OANA ESTE DEVASTATĂ. Care este ULTIMA DORINŢĂ a lui Viorel Lis după ce moare

Viorel Lis e compleșit de problemele de sănătate, care nu-i dau pace în ultima perioadă și cu care organismul său nu prea mai are putere să lupte. Fostul edil al Capitalei și-a păstrat echilibrul și…. într-un moment de maximă sinceritate, i-a mărturisit soției sale de ce se teme cel mai mult după ce el va muri. Când a auzit dorința pe care o are Viorel Lis, Oana a fost devastată.
Iulian Tudor
23 nov. 2018, 13:29
OANA ESTE DEVASTATĂ. Care este ULTIMA DORINŢĂ a lui Viorel Lis după ce moare

În vârstă de 39 de ani, Oana Lis a făcut mărturisiri emoționante în cadrul unui interviu oferit în urmă cu câteva ore, scrie cancan.ro. Cu vocea tremurândă, a spus că Viorel Lis își dorește ca ea să își găsească un partener iubitor, tandru și care să nu o lovească nici măcar cu o floare. Fostul edil al Capitalei este cu 35 de ani mai mare decât soția lui.

Citeşte şi Oana Lis, anunţ cutremurător despre starea de sănătate a lui Viorel Lis. „Depinde de zile…

„Viorel m-a zis că îi e teamă ca după ce moare el, să nu-mi găsesc pe vreunul care să mă bată, are tot felul de gânduri”, a mărturisit Oana Lis în cadrul emisiunii „Star Matinal”.

Prezentă în platoul matinalului de la Antena Stars, soția lui Viorel Lis a făcut dezvăluiri înfiorătoare despre ziua în care acesta și-a piedut cunoștința și s-a lovit piuternic cu capul de unul dintre pereți. Momentele delicate s-au petrecut în urmă cu câteva zile. Mai mult, a mărturisit Oana Lis, problemele de sănătate ale soțului ei o copleșesc atât de mult, încât uneori izbucnește în lacrimi în timp ce este pe stradă.

În cadrul interviului, vedeta a vorbit și despre zilele în care s-a gândit la sinucidere și a subliniat că nu și-a pierdut credința în Dumnezeu.

„M-am ocupat mai mult de mine, de familie, de casa mea, de sufletul meu. Ce să zic, depinde de zile. La noi fiecare zi este total altfel. M-a ajutat foarte mult psihologia ca să trec peste lucrurile astea. Viorel nu se simte bine. De exemplu acum două trei zile m-a speriat foarte tare. Mi-a zis că şi-a pierdut cunoştinţa, s-a lovit cu capul de perete. Sunt tot felul de lucruri. Eu nu sunt genul care îmi place să mă plâng. Mi s-a întâmplat pe stradă să mă buşească plânsul dintr-odată.

Aseară am fost la o masă şi nu a putut să vină cu mine. Asta e. Îl mai scot, mai ieşim şi noi la o păcănea, ce-i face lui plăcere. Eu nu am fost plecată din ţară de opt ani de zile, asta nu înseamnă că am o viaţă perfectă. (…). Nu îmi impune să nu mă duc, să stau în casă. Nu îmi mai place mie în cluburi. Am libertate. Am prieteni care mă invită la Miami, Paris, dar nu mă duc. Vreau să stau aici cu Viorel. (…).

M-am gândit şi la sinucidere de câteva ori. (…). Nici pentru mine nu m-am rugat a Dumnezeu atât de mult. Eu cred. Dacă nu crezi nu se întâmplă”, a mai spus soția fostului edil al Capitalei.

Spynews
Marina își trăia zilele cu spaimă, chiar înainte să fie omorâtă. Ce au descoperit autoritățile despre crima care a tulburat liniștea din Brăila
Bzi.ro
Ianis Hagi și Elena nu pot pleca în luna de miere! Ce se întâmplă în familia lor, după nuntă
Fanatik.ro
Când se schimbă vremea. Meteorologii ANM vin cu noi vești proaste
Capital.ro
Asociațiile de proprietari nu sunt obligate. Proprietarii de apartamente nu au drept. Legea spune clar
Playtech.ro
A suferit CUMPLIT după DIVORȚ! Știi cine e, astăzi, fata din imagine?
DailyBusiness
BNR dă vestea cea mare pentru românii care au împrumut la bancă!
Adevarul
Reacția unui medic legist după ultimul festival de la mare: „Nu reprezintă nimic altceva decât deschiderea către o viață de consumator”
Spynews
”L-am ucis și l-am băgat în troler”. Declarația tulburătoare a criminalului care l-a omorât pe bărbatul găsit fără suflare în geamantan. Cum și-a explicat gestul
Spynews
Decizie dură luată de Oana Roman față de Marius Elisei! I-a deschis proces penal! Vedeta s-a săturat să aștepte ca el să fie tată pentru fiica lui! Exclusiv
Evz.ro
Femeia care nu-l slăbește pe un celebru politician. Prinși din nou în fapt
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Cum au apărut soția și fiica lui Adrian Ilie la nunta lui Ianis Hagi!
wowbiz.ro
Gigi Becali, implicat într-un accident rutier! Ce se întâmplă în aceste momente cu patronul FCSB?
Cancan.ro
O turistă și-a luat o felie de pizza într-un restaurant din Mamaia, dar a fost obligată să plătească și ketchup-ul. Câți lei a dat
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Cum putem reduce temperatura din casă cu două grade, fără a ne folosi de aerul condiționat? Cercetătorii vin cu o soluție inedită
Capital.ro
Statul va controla banii românilor. Rămâi fără toți banii adunați: Extrem de riscant
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
stirilekanald.ro
Calvarul de nedescris prin care a trecut doctorița Marina, înainte să fie găsită moartă în cabinet!
substantial.ro
Un mort și șase răniți după ce o mașină a intrat pe terasa unei cafenele din Paris
MediaFlux
Anunț OFICIAL de la Casa de Pensii. DECIZIA care SCHIMBĂ radical PENSIILE
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'