Oana Niculescu – Mizil, despre despărțirea de Marian Vanghelie: „Inima mea nu se închide în fața iubirii cu una, cu două”

Oana Niculescu - Mizil va împlini foarte curând 48 de ani și spune că a devenit „o mamă normală care-și crește cu multă atenție și căldură copilul”. Fosta parteneră de viață a lui Marian Vanghelie poartă încă cu ea „rana” despărțirii de omul iubit, deși nu vrea să recunoască.
Alina Costache
09 aug. 2023, 09:32
Oana Niculescu - Mizil, despre despărțirea de Marian Vanghelie: „Inima mea nu se închide în fața iubirii cu una, cu două”

Oana Niculescu – Mizil încearcă să mascheze cât mai bine posibil efectele încă prezente în viața sa ale unui act la care cel mai probabil nu se aștepta.

„Am ales să merg pe calea credinței de la un anume moment al vieții mele. Nu mi-am propus să comentez vreodată cele consumate cândva în viața mea, fiindcă cred că așa ceva ține de natura cea mai intimă a ființei mele”, a declarat Oana Niculescu – Mizil pentru CANCAN.RO.

Citește și: Cum arată acum fiica Oanei Mizil şi a lui Marian Vanghelie. Maria are şapte ani şi locuieşte cu mama ei FOTO

„Inima mea nu se închide în fața iubirii cu una, cu două. Numai că cheița, ca să spun așa, nu e la mine, e la Dumnezeu! Dacă va fi să se întâmple și să mai treacă iar trenul prin gara mea, voi fi atentă. Dar nu e cazul, în prezent. Sunt doar o mamă care-și crește fetița cu atentia unei mame normale”, a mai spus Oana Niculescu – Mizil pentru CANCAN.RO.

Fosta iubită a lui Marian Vanghelie spune că fetița sa e cea care a ajutat-o cel mai bine să treacă peste momentele dificile ale despărțirii.

„Fiica mea, Maria, e cea care m-a ajuta foarte mult în lunile din urmă. Faptul că se trezește dimineață de dimineață alături de mine și-mi zâmbește îmi schimbă de îndată starea de spirit. E greu de explicat prin cuvinte ce simte cineva când un căpșor minunat de copil îți urează o zi frumoasă!”, adaugă Oana Niculescu – Mizil.

Maria Mizil, care va împlini opt ani în septembrie, seamănă bine cu tată ei, dar mai ales cu mama soacră a Oanei. „Maria seamănă, după mine, foarte bine, cu mama lui Marian. Și are ceva și din fizionomia fratelui meu, Răzvan. E o blondă cu ochi albaștri, perfectă pentru mine!”.

Citește și: Oana Mizil a slăbit 24 de kilograme fără dietă. Bruneta a dezvăluit secretul: „Am citit foarte mult înainte să încep”

Una peste alta, câteva luni de la despărțirea de bărbatul care a făcut parte din viața sa mai bine 10 sau 11 ani, Oana Niculescu – Mizil se declară o persoană optimistă.

„Mă declar o persoană optimistă. Și norocoasă, fiindcă în lunile aparte care au trecut în ultima vreme au fost alături de mine oameni dragi, precum mama mea sau prieteni apropiați, care m-au ajutat să trec peste clipele mai dificile. Ăsta e și motivul pentru care am decis ca din toamnă să dedic și un proiect de business personal, căruia vreau să-i dau viață cel mai târziu la finele acestui an!”, mai spune femeia care a trecut prin diverse provocări personale din noiembrie trecut încoace, atunci când a devenit publică despărțirea de Marian Vanghelie.

„Nu reproșez nimănui nimic. Nici lui Marian Vanghelie, nici Codruței Kovesi, cea care m-a ținut opt ore în anchetă la DNA, deși eram gravidă. Nu port pică nimănui! Mă rog pentru toti și le urez succes, chiar și dușmanilor mei, fiindcă eu am ales să merg pe drumul credinței!”, conchide fosta iubită a lui Vanghelie.

Spynews
Care sunt cerințele lui Maluma pentru a cânta la Neversea. Artistul a venit însoțit de 40 de persoane
Bzi.ro
Brigitte și Florin Pastramă, condamnați penal! Ce au decis judecătorii în dosarul măștilor
Fanatik.ro
Lidl bagă la ofertă de sâmbătă, 6 iulie 2024, aceste produse pe care toți românii le caută. Se vor vinde instant
Capital.ro
Statul te obligă să declari. Noua regulă impusă din 1 iulie. Te oprește în trafic și te amendează
Playtech.ro
Când intră pensiile pe card în iulie 2024. Pe ce dată se fac plățile
DailyBusiness
Turiștii care fac acest lucru riscă amenzi de 5.000 lei! Este interzis în România!
Adevarul
Cum a rămas România fără uriașele păduri seculare. Planul eșuat al lui Ceaușescu de reîmpădurire a țării
Spynews
CFR Călători, vești bune pentru români! S-au anunțat reduceri de 20%
Spynews
Star Matinal. Joaquin Bonilla, decizia care i-a schimbat viața. A lăsat Mexiul pentru a se muta în România: „Am primit un mail” / VIDEO
Evz.ro
Mari reduceri pentru români. Unde pot să zboare extrem de repede
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din sutien! Mădălina Ghenea, poziții de INFARCT în dormitor, s-a văzut TOT
Prosport.ro
FOTO. Face avere din imaginile cu ea dezbrăcată, iar acum a câștigat un concurs de tras palme între femei!
wowbiz.ro
Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?
Cancan.ro
Locul de basm supranumit 'Elveția României'. Se află la 406 km de București și puțini turiști au auzit de el
Playsport.ro
Aparițiile astea ale Mădălinei Ghenea trebuie INTERZISE! A pozat iar cu toate secretele la vedere și a "scăpat" imaginile pe net
kanald.ro
Reacția lui Ronald Gavril după ce Laurențiu Reghecampf l-a acuzat că stă în casa lui cu Anamaria Prodan: „Sunt bărbat, nu m-aș pune în asemenea poziții”
Capital.ro
Schimbare istorică în România. Se emite pentru maxim 2 ani
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Antonela, răsfățată de milionarul Paszkany! Așa arată tânăra care primește orice dorește
stirilekanald.ro
Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR
Frații Tate au scăpat de interdicția de a părăsi România
MediaFlux
Prințul William, DEZVĂLUIRI INCREDIBILE despre PRINȚESA DIANA
Shtiu.ro
În ce regiune se găsesc cei mai inteligenți români? Cei mai prosti nu sunt moldovenii!