Oana Lis a ajuns la capătul puterilor. Încă un gest disperat pentru a face rost de bani pentru Viorel Lis! Fanii au rămas șocați

În momentul de față, Oana Lis se află alături de Viorel Lis, din cauza problemelor de sănătate, care s-au agravat în ultima perioadă. Soția fostului primar a decis să vândă o parte dintre bunurile sale, pentru că nu se mai ajunge cu banii. Chiar și așa, cu ultima alegere făcută, fanii au rămas șocați!
Filip Stan
26 apr. 2024, 20:22
Oana Lis a ajuns la capătul puterilor. Încă un gest disperat pentru a face rost de bani pentru Viorel Lis! Fanii au rămas șocați
Oana Lis, adevărul despre starea lui Viorel Lis. Ce se întâmplă cu fostul primar în ultima vreme: „Între viață și moarte”

În momentul de față, Oana Lis se află alături de Viorel Lis, din cauza problemelor de sănătate, care s-au agravat în ultima perioadă.

Soția fostului primar a decis să vândă o parte dintre bunurile sale, pentru că nu se mai ajunge cu banii.

Citește și Oana Lis vrea să vândă crucea lui Viorel: „Nu cred că mai are nimeni acasă cruce de Săpânța”

Pentru a face față cheltuielilor necesare tratamentului, soția fostului primar a decis să vândă o parte din bunurile sale, veste care nu a venit ca un fulger pentru urmăritorii acesteia, mai ales că și în trecutul recent, Oana Lis a procedat în același mod.

Totuși, de data aceasta, Oana Lis a decis să pună în vânzare și crucea soțului său! Din momentul în care starea lui Viorel Lis s-a agravat, soția acestuia a luat o măsură drastică.

Mai exact, a început să-și vândă o parte din lucrurile sale pentru a face față costurilor tratamentului soțului său.

Soția fostului primar susține că nu mai există pic de rușine în legătură cu această decizie, mai ales în situația de față, deoarece prioritățile sunt clar definite: sănătatea lui Viorel Lis este pe primul loc.

”Am vândut, le mulțumesc doamnelor care m-au căutat”

Oana Lis a fost surprinsă de generozitatea oamenilor care au dorit să o sprijine în strângerea fondurilor pentru tratamentul lui Viorel Lis.

După ce a vândut o parte din bunurile personale, a decis să pună în vânzare chiar și crucea fostului primar, în speranța că va aduce contribuții suplimentare pentru nevoile medicale ale soțului ei.

 

„Am vândut, le mulțumesc doamnelor care m-au căutat, care m-au ajutat foarte mult. Sunt veșnic recunoscătoare pentru că fiind un moment mai greu al vieții mele, am avut nevoie de spijin și nu este așa o rușine, o vâlvă.

Este ceva normal să îți vinzi. Este o modă acum de sustenabilitatea, și marile magazine, și pe grupuri sunt o grămadă de grupuri.

Că unii o fac mai pe privat… Eu nu am rușine și din astea, bine că nici nu am cum, fiind cu publicul și așa, nu am de ce să mă ascund”, a spus Oana Lis, potrivit Spynews.ro.

Desigur, Oana Lis a mărturisit faptul că a fost asaltată cu comentarii negative din partea răutăcioșilor, pentru că a fost deschisă în privința nevoii de fonduri pentru tratamentul lui Viorel Lis.

Chiar și așa, soția fostului primar a subliniat că nu vede nicio justificare pentru a-și ascunde situația, mai ales că este vorba despre sănătatea soțului ei.

Te-ar putea interesa și Oana Lis, anunț cutremurător! Ce i-a cerut Viorel Lis să scrie pe crucea lui funerară. Nimeni nu și-a imaginat așa ceva

„Românii știu ce înseamnă greul și tot nu te înțelegi cu omul bogat. Tot omul sărac te înțelege, ăsta este adevărul, fiecare face ce vrea. Eu fac tot ce fac din suflet, mai ales că sunt lucrurile mele. Fiecare face ce vrea cu lucrurile lui”, a mai spus Oana Lis pentru sursa citată.

Spynews
Horoscop săptămânal 1 - 7 iulie: Leii vor avea o periodă agitată
Bzi.ro
Lovitură dată de ProTV! Gina Pistol va prezenta MasterChef!
Fanatik.ro
Subiecte biologie BAC 2024, ce le-a picat elevilor. Rezolvare și baremul de corectare pentru proba la alegere a profilului și specializării. Update
Capital.ro
Decizie pentru toți cei cu buletin de identitate. Nu se acceptă în România. Lege fără excepții
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din rochie! Mădălina Ghenea, GAFĂ de INFARCT în dormitor, a arătat TOT
DailyBusiness
Vești proaste pentru șoferi! Sunt anunțate noi scumpiri!
Adevarul
Cum era să fie dat jos Ceaușescu cu cinci ani înainte de Revoluție. Complotul secret la care a participat și Ion Iliescu
Spynews
Florin Salam, înțepătură dură pentru Bogdan de la Ploiești! Să facă referire la Cristina Pucean? „Ce au avut ei...” / VIDEO
Spynews
”Să zică mersi că nu i-au dat ăia două, trei palme”. Florin Salam, declarații acide la adresa lui Bogdan de la Ploiești, după scandalul de la nuntă! Artistul a fost dat afară de la eveniment / VIDEO
Evz.ro
Rețeta perfectă de castraveți murați. Puteți să îi mâncați a doua zi
Prosport.ro
FOTO. Alexandra Stan, imagini „interzise” pentru a susține naționala României la EURO
wowbiz.ro
Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta
Cancan.ro
BAC 2024 | Subiecte dificile la fizică, informatică, chimie și biologie
Playsport.ro
Andreea Mantea n-a mai ascuns NIMIC! Imaginile astea ar trebui interzise! Cum s-a lăsat pozată pe plajă
kanald.ro
Invazie de alge la malul Mării Negre! În ce zonă a litoralului se manifestă acest fenomen și cum îl resimt turiștii
Capital.ro
Românii trebuie să declare la stat. Se dă ordin în România. Se depune în termen de 60 de zile
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Face avere din imaginile cu ea dezbrăcată, iar acum a câștigat un concurs de tras palme între femei!
stirilekanald.ro
Vaticanul a dezvăluit abia acum adevărul. "Fecioara Maria care plânge" din Trevignano, un fals?
substantial.ro
Autoritățile din Cancun salvează mii de ouă de broască țestoasă înaintea uraganului Beryl
MediaFlux
AU SCĂZUT PENSIILE. Casa de Pensii a ANUNȚAT
Shtiu.ro
Top 3 țări cu cei mai proști locuitori. Îi trimiți după apă, vin cu pâine! Pe ce loc sunt românii?