Oana Moşneagu, detalii neștiute despre trecutul ei! A lucrat în India înainte să devină actriţă. ”Eram ca un chinez”

Oana Moşneagu a oferit recent un interviu, în care a vorbit despre cele mai importante momente din viaţa ei, despre care nu mulți știu. Vezi mai jos toate detaliile.
Filip Stan
12 iun. 2024, 10:14
Oana Moşneagu, detalii neștiute despre trecutul ei! A lucrat în India înainte să devină actriţă. ”Eram ca un chinez”

Oana Moșneagu, în vârstă de 33 de ani a trecut prin multe momente ciudate, înainte să devină persoana cunoscută de astăzi.

Înainte să meargă la examenul de admitere al UNATC, soția lui Vlad Gherman a terminat o altă facultate și a schimbat mai multe joburi.

Citește și Cât a costat rochia de mireasă a Oanei Moșneagu: „Plănuiesc să o vopsesc ca să o port și la evenimente”

Actrița a dezvăluit de ce, inițial, părinții nu au susținut-o în cariera pe care și-o dorea, ce joburi a avut înainte de a juca în serialele „Fructul Oprit”, „Adela” și „Lia”, dar și cum i-a schimbat facultatea de actorie viața.

Oana a dezvăluit care a fost prima facultate pe care a terminat-o, cum a fost experiența de a lucra în India, dar și cum a reușit, în cele din urmă, să intre la UNATC.

„După ce am terminat liceul, am ales facultatea de Limbi străine. Nu pentru că îmi doream foarte tare această facultate, ci pentru că, nefiindu-mi accesibilă facultatea de teatru, pentru că ai mei nu mă susțineau, eram atât de mică încât nu-mi puteam asuma drumul ăsta de una singură. Și m-am și angajat în primul an de facultate”, a povestit Oana Moșneagu, conform Unica.ro.

De altfel, tatăl actriței și-a dorit ca Oana să rămână în Mioveni ori măcar în Pitești, ca aceasta să fie aproape de casă, unde părinții aveau cum să o întrețină, însă aceasta a ales să meargă la București fără sprijin financiar. Zis și făcut.

„M-au mai ajutat, într-adevăr, nu m-au lăsat baltă”, a mai spus Oana.

Chiar și cu sprijinul părinților, Oana și-a dorit să muncească. Primul ei job a fost de hostess la țigarete, timp de un an și jumătate.

Apoi s-a angajat într-o multinațională ca organizator de evenimente la băuturi alcoolice.

Aceste joburi îi consumau toată energia pe timpul nopții, astfel că îi era greu să gestioneze și facultatea. Și-a încheiat studiile de Licență, dar nu a lucrat niciodată în domeniul pe care l-a studiat.

„În următorii ani, pentru că îmi doream actorie și a început să mă obsedeze ideea, la modul că aveam nopți în care stăteam în pat la 12 noaptea și mă uitam pe tavan, plângeam așa cu durere în suflet și eram atât de frustrată că eu mă duc să fac evenimente și mă simțeam atât de plafonată și de predispusă la nefericire toată viața și mă rugam și ziceam: «Doamne, cum să fac să fiu actriță?».

Și mi se părea imposibil de ce? Pentru că facultatea asta de teatru e o facultate care necesită prezență aproape 100%. Și nu doar în timpul cursurilor. Ai repetiții pentru examene, pentru spectacole. Și tu, odată ce ai intrat în facultate, nu îți mai permiți să lucrezi”, a mărturisit Oana Moșneagu, potrivit Unica.ro.

”M-am întors pe minus”

Așa că, actrița a vrut să își păstreze jobul din multinațională, însă a ales să facă și modeling în paralel.

Astfel, actrița a decis să-și păstreze jobul din multinațională, dar să facă și modeling în paralel.

După ce a lucrat în mai multe aaenții de modeling și casting, Oana a dat de una care i-a propus un contract de câteva luni în India, o experiență grozavă de viață, dar nu și cea mai bună cale de a strânge banii de care avea nevoie.

„Experiența a fost foarte tare. În sensul în care e o cultură atât de diferită și o climă atât de diferită, încât te îmbogățește inevitabil. Interacționezi cu oameni. Ca profesie, ca modeling, eram ca un chinez într-o fabrică.

Eu de luni până vineri mă duceam să fac ședințele foto, pozam pentru niște site-uri de haine și mă schimbam de 100 de ori pe zi și mă întorceam la cazare. M-am întors pe minus. Eram datoare agenției că m-am întors după prima mea experiență de 3 luni de zile”, a povestit Oana Moșneagu.

După a doua experiență ca model în India, actrița a decis să revină în Capitală, iar de-acolo a urmat multe aventuri și mulți pași de urmat, pe care i-a făcut cu brio, astfel că astăzi este o actriță îndrăgită.

Citește și Reacția Oanei Moșneagu, când a văzut că Ioana Blaj s-a îmbrăcat în alb la nunta ei. ”Să fii sănătoasă”

„Nu mai pozam haine indiene, pozam haine pentru site-urile românești. Adică nu am făcut partea de modeling care presupune glam și fashion și evenimente și sclipici. Nu tăticule, mă schimbam de 100 de ori pe zi și cam cu asta mă ocupam”, a mai spus actrița.

Spynews
Momente de groază în Satu Mare! A fost descoperită o bombă neexplodată într-o zonă foarte circulată | FOTO
Bzi.ro
Ianis Hagi și Elena nu pot pleca în luna de miere! Ce se întâmplă în familia lor, după nuntă
Fanatik.ro
Când se schimbă vremea. Meteorologii ANM vin cu noi vești proaste
Capital.ro
Vor plăti mai puțin. Decizie pentru cei care alimentează cu motorină. Ordin la Guvern azi, 18 iulie
Playtech.ro
Ce spune Bianca Drăgușanu despre acuzațiile de evaziune fiscală. Vedeta RUPE TĂCEREA
DailyBusiness
BNR dă vestea cea mare pentru românii care au împrumut la bancă!
Adevarul
De ce circulă în continuare TIR-urile pe Transfăgărășan. Suspiciuni de șpagă pe Valea Oltului pentru tranzit
Spynews
Star Matinal. Cum se simte Mihai Leu, după ce s-a confruntat cu probleme de sănătate serioase. A ajuns la spital de trei ori în prima parte a anului
Spynews
Marina, femeia găsită moartă în propriul cabinet stomatologic, a luptat pentru viață până în ultima secundă. Detalii tulburătoare despre crima din Brăila
Evz.ro
Despăgubiri pentru România și Bulgaria, după refuzul Schengen
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
wowbiz.ro
Gigi Becali, implicat într-un accident rutier! Ce se întâmplă în aceste momente cu patronul FCSB?
Cancan.ro
Cum arăta Iustina Loghin de la Insula Iubirii, înainte de operațiile estetice făcute cadou de Cornel 😲
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Peste 2,5 milioane de români primesc 250 de lei în luna august. Categoria de persoane ce se bucură de mai mulți bani de la stat
Capital.ro
Interzis și ilegal în România. Guvernul a dat ordin joi, 18 iulie: Instituim noua infracțiune
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
stirilekanald.ro
Ireal ce i-a făcut criminalul Marinei Gavril după mai multe lovituri de cuțit
substantial.ro
Lavrov Saluta Nominalizarea lui J.D. Vance ca Potențial Vicepreședinte al SUA
MediaFlux
REDUCERI la facturile de ENERGIE ELECTRICĂ
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'