Oana Lis, momente teribile cu Viorel Lis: „Aşa îţi dai seama cât de singură eşti”

Oana Lis continuă să-și vândă lucrurile pentru a-l ajuta pe soțul ei, Viorel Lis. Vedeta a decis acum să-și vândă chiar și hainele, într-un efort de a face rost de bani pentru a face față cheltuielilor, dar banii nu sunt singura problemă a cuplului.
Filip Stan
17 iun. 2024, 11:56
Oana Lis, momente teribile cu Viorel Lis:

Oana Lis, cunoscută pentru relația sa cu fostul primar al Bucureștiului, Viorel Lis, a dezvăluit un episod dificil din viața lor de cuplu, subliniind greutățile și responsabilitățile cu care se confruntă.

Într-o postare emoționantă, Oana Lis a povestit cum i-a făcut baie soțului ei, o sarcină fizică extrem de solicitantă din cauza dimensiunilor lui Viorel, care are o înălțime de aproximativ doi metri și cântărește în jur de 100 de kilograme.

Oana Lis, exasperată de cheltuieli și de problemele de sănătate ale soțului ei. Cât costă un ecograf făcut la domiciliu. ”Fac tot ce pot”

Pentru Oana Lis, acest moment a fost revelator în multe privințe. A subliniat sentimentul de izolare pe care îl simte, realizând că nu poate apela la nimeni pentru ajutor, decât eventual să angajeze pe cineva de încredere. Această experiență a accentuat conștientizarea propriei singurătăți în momentele grele, dar și puterea interioară pe care a descoperit-o în ea însăși pentru a fi sprijinul de care Viorel are nevoie.

Oana a reflectat și asupra demnității umane, afirmând că aceste încercări i-au oferit o perspectivă profundă asupra valorii de a fi om și de a rămâne demn în fața dificultăților. Ea a adus în discuție și jurămintele de căsătorie, subliniind că adevărata semnificație a promisiunii de a fi alături „la bine și la rău” se dezvăluie în astfel de momente de cumpănă. Prin această mărturisire, Oana a demonstrat o forță extraordinară și o devotare impresionantă față de soțul său, arătând că dragostea și respectul într-o relație pot depăși orice obstacol.

„Azi I-am făcut baie lui Vio, probabil e cel mai greu lucru fizic pentru ca stau mereu cu frica sa nu alunece. Când trebuie sa faci singura baie unui om de vreo 2 m și 100 kg iti dai seama cât de singura ești.

Te-ar putea interesa și Oana Lis, dezvăluire șocantă despre infidelitatea lui Viorel Lis! Cum l-a prins pe fostul primar cu altă femeie: „A început să strige la mine că sunt nebună, că îl urmăresc”

Ca nu simți ca poți apela pentru asta la nimeni decât eventual sa plătești pe cineva. Și sa fie și cineva de încredere. Iti dai seama cât de singura ești la greu. Iti dai seama cât de putermica la nevoie. Iti dai seama ca Dumnezeu ti-a dat putere sa fii sprijin unui om bun.

Iti dai seama ca nu mai poți permite vreodată cuiva sa comenteze despre demnitatea ta umană. Iti dai seama de ce zice la slujba de căsătorie la bine și la rau, sau la greu as zice eu. Iti dai seama ca a fi om e lucru mare”, a zis Oana Lis.

Spynews
Despărțire neașteptată în showbiz! Și-au spus adio la nici un an de când au devenit soț și soție. Detaliile divorțului, dezvăluite la Știrile Antena Stars | VIDEO
Bzi.ro
Prietenul lui Andrei Versace rupe tăcerea! Se droga craiul de Dorobanți?
Fanatik.ro
Alimentul pe care mulți români îl consumă, fără să știe că provoacă balonare. Ce recomandă medicii pentru ameliorarea acestei situații de disconfort
Capital.ro
Florin Salam e distrus de această veste: A intrat în comă. Medicii nu-i mai dau șanse
Playtech.ro
Ce apare pe alcooltest după ce mănânci un corn cu șampanie. Surpriza uriașă de care a avut parte un român după un experiment
DailyBusiness
Este bomba zilei! Rezultate admitere liceu 2024. Topul primelor 15 specializări în București
Adevarul
Ce spun experții despre valul de hate la adresa profesorului îmbrăcat în fustă: „Românii încă prezintă la scară largă prejudecăți” VIDEO
Spynews
Cine este Caterina, noua iubită a lui Alex Bodi. Omul de afaceri a uitat-o pe Ema Uta pentru o tânără de 20 de ani
Spynews
Livia, fosta soție a lui Cătălin Bordea, un nou mesaj după ce a fost pusă la zid: „Ar fi de râs dacă n-ar fi de plâns”
Evz.ro
Laura Lavric ar fi lovit un coleg la o nuntă. Autoritățile anchetează situația
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Fotomodelul de 33 de ani se iubește în secret cu jucătorul mai tânăr cu 11 ani decât ea!
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
INFORMAȚII 💣 Doctorița din Brăila, legături cu MAFIA?! Ar fi avut o relație cu un raket basarabean, pe care l-ar fi... De ce poliția crede că este o „crimă la comandă”
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
„Mai mult de 13-14 ani nu faci dacă te-a pus cineva”. Dialog halucinant între principalul suspect al crimei din Brăila și mama acestuia. Ce l-a sfătuit femeia
Capital.ro
Mașinile interzise. Decizia luată de autorități. Se aplică de azi, 24 iulie
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cuplu bombă în sportul românesc: Denis Alibec se iubește cu Anca Surdu, o gimnastă campioană europeană și mondială, devenită vedetă TV la Exatlon
stirilekanald.ro
Doctorița Gavril, relație amoroasă cu un mafiot de peste Prut, pe care l-a stors de bani! Detalii șocante
substantial.ro
Al Treilea Incident de Zbor la Joasă Altitudine pentru Southwest Airlines în 2023
MediaFlux
BOMBĂ în SUA! ANUNȚUL făcut de KAMALA HARRIS! LOVITURĂ pentru TRUMP!
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!