Oana Moșneagu dezvăluie ce face cu cele două rochii de mireasă: „A doua rochie, cea de la petrecere, îmi place extrem de mult cum se simte pe corp”

Oana Moșneagu și Vlad Gherman au avut o nuntă care a făcut furori pe rețelele de socializare, iar organizarea evenimentului i-a luat prin surprindere până și pe invitați.
Alina Costache
09 iul. 2024, 13:08
Oana Moșneagu dezvăluie ce face cu cele două rochii de mireasă:

Oana Moșneagu și Vlad Gherman s-au căsătorit pe data de 2 iunie, iar petrecerea a fost una spectaculoasă. Imaginile și clipurile de la fericitul eveniment au făcut furori pe rețelele de socializare, iar acum, cei doi sunt mai fericiți ca niciodată și își fac planuri pentru viitor. După mai bine de o lună de la nuntă, Oana a dezvăluit ce face cu cele două rochii de mireasă, dar și cu buchetul și accesoriile.

Ce face Oana Moșneagu cu cele două rochii de mireasă

Proaspăt căsătoriți, cei doi actori nu au ezitat să ofere mai multe interviuri și să vorbească despre perioada minunată de care au parte. Recent, Oana a declarat pentru Viva ce va face cu lucrurile de la nuntă.

Întrebată ce intenționează să facă cu cele două rochii de mireasă pe care le-a purtat, actrița a spus că „Intenționez să vopsesc a doua rochie, cea de la petrecere, îmi place extrem de mult cum se simte pe corp și câtă lejeritate în mișcare îmi oferă, îmi place tare și cum arată pe mine, așa că aș vrea să o mai port, dacă am ocazia, la vreun eveniment. Dacă reușesc să găsesc o vopsitorie potrivită, având în vedere că rochia are și corset și materialul e mătase naturală, o să mă vedeți purtând-o pe albastru, cel mai probabil.”

Cât despre accesorii și buchetul de mireasă, bruneta a declarat că plănuiește să le păstreze.

Citește și: Ce au făcut Vlad Gherman și Oana Moșneagu cu banii de la nuntă. Cei doi au avut parte de un eveniment de vis: „Ne-am ales niște…”

„Când vine vorba despre accesorii, au locul lor special într-o cutiuță, o să le mai port în mod sigur, mai ales că la prima rochie am avut perle. În schimb, o amintire pe care o voi păstra într-un mod special este cea a buchetului meu de flori. Atât pe al meu, cât și pe al nașei le vom avea, în două luni, sub forma unui tablou, le-am trimis către un artist care înrămează flori uscate. Buchetul meu va fi împărțit în două, pentru mine și domnișoara de onoare care a prins buchetul în noaptea nunții, de-abia așteptăm să vedem cum va arăta!”

Citește și: Cum s-a schimbat relația dintre Vlad Gherman și Oana Moșneagu după căsătorie: „Sunt oameni pentru care nu contează chestia asta, dar în creierul meu s-au întâmplat niște lucruri”

Spynews
După 40 de ani în care nu a spus nicio vorbă despre secretul teribil din viața sa, Antonya a dezvăluit, pe patul de moarte, cum și-a ucis copilul
Bzi.ro
Ileana Stana-Ionescu va fi incinerată pentru că „nu mai sunt locuri”! „Este o barbarie să o incinerezi!”
Fanatik.ro
Cine e tânăra de 19 ani ucisă de urs pe traseul turistic Jepii Mici din Bucegi. “A atacat-o pe potecă, a tras-o în vegetația de lângă și a scăpat-o într-o prăpastie”
Capital.ro
Lege pentru toți proprietarii de apartamente. Este obligatoriu în orice bloc din România
Playtech.ro
OOPS! Denise Rifai, prinsă în fapt pe plajă! Costumul de baie minuscul a lăsat la vedere chiar TOT
DailyBusiness
Bani GRATIS de la stat pentru acești români! Cum îi pot obține?
Adevarul
Macron divulgă care sunt țările care se opun aderării Ucrainei la NATO
Spynews
Cum a fost iertat Vali Vijelie de soție după ce a avut mai multe „pofte ale inimii”
Spynews
Ana Baniciu a făcut publică prima imagine cu bebelușul ei! Aris, fiul artistei și al lui Edy Kovacs, e adorabil / FOTO
Evz.ro
Schimbare uriașă pentru șoferi. Își recuperează mai repede permisul
Impact.ro
Delia, poze de INFARCT! Și-a etalat posteriorul OBRAZNIC pe internet, s-a văzut TOT
Prosport.ro
FOTO. Imagini fierbinți cu Aza Gabriela, iubita lui Horațiu Moldovan, în costum de baie!
wowbiz.ro
Irina Columbeanu și-a lăsat tatăl și a plecat din România, dar nu s-a întors nici la Monica Gabor. Unde se află în aceste momente fiica lui Irinel Columbeanu?!
Cancan.ro
Cristina Șișcanu, fără sutien!!! Fanii au taxat-o fără milă: „Oare ai o oglindă ca cea a…” VIDEO
Playsport.ro
Aparițiile astea ale Mădălinei Ghenea trebuie INTERZISE! A pozat iar cu toate secretele la vedere și a scăpat imaginile pe net
kanald.ro
Primele declarații ale Narcisei Modrîngă despre videoclipul indecent cu ea. Ce spune fosta iubită a lui Mădălin Păduran, tânărul care a murit într-un accident de mașină la Deveselu, despre imaginile care au apărut în mediul online
Capital.ro
Şoferii NU vor fi lăsați să plece. Poliția le reține permisul pe loc: E o lege bună
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Lili Sandu, fosta iubită a lui Bogdan Stelea, e strălucitoare la 45 de ani, într-un costum de baie alb și transparent!
stirilekanald.ro
Blestemul abătut asupra unei familii, care și-a pierdut cel de-al doilea fiu înecat, tot la vârsta de 17 ani, la 7 ani distanță de prima tragedie!
substantial.ro
Spania se califică în finala EURO 2024 după o victorie importantă în fața Franței
MediaFlux
PENSIONARII pierd 500 DE LEI după RECALCULAREA PENSIILOR!
Shtiu.ro
A 6-a cea mai mare țară din lume NU ARE NICIUN VECIN! Știi care este?