Oana Moșneagu și-a făcut petrecerea burlăcițelor la Roma. Cum s-a distrat alături de prietene, în timp ce Vlad Gherman a plecat la Amsterdam: „Patru zile așa cum nici n-aș fi putut să mi le imaginez”

Oana Moșneagu a făcut petrecerea burlăcițelor la Roma, la două săptămâni de la cununia civilă. În paralel, și Vlad Gherman a plecat alături de prieteni la Amsterdam.
Alina Costache
25 apr. 2024, 22:20
Oana Moșneagu și-a făcut petrecerea burlăcițelor la Roma. Cum s-a distrat alături de prietene, în timp ce Vlad Gherman a plecat la Amsterdam: „Patru zile așa cum nici n-aș fi putut să mi le imaginez”
Oana Moșneagu și-a făcut petrecerea burlăcițelor la Roma. Cum s-a distrat alături de prietene, în timp ce Vlad Gherman a plecat la Amsterdam: „Patru zile așa cum nici n-aș fi putut să mi le imaginez”

La începutul lunii aprilie, Oana Moșneagu și Vlad Gherman s-au căsătorit civil în prezența prietenilor și a familiilor, iar pe 2 iunie urmează se se căsătorească religios.

Citește și: Oana Moşneagu şi Vlad Gherman au dat lovitura. În ce afacere au investit banii câştigaţi: „Azi poţi să ai de lucru, mâine poţi să nu ai”

Oana Moșneagu și-a făcut petrecerea burlăcițelor la Roma

Cei doi tineri însurăței au decis să plece din țară, separat, pentru a se distra pe cinste înainte de a deveni în totalitate soț și soție. În timp ce Oana s-a distrat alături de fete la Roma, Vlad Gherman a petrecut cu prietenii la Amsterdam, în ciuda frigului teribil.

„Știți ce înseamnă să fii toată un zâmbet? Cam așa am fost eu alături de fetele mele. Am avut parte de patru zile așa cum nici n-aș fi putut să mi le imaginez. Sunt recunoscătoare pentru fiecare dintre ele și pentru toate momentele. Pentru fiecare zâmbet, îmbrățișare, fiecare fredonare pe „Se mărită Oanaaa”, fiecare „cum vrei tu, e weekendul tău, e despre tine”, „mergem unde vrei tu”, „te îmbrăcăm noi”.

Și, apropo de ultima parte, fetele mele m-au îmbrăcat pentru party, o să fac un reel să vă arăt cât de fuuuun a fost la cumpărături. Sunt recunoscătoare pentru că le am în viața mea. Și pentru acest weekend plin de bucurie. Să ne rămână în suflet o viață, alături de multe altele asemenea pe care de-acum ne propunem să le adunăm în fiecare an. Vă iubesc, gagici. Vă mulțumesc”, a scris Oana Moșneagu pe Instagram, în dreptul fotografiilor din călătorie.

Oana Moșneagu și Vlad Gherman s-au căsătorit civil la începutul lunii aprilie. Acum, cei doi se pregătesc pentru cununia religioasă ce va avea loc pe data de 2 iunie și încă mai au multe lucruri de pus la punct. Au reușit, totuși, să-și aleagă ținutele, iar actrița va îmbrăca două rochii diferite.

Oana a probat zeci de rochii, iar, la final, proaspătul ei soț, Vlad Gherman, a ajutat-o să aleagă două dintre ele. Prima e o rochie simplă, clasică, iar a doua mulată, dar suficient de comodă cât să-i dea voie artistei să se miște în voie pe ringul de dans.

„Prima este mai clasică și mai simplă. O voi purta la cununia religioasă și la petrecere până la dansul mirilor. După am ales o rochie mai comodă, la fel de frumoasă, destul de strâmtuță, sper să mă pot desfășura. Cea pe care am ales-o era printre primele pe care le-am probat. După ce am probat 70, m-am întors la una dintre primele zece”, Oana Moșneagu pentru unica.ro.

Oana Moșneagu și Vlad Gherman nu vor respecta toate tradițiile la nuntă. Cei doi locuiesc deja împreună, așa că obiceiul cu luatul miresei de acasă nu-și mai are rostul. Aceștia nu vor face nici bradul de nuntă și nici dansul găinii nu va avea loc la nunta lor. În plus, actriței nu-i prea surâde ideea în ceea ce privește furatul miresei, pentru că nu vrea să piardă timp din nunta ei.

„Nu mi-ar plăcea să ratez o oră din nunta mea, o mai fac și duminica. Petrecerea începe undeva pe la ora 19:00. A doua zi lumea mai merge la muncă, nu putem să o ținem până la 9 dimineața, să pierd o oră…și unde să mă duc, în pădure? În Ciolpani facem noi nunta. Dacă au vreo idee inedită să zburăm până la Paris și înapoi, nu știu. Vreau să fiu cât mai prezentă la nunta mea. Zboară timpul foarte repede. Vreau să mă bucur de tot ce am pregătit”, a mai spus Oana Moșneagu.

Citește și: Oana Moşneagu şi Vlad Gherman au dat vestea despre copil, înainte de nunta din iunie: „Sunt foarte entuziasmată”

Spynews
Prima persoană AUDIATĂ în cazul morții lui Andrei Versace. E un personaj temut în lumea INTERLOPILOR
Bzi.ro
Loredana Groza a făcut furori, în costum de baie! La 54 de ani, vedeta arată senzațional! – FOTO
Fanatik.ro
Cât cheltuit o familie de români pentru o vacanță de 9 zile în Grecia. Șocul a fost mare: “Prețurile parcă au luat-o razna. Dezămăgitor pentru noi”
Capital.ro
Statul VREA BANII românilor. Formular și plată până pe 31 decembrie. S-a dat lege în România
Playtech.ro
Scăpăm de caniculă, vine urgia! Urmează 3 zile de furtuni, vijelii și ploi puternice. Zonele afectate
DailyBusiness
Inedit! Primești 15.000 de lei dacă te angajezi
Adevarul
Câți absolvenți au intrat la Politehnică în urma concursurilor de admitere în 2024. La ce facultăți se dă probă scrisă
Spynews
Andrei Versace, bătut cu lopata de un apropiat! Incidentele violente au avut loc după ce “Regele fițelor” i-ar fi furat mașina
Spynews
În ce oraș din întreaga lume e cel mai bine să trăiești. Se află la 500 km de Timișoara, peisajele sunt de vis, iar ahitectura este unică
Evz.ro
Misterioasa apariție a Coca-Cola. Drogul din prima rețetă
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
Decizia luată de Lidl, după ce Sânziana Negru și Ștefan Floroaica au aruncat la gunoi produsele lor promovate
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Motivul pentru care raportul final al necropsiei lui Andrei Versace va fi gata abia peste un an! La ce concluzie au ajuns medicii legiști
Capital.ro
Românii vor fi verificați. Devine obligatoriu să prezentați buletinul
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de colanți și fanii au reacționat instant
stirilekanald.ro
Doctorița Gavril, ucisă în 30 de secunde! Filmul complet al crimei din Brăila
substantial.ro
CFR Călători repune în circulație 6 vagoane modernizate seria 21-90
MediaFlux
ANAF va CONTROLA TOȚI românii! Vom avea CNP FISCAL