Oana Lis nu se mai descurcă deloc cu banii: „Este mai scumpă ca în Olanda, se resimte foarte mult”

Oana Lis nu se mai descurcă deloc cu banii. Toată lumea știe că vedeta trece prin momente dificile din cauza stării de sănătate a soțului ei. Viorel are nevoie de un ajutor în permanență, iar Oana se ocupă de tot pentru că cei doi nu au o situație materială deloc bună.
Alina Costache
01 iul. 2024, 13:21
Oana Lis nu se mai descurcă deloc cu banii:
Oana Lis nu se mai descurcă deloc cu banii

Oana Lis nu se mai descurcă deloc cu banii. Chiar dacă îi este greu, soția fostului primar al Capitalei este bucuroasă că își poate ajuta soțul, însă are mari probleme financiare. Ea a ajuns să vândă lucruri din casă, haine, bijuterii sau chiar să ceară ajutor de prietenii virtuali.

Citește și: Oana Lis, despre regretul de a nu avea copii până acum: „Viorel și-a dorit”. Ce a împiedicat-o să își formeze o familie completă

Oana Lis nu se mai descurcă deloc cu banii

Da, de la un simplu unt care este de zece ori mai scump, adică de la chestii minime la cele mai scumpe. Fratele meu lucrează în străinătate, în Olanda și mi-a spus că este mai scumpă mâncarea în România decât în Olanda.

Niciodată nu am înțeles acest dublu standard, produse mai scumpe, dar mai proaste la noi în țară. Se resimte, acum trăim dintr-o pensie, din ce câștig eu ca psiholog.

Nu sunt câștiguri fantasmagorice ca să nu ai grija zilei de mâine. Și dacă ai și probleme de sănătate, aici mi se pare că este lovitura maximă pentru că foarte puține lucruri sunt compensate„, a declarat Oana Lis, pentru Cancan.ro.

Oana Lis, sătulă de comentariile răutăcioase

Oana Lis continuă să lupte pentru a-i asigura soțului său condiții decente de viață, dovedind o dată în plus că este dispusă să facă sacrificii considerabile.

Pff, tot ce-mi trebuia pe caldura asta, s-a stricat aerul condiționat și nu mai sta încărcat cu freon, e și foarte vechi. Acum trebuie sa mai vând iar niște lucruri, chestii… că pensia intra abia peste 2 săptămâni…acum ca sa rezolv situația trebuie pentru că Vio sta numai acasă și e cardiac și se sufoca de la căldură. Așa ca, dați-mi idei, vă rog, ce sa mai pun la vânzare !? Puup

20 ani am auzit de la lume… si lumea generala si rude, si apropiați …ca sunt o nenorocita care o sa-l lase pe Vio la greu. Acu, la greu, e singur si bolnav, dependent de mine. Acum, la greu, când îmi vând din rochii sa-i cumpăr suplimente și ce mai are nevoie extra de rețete compensate… Lumea… Ești rea, ca cerșești!!! Oricum, nimeni nu cerșește de bine. Dacă eram acum cu de toate, în Monaco, nu vindeam nimic. Am trăit sa o aud și p-asta!!!

Mai, cum o dai, nu e bine. Puteam foarte bine sa-mi iau rochia pe mine și sa plec în Dubai și sa las totul în spate dar nu am eu sufletul asta. Lumea ….rămâne cu comentatul aiurea, făcându-si păcate cu aceste răutăți fără bază… Lume multa, oameni putini”, a scris Oana Lis pe Facebook.

Spynews
Horoscop săptămânal 1 - 7 iulie: Leii vor avea o periodă agitată
Bzi.ro
Anda Adam a cheltuit o sumă uriașă pe florile de la nuntă! Cu banii ăștia îți cumperi o garsonieră în București!
Fanatik.ro
Rezultate pe județe la Evaluarea Națională 2024. Află ce notă ai luat în funcție de locul în care ai susținut examenul. Harta edu.ro. Update
Capital.ro
Vor fi identificați și urmăriți. Iohannis a semnat legea. E imposibil să mai scape de acum
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din rochie! Mădălina Ghenea, GAFĂ de INFARCT în dormitor, a arătat TOT
DailyBusiness
Atenționare de călătorie pentru cei care pleacă în vacanță! MAE anunță incendii şi restricţii de circulaţie!
Adevarul
EXCLUSIV Un expert de la Harvard explică de ce America are cei mai bătrâni candidați din istorie la alegerile prezidențiale
Spynews
Florin Salam, înțepătură dură pentru Bogdan de la Ploiești! Să facă referire la Cristina Pucean? „Ce au avut ei...” / VIDEO
Spynews
”Să zică mersi că nu i-au dat ăia două, trei palme”. Florin Salam, declarații acide la adresa lui Bogdan de la Ploiești, după scandalul de la nuntă! Artistul a fost dat afară de la eveniment / VIDEO
Evz.ro
Medic de la Spitalul Fundeni, amenințări cu pistolul în trafic
Prosport.ro
FOTO. Face avere din imaginile cu ea dezbrăcată, iar acum a câștigat un concurs de tras palme între femei!
wowbiz.ro
„Dar de la Dumnezeu” Iulia Vântur a făcut anunțul pe internet, după ce s-a zvonit că s-a logodit în secret cu Salman Khan:
Cancan.ro
Tatăl lui Vlad Pascu, criminalul de la 2 Mai, filmat în ipostaze strigătoare la cer. Imagini uluitoare!
Playsport.ro
Andreea Mantea n-a mai ascuns NIMIC! Imaginile astea ar trebui interzise! Cum s-a lăsat pozată pe plajă
kanald.ro
Imagini apocaliptice în Grecia, din cauza incediilor de vegetație! Zeci de mii de turisti au fost evacuați din hoteluri
Capital.ro
Românii au primit strict interzis. Avertismentul venit chiar acum: Niciodată!
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cine transmite la TV România – Olanda. Aici vezi azi, de la 19:00, meciul din optimile EURO 2024
stirilekanald.ro
La ce oră se afișează azi rezultatele la Evaluare Națională 2024? Iată cum verifici online notele pe evaluare.edu.ro
substantial.ro
Aproape o sută de localități devastate de furtuni în România
MediaFlux
El va fi VIITORUL PREȘEDINTE al României! CUTREMUR la nivel național
Shtiu.ro
Top 3 țări cu cei mai proști locuitori. Îi trimiți după apă, vin cu pâine! Pe ce loc sunt românii?