?!
Cancan.ro
Aventurile lui Nicușor în vacanța mare. IMAGINI DEMENȚIALE cu Șeful Bucureștiului: s-a băgat în colăcel și a făcut pluta cumințel
Playsport.ro
Ea este femeia care poate lua FCSB de la Gigi Becali: "Inteligență debordantă, poate să țină echipa de acum"
kanald.ro
Superluna albastră poate fi observată pe cerul României pe parcursul acestei zile
Capital.ro
Se dau 5.000 euro de persoană. Noi vouchere în România. Valabil de azi, ora 10:00
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. E gata să se dezbrace total. „Cred că sunt hot. Vreau să-mi arăt corpul”
stirilekanald.ro
Un bilet la Telecabina Bușteni, mai scump decât un zbor la Milano! Ireal cât costă
substantial.ro
Arhiepiscopul Tomisului, IPS Teodosie, susține că bolile psihice sunt „slăbiciuni” legate de păcatele părinților
MediaFlux
ALERTĂ de RĂZBOI în EUROPA! TRUPELE SUNT LA GRANIȚĂ
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...