Oana Matache și Radu Siffredi, după un an de relație: „Suntem bolnăvicios de romantici”. Cei doi îndrăgostiți au făcut dezvăluiri fără perdea

Oana Matache și Radu Siffredi au recunoscut că au fost afectați de hate-ul de pe rețelele sociale, dar încearcă să schimbe acest lucru. În ciuda greutăților, cei doi se declară mai îndrăgostiți ca niciodată.
Alina Costache
21 feb. 2024, 17:27
Oana Matache și Radu Siffredi, după un an de relație: „Suntem bolnăvicios de romantici”. Cei doi îndrăgostiți au făcut dezvăluiri fără perdea
Oana Matache și Radu Siffredi, dezvăluiri fără perdea, după un an de relație

Oana Matache și Radu Siffredi s-au lovit de o serie de comentarii negative în momentul în care s-au afișat împreună pentru prima dată, la scurt timp după ce sora Deliei a divorțat de Răzvan Miheț. Cei doi au susținut mereu că sunt foarte îndrăgostiți și că au planuri serioase, chiar dacă relația lor a iscat controverse.

Recent, aceștia au decis să vorbească fără perdea despre povestea lor de dragoste, dar și despre cum reușesc să depășească criticile de pe rețelele sociale. Chiar dacă au încercat să depășească toate aceste reacții, nu au putut nega că nu au fost afectați.

Citește și: Oana Matache și Radu Siffredi, dezvăluiri picante la Power Couple România: „Erai sexy rău!”. Cum s-au descurcat la proba „Fericirea are chipul tău”

Radu Siffredi a recunoscut că vrea să iasă din „episodul depresiv” generat de comentariile negative din mediul online și să se axeze mai mult pe relația cu Oana. Ea spune că se simte în sfârșit încrezătoare în forțele proprii și recunoscătoare pentru lucrurile frumoasedin viața sa.

„Eu sunt pregătit să ies din episodul ăsta depresiv adus de ce s-a întâmplat legat de noi în media în ultimul an și să încep să fac mai multe pentru mine și pentru Oana, să mă focusez pe oamenii și activitățile care contează în viața noastră”, a declarat Radu Siffredi pentru Viva.ro.

„E pentru prima oară când chiar simt o energie nouă la început de an. Suntem entuziasmați și recunoscători pentru tot ce am reușit să aducem în viețile noastre în ultima vreme și simt că am drive să pornesc proiecte pe care le amân de ceva timp”, a completat Oana Matache.

Citește și: Oana Matache, în lacrimi la Power Couple România, după ce a pierdut proba fetelor: „Am simțit nevoia ori să arunc ceva ori să plâng”

Oana și Radu sunt romantici, dar în felul lor. Nu sunt adepții cinelor la lumina lumânării sau a petalelor de trandafiri și recunosc că le plac mai degrabă lucrurile sponante. Radu spune că el e mai romantic, dar Oana l-a contrazis, susținând că la acest capitol se situează la același nivel.

„Eu vreau să fiu puțin răutăcios și să zic că eu cred că cel mai romantic în cuplul asta sunt eu, dar asta și din cauză că sunt o fire mai pasională, deși țin să menționez că nu toți oamenii trebuie să fie la fel, iar Oana nu duce lipsă de a exprima romantism”, a mai spus Radu Siffredi pentru sursa menționată anterior.

„Ba nu, eu aș zice că suntem bolnăvicios de romantici amândoi, dar în felul nostru. Nu ne mișcă cina cu lumânare și nici petalele de trandafiri. Însă ne-am sui pe furiș pe o clădire din centrul Bucureștiului ca să ne uităm la apus – genul ăsta de romantic. Nu mă pasionează buchetele de flori, dar de la Radu le primesc cu fluturi în stomac”, a adăugat Oana Matache.

Spynews
Care sunt cerințele lui Maluma pentru a cânta la Neversea. Artistul a venit însoțit de 40 de persoane
Bzi.ro
Brigitte și Florin Pastramă, condamnați penal! Ce au decis judecătorii în dosarul măștilor
Fanatik.ro
Ce să adaugi peste carnea de pui la cuptor ca să-i dai un gust de neuitat. Ingredientul care îi oferă o savoare de excepție
Capital.ro
S-A DAT ORDIN pentru România direct de la UE. Este obligatoriu până pe 15 OCTOMBRIE
Playtech.ro
SCANDAL! Loredana Groza s-a făcut de RÂS! Imaginile ȘOC pe care le vrea ȘTERSE urgent
DailyBusiness
Atenție dacă vizitați această țară! Alertă de călătorie de la MAE!
Adevarul
Cum s-au cunoscut Constantin Tănase și Charlie Chaplin la Paris: „Roumain… artist din Bucureşti… Bucharest… comprenez?“
Spynews
CFR Călători, vești bune pentru români! S-au anunțat reduceri de 20%
Spynews
Star Matinal. Joaquin Bonilla, decizia care i-a schimbat viața. A lăsat Mexiul pentru a se muta în România: „Am primit un mail” / VIDEO
Evz.ro
Zodii aflate în impas. E un moment bun de reflecție în viața lor
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din sutien! Mădălina Ghenea, poziții de INFARCT în dormitor, s-a văzut TOT
Prosport.ro
FOTO. Antonela, răsfățată de milionarul Paszkany! Așa arată tânăra care primește orice dorește
wowbiz.ro
Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?
Cancan.ro
Mario, reacţie halucinantă după ce a ieşit din BAC: 'Am ieşit să beau'. Ce notă crede că ia la Română 😂
Playsport.ro
Aparițiile astea ale Mădălinei Ghenea trebuie INTERZISE! A pozat iar cu toate secretele la vedere și a "scăpat" imaginile pe net
kanald.ro
Locuitorii de la granița cu Ucraina au fost avertizați că vor cădea obiecte din spațiul aerian! Oamenii au primit mesaj RO-ALERT!
Capital.ro
SCHIMBARE drastică pentru milioane de români. S-a aflat ce SE PREGĂTEȘTE: Este vorba de o decizie politică
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Cum a apărut fosta iubită a lui Smiley! A atras toate privirile la EURO 2024
stirilekanald.ro
Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR
Stromboli și Etna erupe simultan în Italia, cauzând închiderea aeroportului din Catania
MediaFlux
Zvonuri false despre PENSIE. Daniel Baciu clarifică lucrurile
Shtiu.ro
În ce regiune se găsesc cei mai inteligenți români? Cei mai prosti nu sunt moldovenii!