Oana Lis, dezvăluiri dureroase despre părinții săi: „Mama m-a abandonat. Tatăl meu a fost şi puşcăriaş”

Oana Lis a trecut de-a lungul vieții prin numeroase greutăți, dar în ciuda acestora a reușit să își păstreze optimismul și zâmbetul pe buze. 
Alina Costache
20 iul. 2024, 16:35
Oana Lis, dezvăluiri dureroase despre părinții săi: „Mama m-a abandonat. Tatăl meu a fost şi puşcăriaş
Oana Lis nu se mai descurcă deloc cu banii

Oana Lis a făcut dezvăluiri cutremurătoare. „La noi era o familie tradițională. Femeia tăcea din gură. Dacă nu tăcea din gură, era posibil să ia bătaie.”

Soția lui Viorel Lis a făcut dezvăluiri dureroase despre părinții săi. Oana Lis a fost abandonată de mama sa încă din copilărie, iar viața sa a fost una greu încercată de soartă, fiind nevoită acum să aibă grijă de soțul său, care se confruntă cu grave probleme de sănătate.

Andrei Versace, găsit mort în apartamentul său. Cadavrul „craiului de Dorobanţi” a fost transportat la INML pentru necropsie

Invitată în cadrul podcastului „Povești de Film cu Mara Bănică”, Oana Lis și-a deschis sufletul și a vorbit deschid despre întâmplările care au marcat-o din copilărie.

În ciuda faptului că mama sa a părăsit-o, vedeta nu o învinovățește pe aceasta, deoarece i-a dat viață și a lăsat-o în grija străbunicii sale.  „Mama m-a abandonat, dar cumva, mai târziu, făcând terapie, am înțeles că a făcut ce era mai bine pentru mine. În primul rând, m-a născut. În al doilea rând, nu m-a aruncat undeva și apoi a ales să mă dea la străbunica mea”, a declarat soția lui Viorel Lis.

Oana a povestit cum decurgeau lucrurile la ea în familie, cu un tată agresiv, care făcuse închisoare și cu o mamă care nu avea voie să iasă din cuvântul bărbatului.

Astfel, Oana Lis declară că i-a fost destul de greu să se adapteze la aceste lucruri disfuncționale, transmise din generație în generație.

„La noi era o familie tradițională adevărată, de pe vremuri. Femeia tăcea din gură. Dacă nu tăcea din gură, era posibil să ia bătaie. O normalitate din asta nesănătoasă, transmisă din generații în generații, care a făcut-o și pe mama mea să accepte la un moment dat. Tatăl meu a fost și pușcăriaș .”, a mai povestit Oana Lis.

Oana Lis s-a pregătit deja pentru viața de femeie văduvă. Ce va face după moartea lui Viorel Lis: „Am un plan, pentru că mă liniștește pe mine psihic”

De luni bune, Oana Lis face sacrificii uriașe pentru a-i oferi soțului ei, Viorel Lis, tot confortul de care are nevoie și tratamentele necesare pentru problemele sale de sănătate. Aceasta a fost nevoită să vândă lucruri din casă, pentru a face rost de bani pentru medicamente. Deși de foarte multe lucruri s-a desprins cu ușurință, vedeta povestește cum amanetarea verighetelor a fost unul dintre cele mai dificile momente din viața sa.

„Poate cel mai greu mi-a fost când am dar la amanet verighetele, aia a fost cel mai dureros și chiar am postat pe Facebook atunci, pentru că nu aveam cui să-i spui, nu voiam să atrag atenția. Atunci, m-a ajutat cineva și le-am recuperat, era un moment foarte greu, în care trebuia să chem pe cineva acasă cu un aparat și costa foarte mult, nu aveam în acel moment și voiam să chem doctorul. Nu am regretat, dar era și o încărcătură emoțională, nu doar un inel de aur”, a declarat Oana Lis, în cadrul unui interviu acordat pentru WoWnews.

Citește și: Cum s-a schimbat relația dintre Vlad Gherman și Oana Moșneagu după căsătorie: „Sunt oameni pentru care nu contează chestia asta, dar în creierul meu s-au întâmplat niște lucruri”

Deși la un moment dat și-a permis un confort de trai destul de mare, întrucât bugetul fostului edil era suficient de mare pentru o viață cât mai bună, Oana Lis nu și-a dorit niciodată lucruri scumpe, principiile sale fiind cu totul altele.

„Eu sunt atașată de oameni, iubire, atenție, asta îmi provoacă plăcere. Ca și dovadă, de-a lungul vieții, deși Viorel a vrut să-mi cumpere lucruri mai scumpe când a avut bani, eu o singură dată mi-am dorit o pereche de pantofi, dar nu am avut genți de firmă, diamante, lucruri foarte scumpe, ci doar lucruri ca un om normal”, a mai dezvăluit aceasta.

Citește și: Irinuca renunță la Visul American și se mută mai aproape de tatăl său. Irinel Columbeanu va putea să-și vadă mai des fiica

Ce plan are Oana pentru bătrânețe

După ce Viorel Lis se va stinge din viață, Oara are deja un plan bine pus la punct pentru viitor. Ea a discutat deja cu prietenele sale cele mai bune să îmbătrânească împreună și să se susțină reciproc, lucru care vedeta spune că o ajută să se simtă în siguranță, chiar dacă nu va mai avea pe nimeni din familie în jurul său.

„Planul meu de bătrânețe este ca împreună cu prietenele mele apropiate să ne cumpărăm o casă și să ne gospodărim singure, am un plan, pentru că mă liniștește pe mine psihic să știu că nu sunt singură. Apoi, un om cred că are dreptul să moară la el acasă, inclusiv când ești internat la spital. Sunt cazuri și cazuri, nu vorbim de cele conectate la aparate”, a continuat ea.

Spynews
Ultima imagine cu Andrei Versace în viață. Cum s-a afișat și ce mesaj controversat a transmis cel căruia i se mai spunea și "Regele” fițelor | FOTO
Bzi.ro
Adina Buzatu, comparată cu Sharon Stone: A făcut furori în costum de baie, la 47 de ani!
Fanatik.ro
Ce conțin, de fapt, iaurturile Danone și Danonino. Mulți români le dau copiilor, dar puțini se uită pe etichetă
Capital.ro
Vladimir Putin a ordonat retragerea. Umilință pentru Rusia: A însemnat o batjocură
Playtech.ro
Cele mai norocoase zodii în toamna 2024. Vor avea parte de mulți bani și iubire adevărată
DailyBusiness
Numerele la loto care te pot îmbogăți în această seară!
Adevarul
ANALIZĂ. Cât de afectată este imaginea României de scandalul Dianei Șoșoacă în Parlamentul European
Spynews
Adevărul despre averea lui Andrei Versace. Ce afaceri avea, de fapt, influencerul
Spynews
Cine a fost Andrei Versace. Cunoscut ca și ”Regele Fițelor”, tânărul se lăuda cu o viață de lux și locuia într-un apartament de 600.000 euro | FOTO
Evz.ro
Show-ul verii de pe Netflix. Deja a cucerit publicul
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
wowbiz.ro
Gigi Becali, implicat într-un accident rutier! Ce se întâmplă în aceste momente cu patronul FCSB?
Cancan.ro
BREAKING | Ce a apărut pe pagina de Facebook a lui Andrei Versace, după ce a murit. Ce probleme grave ar fi avut
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Ce făcea dentista din Brăila cu pacienții în cabinet? Era singurul cabinet stomatologic fără camere de supraveghere
Capital.ro
Amendă de 500 de lei. Este lege pentru toți șoferii: Trebuie să fie vizibil
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
stirilekanald.ro
Ireal ce i-a făcut criminalul Marinei Gavril după mai multe lovituri de cuțit
substantial.ro
Anca Şelariu, românca din echipajul NASA, a trăit un an într-o capsulă care simulează condiţiile de pe Marte
MediaFlux
Răsturnare de situație privind TESTAREA ANTIDROG a șoferilor
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'