Oana pare să se resemneze cu pierderea lui Viorel Lis. „Ce faci și ce nu faci nu e între tine și un străin, ci între tine și Dumnezeu!” Ce spune despre intrarea în politică

Oana Lis trece printr-o perioadă extrem de dificilă, dat fiind că starea de sănătate a lui Viorel Lis se agravează pe zi ce trece. Soția fostului edil s-a resemnat cu ceea ce va urma.
Alina Costache
11 iun. 2023, 13:39
Oana pare să se resemneze cu pierderea lui Viorel Lis.
Oana pare să se resemneze cu pierderea lui Viorel Lis. "Ce faci și ce nu faci nu e între tine și un străin, ci între tine și Dumnezeu!" Ce spune despre intrarea în politică

Zi de zi, starea de sănătate a lui Viorel Lis se deteriorează semnificativ și vizibil. Soția fostului primar al Capitalei a dezvăluit că se pregătește chiar și pentru cel mai sumbru scenariu și, mai mult de atât, a mărturisit că soțul ei i-a comunicat deja care este ultima sa dorință.

Citește și: Ultima dorință a lui Viorel Lis, dezvăluită de Oana: „Viorel mi-a zis, zilele trecute, că el nu mai vrea la spital. Vrea să moară acasă, în patul lui”

Potrivit declarațiilor Oanei Lis, Viorel Lis a exprimat dorința de a nu mai fi dus la spital, deoarece simte că se apropie sfârșitul și preferă să-și încheie viața acasă, în loc să se afle pe un pat de spital. Oana Lis a mărturisit că a fost tristă să audă astfel de cuvinte din partea soțului ei, dar este de acord cu decizia pe care acesta a luat-o.

În tot acest context, internauții au avut reacții cât se poate de diferite. Pe de-o parte a avut parte de sute de mesaje de încurajarea, dar pe de altă parte a primit și foarte multe mesaje de ură, batjocoritoare. Aceasta a simțit nevoia să comenteze această situație, motiv pentru care a făcut o postare pe pagina ei de Facebook în care a subliniat că oamenii au comentat la adresa ei indiferent de context, dar că ea știe că Dumnezeu este singurul care poate să o judece și singurul care știe ce a fost în sufletul ei.

„”Românul” acu 20 ani despre mine…„O nenorocită, stă cu el doar pentru bani , o să-l lase la greu!” Acu, „românul” mesaj primit de curând…„Fă, ai îmbătrânit lângă ăla, ai ajuns badantă!!!” Cum o dai..tot nu e bine. Deci; ce vreau eu să concluzionez…1. Marea majoritatea niciodată nu-ți vă vedea calitățile…doar oamenii de calitate pot vedea binele din alt om. 2. Nu contează ce zice lumea. Oamenii văd ce vor…adică prin propriile lentile…și fac și proiecții pe alții fără să-și dea seama pentru că nu se cunosc pe ei înșiși în primul rând. 3. Ce faci și ce nu faci nu e între tine și un străîn, ci între tine și Dumnezeu. Dacă tu ai conștiința împăcată, e tot ce contează cu adevărat.”, a scris Oana Lis pe pagina sa de Facebook.

Oana se pregătește să îl piardă pe Viorel Lis

Având în vedere că despărțirea de soțul său va fi un moment dureros, Oana Lis a luat inițiativa de a participa la un curs de trei zile care îi oferă pregătire pentru procesul de doliu.

„Orice s-ar spune, niciodată nu ești pregătit să pierzi pe cineva drag! Un travaliu de doliu e destul de greu. Eu am fost și la un curs de trei zile, ca să mă pregătesc pentru travaliul de doliu. Uneori, ca să-ți revii, după ce pierzi o persoană dragă, poate dura și doi ani. E un moment foarte dificil!”, a mai spus Oana Lis.

Mai mult de atât aceasta a vorbit și despre posibilitatea de a intra în politică. Oana Lis a primit această sugestie care la o femeie care, din admirație, a oprit-o pe stradă.

„M-a oprit azi cineva pe stradă…o doamnă … si m-a strâns tare în brațe și mi-a zis…Oana ești o femeie așa puternică, ar trebui sa intri în politică!!!”, a mai scris Oana Lis pe Facebook.

Citește și: Oana Lis anunț de ultimă oră despre divorț: „Viorel m-a înșelat și l-am prins”

Spynews
Au fost găsite frigărui din carne de câine într-o destinație turistică frecventată de o mulțime de români. Autoritățile au luat măsuri de urgență
Bzi.ro
Iuliana Pepene a făcut ravagii, în costum de baie, pe litoral! Imagini incendiare cu blondina de la Antena 1
Fanatik.ro
Greșeala banală care a costat-o pe o familie de români 150 de euro în vacanță. “A mai pățit cineva așa ceva”
Capital.ro
Interdicție pentru toți românii. Lege în România. Te duci la închisoare 30 de zile
Playtech.ro
A murit românul care a vândut NATO rușilor. Mihai Caraman, spionul care a pus „pe tavă” sovieticilor cele mai importante secrete
DailyBusiness
Este alertă de ultimă oră! România va fi măturată de furtuni și inundații
Adevarul
A fost confirmat primul caz de infectare cu West Nile în România. Un bucureștean de peste 60 de ani
Spynews
Capul Doloșman, comoara ascunsă de pe litoralul românesc, oferă peisaje unice. Cum ajungi la punctul turistic aflat în Jurilovca
Spynews
Se închide temporar circulația pe autostrada A2 București – Constanța. Șoferii vor fi restricționați în plin sezon
Evz.ro
Munții de bani pe care stă Charles. Ce avere deține regele
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
Gestul lui Alibec pentru gimnasta Anca Surdu, noua iubită, la nunta lui Ianis Hagi! Toată lumea s-a întrebat despre cine e vorba. EXCLUSIV
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Cauza decesului lui Sorin Nazîru. De ce a murit fostul portar al juniorilor de la Dinamo, de fapt
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Furtunile au făcut din nou prăpăd în țară! Grindina a băgat spaima în locuitorii din Mehedinți: „Peste tot piatră de-ţi era frică şi să stai afară că te omoară”
Capital.ro
Se pierd toți banii. Obligatoriu până la 31 iulie. Statul român a dat avertismentul final
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
stirilekanald.ro
'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave
substantial.ro
Corvinul Hunedoara obține un egal fără goluri în duelul cu Rijeka
MediaFlux
RĂSTURNARE TOTALĂ de SITUAȚIE în SUA! ESTE FINALUL!
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!