O ţară întreagă a urmărit aseară la România TV meciul calificării FCSB în grupele Europa League. România TV, televiziunea marilor evenimente, a fost lider absolut de audiență!

România TV este televiziunea marilor evenimente politice, sociale, culturale și sportive. Aici sunt știrile și transmisiunile care fac diferența!
Filip Stan
30 aug. 2024, 10:37
O ţară întreagă a urmărit aseară la România TV meciul calificării FCSB în grupele Europa League. România TV, televiziunea marilor evenimente, a fost lider absolut de audiență!
Lovitura anului în televiziune! România TV transmite în direct meciul FCSB - LASK, joi, de la ora 21:30

România TV a redat românilor bucuria pe care alții au vrut să o confiște. România TV este televiziunea marilor evenimente politice, sociale, culturale și sportive. Aici sunt știrile și transmisiunile care fac diferența!

Victor Ciutacu desluşeşte misterul: cum a ajuns România TV să obţină drepturile de difuzare a meciului FCSB – LASK Linz: „Se învârt milioanele în oferte precum cireşele roşii la păcănele”

Telespectatorii au urcat România TV pe primul loc în topul audiențelor. Postul de știri preferat al românilor a devenit lider absolut la nivel național cu o cotă de piață de 17,8 la sută, devansând categoric marile televiziuni generaliste.

România TV a redat românilor bucuria pe care alții au vrut să o confiște. România TV este televiziunea marilor evenimente politice, sociale, culturale și sportive. Aici sunt știrile și transmisiunile care fac diferența!

ROMÂNIA TV, CEA MAI URMĂRITĂ TELEVIZIUNE

COTĂ DE PIAȚĂ MECI INTERVAL 21:30-23:30, NAȚIONAL

1. ROMÂNIA TV – 17,8 %
2. PRO TV – 11,5 %
3. KANAL D – 11,5 %
4. ANTENA 1 – 10,2 %
5. HAPPY CHANNEL – 4,4%

Sursa: Kantar Media Audiences, copyright ARMADATA S.R.L.

Citeşte şi

EXCLUSIV Gigi Becali a anunţat intrarea în politică după calificarea FCSB: „Îmi era teamă doar de ghinion, acum candidez la Parlament, din partea unui partid”

 

În exclusivitate la România TV, FCSB a învins joi seara, pe teren propriu, scor 1-0, formaţia austriacă LASK Linz, şi s-a calificat pe tabloul principal al Ligii Europa. Bucureştenii au dominat startul partidei de pe stadionul Steaua, apoi Ziereis a trimis o lovitură de cap pe lângă poartă, în minutul 10. Adil Taoui a şutat şi el în minutul 15, iar gazdele au replicat prin ocazia lui David Miculescu, din minutul 43, când bucureşteanul a trimis pe paortă şi Siebenhandl a respins.

Goalkeeperul oaspeţilor a prins şi şutul lui Florin Tănase, din minutul 45 şi la cabine s-a intrat cu scor alb. După pauză FCSB a controlat meciul, dar nu a reuşit să concretizeze decât în minutul 90+2, când Darius Olaru a pătruns pe stânga, a şutat dintr-un unghi imposibil şi a înscris golul unei calificări aşteptate de şase ani, de când FCSB a jucat ultima oară în grupele Ligii Europa.

 

Spynews
Viața fără filtru. Cu ce se ocupă Cristian Cioacă în prezent, după ce a petrecut aproape un deceniu în spatele gratiilor. Fostul polițist s-ar fi angajat
Bzi.ro
Denisa Nechifor a făcut spectacol la piscină, în costum de baie! Cum se păstrează focoasa brunetă, la 40 de ani
Fanatik.ro
Locul din România care atrage tot mai mulți turiști străini. Oamenii se bucură de liniște și de natură aici
Capital.ro
A murit cel mai iubit rege. Supușii sunt în lacrimi: E un moment de tristețe pentru întreaga nație
Playtech.ro
ȘOC! Ramona Gabor, transformată de operațiile estetice. E altă persoană acum
DailyBusiness
Este anunțul finalului de august! Ce se întâmplă cu românii care au rate la bancă
Adevarul
De ce e Dacia o marcă extrem de vândută în Europa de Vest. Mihai Bordeanu, director general Dacia: „Avem o rețetă inimitabilă”
Spynews
Viața fără filtru. Mama Elodiei Ghinescu, declarații la 17 ani de când fiica ei a dispărut. Femeia merge zilnic să aprindă o lumânare la un mormânt gol: "Ce pot să fac"
Spynews
Acatistul Sfântului Ioan Botezătorul. E bine să-l citești la vreme de necaz și supărare, ce cuvinte puternice să folosești
Evz.ro
Vali Nebunu, bătut de interlopi. Agresorul se afla în arest la domiciliu
Ego.ro
Oana Zăvoranu, imaginile pe care le-ar vrea ȘTERSE! Cum a ajuns să arate azi Querida, la 51 de ani
Prosport.ro
FOTO. Cea mai sexy șefă de federație a recunoscut, la 49 de ani, compromisurile și sacrificiile pe care le face pentru a arăta așa
wowbiz.ro
Bogdan de la Ploiești a făcut, în sfârșit, anunțul despre copiii lui! Manelistul a ținut ascuns faptul că este tată
Cancan.ro
S-au închis în toaleta avionului de întoarcere din Thailanda, apoi i-am fotografiat intimi în seara finalei!
Playsport.ro
Apariție interzisă la propria nuntă?! Prea fierbinte! Cum s-a îmbrăcat "Perla Banatului" la cununia cu Marius Constantin
kanald.ro
Se modifică Programul Casa Verde Fotovoltaice: Cresc sumele care pot fi cerute de la stat pentru montarea panourilor solare
Capital.ro
Ora de iarnă 2024. Când se dă ora înapoi în România
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
GALERIE FOTO. Jordan Chiles, imagini incendiare, în bikini, în plin scandal cu medalia Anei Bărbosu
stirilekanald.ro
Unde sunt, de fapt, Alexandra și Luiza. Monstrul din Caracal a spus totul!
substantial.ro
Politiciana germana Sahra Wagenknecht atacată cu vopsea la un miting electoral
MediaFlux
RĂSTURNARE de situație în SUA! Scorul lui TRUMP în ultimul SONDAJ
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...