OANA NICULESCU MIZIL, adusă cu mandat la DNA, după percheziţiile făcute acasă la VANGHELIE VIDEO

Iubita lui Marian Vanghelie, deputatul Oana Mizil, a fost adusă, cu mandat, la DNA pentru a fi audiată în dosarul legat de contractele ilegale acordate de către primăria sectorului 5.
Filip Stan
12 mart. 2015, 09:08
OANA NICULESCU MIZIL, adusă cu mandat la DNA, după percheziţiile făcute acasă la VANGHELIE VIDEO

Oana Mizil a sosit la DNA în maşina proprie, dar escortată de poliţiştii judiciari.

Ea a negat că ar fi avut legături de ordin comercial cu primăria condusă de iubitul său. „N-am avut nici o afacere. Nu sunt suspectă, Doamne fereşte! Nu am ştiut nimic din ce mi s-a pus pe acea listă„, a declarat Oana Mizil.

Referitor la faptul că Vanghelie ar fi perceput comisioane pentru atribuirea de contracte, Oana Mizil a subliniat: „Nu are niciun comision, credeţi-mă”.

Potrivit unor surse judiciare, citate de Agerpre, Oana Mizil ar fi implicată în operațiuni de comerț incompatibile cu funcția de parlamentar.

Sursele citate au precizat că aceasta era administrator de fapt al SC Fashion Brand Management și la patru magazine din București, având ca scop obținerea de foloase.

Procurorii DNA au declanşat, joi dimineaţa, o serie de percheziţii în sediul primăriei sectorului 5 şi la domiciliul lui Marian Vanghelie. Procurorii suspectează faptul că Vanghelie a acordat contracte preferenţiale unor companii, primind în schimb un comision de 20% din valoarea contractului. Primarul a fost ridicat de către mascaţi şi a fost adus acasă pentru a asista la percheziţie.

Pe lângă casa şi primăria lui Vanghelie, au loc percheziții şi la Administrația Domeniului Public sector 5 şi sediul Callex Business Group, firma care a beneficiat de cele mai multe contracte suspecte, aceeaşi firmă ocupându-se de celebrele economate din sectorul 5.

Anchetatorii ridică documente referitoare la contracte încheiate municipalitatea sectorului 5 din 2007 încoace, prejudiciul suspectat fiind de numai puţin de 2 miliarde de lei. După finalizarea percheziţiilor, primarul Vanghelie urmează să fie adus la DNA pentru audiere.

CITEŞTE ŞI MARIAN VANGHELIE, ridicat de MASCAŢI. DNA face percheziţii acasă la edil şi la Primărie VIDEO

Acasă la primar a venit şi avocatul Cristian Ene care-l reprezintă pe Vanghelie în cursul procedurilor judiciare. „Aşteptăm să începem procedura de percheziţie imobiliară, iar după încheierea acesteia continuăm la sediul primăriei şi apoi rămânem la dispoziţia autorităţilor”, a declarat avocatul.

La scurt timp, mascaţii l-au ridicat pe Marian Vanghelie, pentru a-l aduce acasă întrucât, potrivit legii, trebuie să asiste la percheziţia domiciliului său.

Spynews
Marina își trăia zilele cu spaimă, chiar înainte să fie omorâtă. Ce au descoperit autoritățile despre crima care a tulburat liniștea din Brăila
Bzi.ro
Incident cumplit la nunta lui Ianis Hagi! A fost chemată ambulanța
Fanatik.ro
Când începe postul Sfintei Marii 2024. Ce nu e bine să faci până la Adormirea Maicii Domnului
Capital.ro
Ordin UE pentru românii cu cont la bancă. Decizia valabilă din 17 iulie pentru cine transferă bani
Playtech.ro
A suferit CUMPLIT după DIVORȚ! Știi cine e, astăzi, fata din imagine?
DailyBusiness
BNR dă vestea cea mare pentru românii care au împrumut la bancă!
Adevarul
Reacția unui medic legist după ultimul festival de la mare: „Nu reprezintă nimic altceva decât deschiderea către o viață de consumator”
Spynews
”L-am ucis și l-am băgat în troler”. Declarația tulburătoare a criminalului care l-a omorât pe bărbatul găsit fără suflare în geamantan. Cum și-a explicat gestul
Spynews
Decizie dură luată de Oana Roman față de Marius Elisei! I-a deschis proces penal! Vedeta s-a săturat să aștepte ca el să fie tată pentru fiica lui! Exclusiv
Evz.ro
Cei mai bine plătiți angajați de la stat. Și nici nu sunt amenințați de șomaj
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Cum au apărut soția și fiica lui Adrian Ilie la nunta lui Ianis Hagi!
wowbiz.ro
Gigi Becali, implicat într-un accident rutier! Ce se întâmplă în aceste momente cu patronul FCSB?
Cancan.ro
CALVARUL prin care a trecut dentista din Brăila, înainte să moară. Detalii șocante din anchetă. Cum a vrut să se protejeze, dar nu a reușit
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Cum putem reduce temperatura din casă cu două grade, fără a ne folosi de aerul condiționat? Cercetătorii vin cu o soluție inedită
Capital.ro
Se dă ordin în România. Obligatoriu pentru proprietarii de bloc cu centrale termice
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
stirilekanald.ro
Calvarul de nedescris prin care a trecut doctorița Marina, înainte să fie găsită moartă în cabinet!
substantial.ro
Patriarhia Română răspunde acuzațiilor privind canonizarea unor clerici cu legături legionare
MediaFlux
Vești bune pentru locatarii de la bloc. Vor plăti mai puțin la întreținere
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'