O vedetă de la noi s-a mutat la ţară. Creşte găini şi cultivă zarzavat. „Mă transform într-o ţărancă”

In urma cu patru ani, Dana Nalbaru si sotul ei, actorul Dragos Bucur, au decis sa paraseasca Bucurestiul si sa se mute definitiv in casuta pe care si-au ridicat-o intr-un sat modest de la tara.
Iulian Tudor
15 mart. 2019, 07:38
O vedetă de la noi s-a mutat la ţară. Creşte găini şi cultivă zarzavat.

La vremea respectiva, decizia lor a fost privita cu scepticism de catre prietenii lor, acestia neintelegand de ce doi artisti care ar trebui sa locuiasca in Capitala, unde muncesc si se intampla lucrurile, aleg sa paraseasca orasul si viata agitata de aici pentru a se muta intr-un satuc uitat de lume, scrie extranews.ro.

De atunci au trecut patru ani, iar timpul a dovedit ca alegerea Dana Nalbaru si a lui Dragos Bucur, care intre timp a continuat sa aiba proiecte si sa turneze filme la Hollywood, a fost una benefica familiei lor.

Citeşte şi Veste URIAŞĂ pentru fanii emisiunii VISURI LA CHEIE. Ce decizie a luat DRAGOŞ BUCUR

„Casa noastra este situata intre padure si lac. Avem o curte in care am plantat multe, multe flori, copacii sunt acum infloriti si miroase a primavara. In spatele curtii ne-am facut o mica gradina si pamantul e foarte bun…

Avem rosii, dovlecei, ardei, vinete, morcovi, castraveti, ceapa, usturoi, menta, loboda, patrunjel, leustean, tarhon, oregano si capsune multe. Leurda si urzicile le adunam direct din padure, proaspete.

Toamna avem mere, piersici, caise, prune si nuci. Facem compot, gemuri si suc de rosii, toate adunate din curtea noastra.

Nu as fi crezut ca preocuparile acestea „casnice” ma pot umple cu atat de multa energie pozitiva. Pana acum o saptamana cumparam de la vecini oua, dar, cum avem destul loc in curte, am decis sa ne luam propriile noastre gainuse.

Avem 4 si oua in fiecare zi de la ele. Noua ne ajung si Sofia (n.r., fiica celor doi) e extrem de fericita. Dragos a construit un spatiu in care stau gainile si arata foarte cochet in curtea noastra verde”, povesteste Dana Nalbaru.

Totodata, artista marturiseste ca s-a rupt oarecum de lume, ca nu mai e avida dupa stiri si informatii, declarandu-se extrem de multumita de viata pe care o duce acum familia sa.

„Uneori nu vreau sa apartin acestei lumi. Am zile intregi cand nu intru pe internet, televizorul nu-l deschid de ani de zile, nu ascult radio (in ciuda meseriei mele), nu socializez cu necunoscuti, uneori nu ma uit in ochii oamenilor pe strada.

Acasa… Acasa ma simt cel mai bine. (…) Da, stau la tara si, probabil, ma transform intr-o taranca dar, va jur, niciodata nu am fost atat de fericita!

Iesim aproape in fiecare zi in padure, mergem cu barca pe lac, bem un pahar de vin seara, sub cerul plin de stele, ascult in fiecare dimineata cum se trezeste padurea, vecinii mei imi zambesc si ma saluta atunci cand trec pe langa ei.

Daca vreunul dintre voi simte ca ceva lipseste in viata sa, ca un gol nu se umple, ganditi-va ca poate e vremea sa intoarceti pagina vietii voastre. Si faceti-o cu curaj si in directia in care inima va cheama! Inima nu da niciodata gres”, spune Dana Nalbaru.

Spynews
Matteo și-a cerut iubita de soție! Cum a avut loc momentul special: ”Nu a înțeles nimic” | VIDEO
Bzi.ro
Elena Merișoreanu a ajuns pe perfuzii! Ce a pățit îndrăgita cântăreață
Fanatik.ro
Leguma din România care a avut un randament de vis. Au ieșit pe plus toți cei care au cultivat așa ceva
Capital.ro
A lovit tragedia! Marele sportiv al ţării s-a stins. L-a ucis un șofer beat, chiar pe trotuar
Playtech.ro
Antonia, apariție de INFARCT. A dansat la bară provocator. Numai Velea o vede așa.
DailyBusiness
Bani de la Guvern pentru români! Plățile se fac până în octombrie
Adevarul
Disperare în vreme de război: un ucrainean de 28 de ani s-a căsătorit cu soacra sa pentru a se muta în străinătate
Spynews
Elena Udrea, mesaj pentru fiica ei, în prima zi de școală, din spatele gratiilor: „O durere pe care nu o pot descrie”. Adrian Alexandrov a însoțit-o pe Eva
Spynews
Momente emoționante pentru Mihai Petre și soția lui, Elwira! Cei doi au fost surprinși în prima zi de școală a fiicelor cuplului! | PAPARAZZI
Evz.ro
Personajul din Las Fierbinți care nu apărea în scenariul inițial. Acum are mare succes
Ego.ro
Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”
Prosport.ro
FOTO. Zeița de la Montreal, în costum de baie, la 62 de ani. Cum arată Nadia Comăneci pregătită de plajă
wowbiz.ro
Bianca Drăgușanu și Victor Slav, întâlnire de gradul zero la școala Sofiei, după declarațiile dure pe care blonda le-a făcut despre tatăl fetiței sale! Ce s-a întâmplat în curtea școlii spune totul despre relația lor
Cancan.ro
De ce a fost ucisă Marina Gavril, de fapt. S-a aflat motivul crimei din Brăila! 😲
Playsport.ro
IREAL! Suma uriașă pe care a primit-o Antonia de la o casă de pariuri! Unii nu câștigă atâția bani nici în două vieți
kanald.ro
Kate Middleton și-a terminat ședințele de chimioterapie. Care este starea de sănătate a Prințesei de Wales, la 9 luni de când s-a aflat că are cancer: "Viața se poate schimba într-o clipă."
Capital.ro
Elena Udrea suferă cumplit. Alexandrov i-a rupt inima: O durere pe care n-o pot descrie în cuvinte
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Ea este cea mai sexy culturistă din România!
stirilekanald.ro
VIDEO "M-a apucat de gât, m-a izbit de spătarul patului şi m-a strangulat extrem de tare". Mărturia înfiorătoare a unei femei despre Andrew Tate. Victima îl acuză de abuz, după 10 ani
substantial.ro
Ministra Educației clarifică conceptul de ‘cameră de detenție’ pentru elevi
MediaFlux
PENSIONARII care NU primesc PENSIE în următoarele DOUĂ LUNI
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...