Oana Moşneagu şi Vlad Gherman au dat vestea despre copil, înainte de nunta din iunie: „Sunt foarte entuziasmată”

Oana Moşneagu și Vlad Gherman trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de multă vreme. Cei doi actori au avut cununia civilă, de curând, și urmează să-și jure iubire veșnică și-n fața lui Dumnezeu. Vedeta a vorbit și despre planurile de viitor, mărturisind că-și dorește să devină mamă.
Irina Dumitrescu
11 apr. 2024, 12:46
Oana Moşneagu şi Vlad Gherman au dat vestea despre copil, înainte de nunta din iunie:

Oana Moşneagu și Vlad Gherman s-au cununat civil, urmând să aibă nunta pe data de 2 iunie 2024. Se află pe ultima sută de metri cu pregătirile și speră că totul va decurge așa cum își doresc. Actrița a vorbit despre planurile ei de viitor, mărturisind că-și dorește să devină mamă. Vedeta a recunoscut că s-au gândit la ideea de a avea un copil în viitorul apropiat. Minunata veste a fost dată chiar de către actriță, la doar câteva zile de când s-au căsătorit.

 

În urmă cu doar câteva zile, cei doi a rostit cel mai sincer „Da” din viețile lor, după ce și-au unit destinele în fața ofițerului Stării Civile. Acum urmează încă un pas important pentru ei și anume nunta, însă până atunci, artista a vorbit și despre momentul când ea și partenerul ei de viață vor deveni părinți.

Oana Moșneagu  și Vlad Gherman sunt pe ultima sută de metri cu pregătirile pentru nunta lor. Marele eveniment va avea loc pe 2 iunie, iar aceștia așteaptă cu nerăbdare să-și petreacă tot restul vieții împreună. Se gândesc cu mult drag la momentul în care își vor întemeia o familie, asta pentru că se pare că își doresc foarte mult să devină părinți.

Chiar actrița a fost cea care a vorbit fără perdea despre momentul când vor face acest pas. Este conștientă de faptul că rolul de mamă vine la pachet și cu multe sacrificii, atât pe plan profesional, cât și pe plan personal, însă este extrem de entuziasmată și dornică să înceapă și acest capitol.

Oana Moșneagu va purta două rochii de mireasă. Nu vrea să fie furată de la nuntă: „Nu mi-ar plăcea să ratez o oră din petrecerea mea”
Când nu ai un răspuns categoric în raport cu tine și între tine și partenerul tău e foarte deranjant și iritant să fiu nevoită să-l ofer cuiva din exterior. Acum suntem în punctul în care avem un răspuns pentru noi. Nu mă deranjează să-l împărtășesc pentru că este o dorință atât de mare pe care o avem amândoi și ne gândim cu atâta bucurie la momentul ăla încât nu pot să mă abțin. Abia aștept! (…)

Trebuie să fiu puțin pregătită la căpuț. Pentru mine, un copil ar însemna un stop profesional pentru o perioadă. Cred că o să fie destul de greu așa cum le e tuturor proaspetelor mămici. Mai trag un pic de timp. Numai când mă gândesc sunt foarte entuziasmată de ideea de copil. Doamne-ajută să fie totul bine! Deci da, vrem un copilaș, doi copilași”, a mărturisit Oana Moșneagu pentru Unica.ro.

Oana Moșneagu nu știe încă ce fel de mamă o să fie, dar știe foarte bine ce lecții îi va oferi viitorului ei copil.

Actrița ar vrea ca fiul sau fiica sa să învețe valori precum iubirea sau generozitatea. Vedeta este de părere că acestea sunt de departe cele mai importante lucruri pe care ea și Vlad Gherman le-ar oferi.

Aș vrea să fie liber. Cred că cea mai importantă lecție pe care aș vrea să o învețe de la noi, de la mine și de la Vlad, și separat și împreună, ar fi să iubească. Dacă noi reușim să formăm un cuplu funcțional, sănătos, cred că ar fi cel mai mare câștig. Dacă învață ce înseamnă iubirea, generozitatea, să lași de la tine, înțelegerea și efortul constant pe care-l faci într-o relație și tu cu tine, ce să-l mai învăț? Mi se pare că asta e cea mai importantă lecție”, a mai spus vedeta pentru sursa citată.

Vlad Gherman și Oana Moșneagu s-au căsătorit. Mesajul pentru fani şi primele imagini de la eveniment FOTO

Vlad Gherman și Oana Moșneagu s-au căsătorit. Cei doi actori, care trăiesc o poveste de dragoste de mai mulți ani, au făcut pasul următor în relația lor, angajându-se să se iubească pe viață. În imagini, se poate observa cât de fericiți sunt împreună și cât de mult așteptau acest moment.

Citeşte şi: Marius Babanu a lansat maneaua lui Piedone. „Nu ajunge leul pradă pentru câinele de stradă / După gratii de m-ar ţine tot n-ar trece peste mine!” VIDEO

Vlad Gherman a postat mai multe fotografii de la eveniment, însoțite de un mesaj emoționant. „Lumee, lumeeee, am reușit!! 🥰 Ăștia suntem noi, în cea mai bună variantă a noastră: Gherman la pătrat!❤️ Începe o etapă nouă! 😍”, a scris actorul la postarea pe care a făcut-o pe pagina de Instagram.

Citeşte şi: Reghecampf aruncă bomba: ştie cu cine l-a înşelat Anamaria Prodan! „Din respect pentru Bebe, nu vreau să comentez mai mult”

Cei doi au ales ținute speciale pentru această zi importantă, care să îi facă să iasă în evidență și să atragă toate privirile. Oana Moșneagu nu a optat pentru o rochie clasică de mireasă, ci a ales o rochie de un albastru deschis, cu voaluri, iar Vlad Gherman a purtat un costum crem și cămașă albă. Cei doi au pășit împreună cu încredere într-un nou capitol important al vieții lor.

Spynews
Prima persoană AUDIATĂ în cazul morții lui Andrei Versace. E un personaj temut în lumea INTERLOPILOR
Bzi.ro
Loredana Groza a făcut furori, în costum de baie! La 54 de ani, vedeta arată senzațional! – FOTO
Fanatik.ro
Pericolul ascuns de pe plaje. Lucrul banal care poate duce la tragedii
Capital.ro
S-au ordonat restricții în România. Decizie în orașe și sate. E permis doar între anumite ore
Playtech.ro
Ce spune Ciprian Marica despre incendiul pornit în incinta academiei sale din Pipera. Fanii nu se așteptau la asta!
DailyBusiness
Armata devine obligatorie în România!
Adevarul
Unul dintre cele mai mari spitale din România în pericol de colaps. Deficitul de personal este de 1.000 de persoane, iar radiologia abia mai funcționează
Spynews
Andrei Versace, bătut cu lopata de un apropiat! Incidentele violente au avut loc după ce “Regele fițelor” i-ar fi furat mașina
Spynews
În ce oraș din întreaga lume e cel mai bine să trăiești. Se află la 500 km de Timișoara, peisajele sunt de vis, iar ahitectura este unică
Evz.ro
S-a dus mult prea devreme. O cunoscută actriță a murit la 51 de ani
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
LIDL, prima reacție după ce Sânziana Negru și Ștefan Floroaica au aruncat la gunoi produsele lor
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Nuntă cu final tragic! O șoferiță și-a condus mama spre MOARTE, după ce s-a răsturnat într-o râpă.
Capital.ro
Mașinile interzise pe șosele. Ordinul UE pentru cei care alimentează cu motorină. Când devine lege
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de colanți și fanii au reacționat instant
stirilekanald.ro
Doctorița, ucisă în 30 de secunde! Filmul complet al crimei din Brăila
substantial.ro
Poliția strânge noi probe în dosarul „antrenorului de genii” acuzat de viol asupra unui minor
MediaFlux
EUROPA se PREGĂTEȘTE de RĂZBOI cu RUSIA! AVERTISMENT de la granița ROMÂNIEI
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!