Oana Roman, anunţ „matrimonial” pe Facebook, îşi caută un soţ care să o ducă pe Coasta de Azur: „Divorțată după un mariaj mega toxic”

Unul dintre cele mai cunoscute grupuri de Facebook din România, din care și Oana Roman face parte, a găzduit duminică un anunț inedit.
Alina Costache
17 iun. 2024, 06:00
Oana Roman, anunţ
Marius Elisei nu se mai ascunde! Cum a fost surprins fostul soț al Oanei Roman alături de noua iubită

Oana Roman, exercițiu public de curaj! A anunțat că-și caută iubit. Claudia Ileana Nicolau, fondatoarea grupului, obișnuiește să organizeze uneori weekenduri speciale. Unul dintre cele mai așteptate astfel de weekenduri poartă numele ”Cupidoniada”, ocazie prin care membrii singuri ai grupului au ocazia să se prezinte și să anunțe că sunt în căutarea unui partener/partenere.

Grupul Nu mai port a devenit o comunitate foarte frumoasă, care numără aproape 60.000 de membri. Aici ”magia lucrează”, oamenii își vând bunurile pe care nu le mai poartă sau, ca să împrumutăm un termen din engleză, vând lucrurile pe care le-au iubit odată. De la haine, la accesorii, chiar și case.Cupidoniada este ceva cu totul și cu totul special. Există chiar și bebeluși care s-au născut în urma unor anunțuri magice ale câtorva membri. Alții, rămași încă singuri mai speră. Iar duminică, și-a încercat norocul și Oana Roman.

Oana Roman, șantajată de Marius Elisei. Ce a putut să îi facă fostul soț: „Mi-a furat telefonul”

Chiar dacă a sperat ”că nu va ajunge la ziar”, noi ne bucurăm că este o vedetă așa de asumată. Căci iată, a dat o adevărată probă de curaj, expunându-se cu bune și cu rele și admițând că a venit vremea să se gândească la un viitor cu un posibil ”EL”.

Oana Roman a fost felicitată intens de membrele grupului, care i-au aplaudat curajul.

Iată cum se prezintă fiica lui Petre Roman în anunțul matrimonial și ce spune că și-ar dori de la un eventual partener.

”Dacă e bal, bal sa fie! Rog seriozitate!  48. Berbec. Copil – o fetiță de 10 ani pe care o cresc singură. Divorțată după un mariaj mega toxic.

Apar în ziare ca aia e, sunt persoană publică și e ceva ce nu se va putea schimba. Deci vin la pachet cu asta. Am casă, masă, mașină și cățel de 40 kg. Restul… E cancan.

Îmi trebuie liniște și sentimentul că cineva mă protejează pe mine și pe cele doua suflete ce le am în grijă. Și musai călătorii, călătoresc mult și e hobby-ul meu preferat. Iubesc Franța și Coasta de Azur mai mult decât orice loc, dar sunt încă multe locuri pe care încă nu le-am văzut. Va rog eu, nu mă dați la ziar cu postarea asta. Na, că am făcut-o și pe asta.”, a scris Oana Roman.

Felicitările au curs și multe dintre prietenele grupului i-au urat să-și găsească jumătatea, pentru că o merită.

De asemenea, Oana a postat și imagini concludente, cu ea atât machiată, cât și fără machiaj, pentru o transparență totală a anunțului.

Oana Roman s-a așezat să prindă buchetul la nunta lui Pepe. Cum a reacționat Romică Țociu: „Să moară mama, că vă lovește”

Oana Roman s-a așezat să prindă buchetul la nunta lui Pepe. La doi ani de la divorțul de Raluca Pastramă, cântărețul a decis să mai acorde încă o șansă iubirii, iar în anul 2022 se căsătorea civil cu Yasmine Ody. Zilele trecute, s-au căsătorit religios, iar la petrecere au luat parte peste 300 de invitați, care s-au distrat pe cinste.

Oana Roman s-a așezat să prindă buchetul la nunta lui Pepe

Chiar dacă Pepe și Yasmine și-au dorit o nuntă atipică, fără tradiții și obiceiuri, cei doi au respectat totuși câteva tradiții, precum aruncatul buchetului. Când a venit momentul, doamnele și domnișoarele necăsătorite s-au adunat laolaltă și au încercat să prindă buchetul miresei.

Printre ele s-a numărat și Oana Roman, care s-a așezat cât mai aproape de mireasă, pentru a-și spori șansele. La un moment dat, Romică Țociu, prezentatorul evenimentului a rugat-o pe Oana Roman și pe cele din primul rând să facă un pas mai în spate, ca să nu fure startul.

Stai un pic…fetele mai în spate. Să moară mama, că vă lovește. Natanticu pleacă de aici. Atenție… 3,2,1…Start”, a spus Romică Țociu. Până la urmă, Ramona Olaru a fost cea care a reușit să prindă buchetul.

Citește și: Pepe nu se mai ascunde! A spus tot adevărul despre etnia sa: „Mai focos decât un român”

Pepe și Yasmine Ody, nuntă cu peste 200 de invitați

Au fost alături de ei familiile, copiii, prietenii apropiați, dar și o mulțime de persoane din showbiz-ul românesc. Cu toții s-au distrat și au dansat toată noaptea, făcând o atmosferă de ținut minte. Printre invitați s-au numărat Liviu Vârciu, Mirela Vaida, Ramona Olaru, Mihai Petre, etc.

Decorul a fost unul deosebit, florile predominante fiind albe. Rochia lui Yasmine a fost în ton cu aranjamentele florale. Ody a avut o rochie de mireasă lungă, crăpată în zona din față, cu un decor pe umeri. Spre seară s-a schimbat cu o rochie sexy, cu spatele gol, care a făcut furori.

Eu sunt genul de om care se pregătește minuțios, dar de data asta am vorbit cu un prieten foarte bun, Alex, care are o firmă de organizări evenimente și a înțeles exact ce vreau. Eu și Yasmine am avut munca de a tria și de a sorta, de a alege oamenii care vin să se bucure pe bune și atât, ceea ce ne-a fost destul de greu. Nu sunt mai mult de 230 – 220, ceva de genul, deci undeva pe acolo”, a declarat Pepe, la Xtra Night Show.

 

Spynews
Bacalaureat 2024. Subiectele la proba la alegere a profilului. Ce exerciții au avut de rezolvat candidații
Bzi.ro
Lovitură dată de ProTV! Gina Pistol va prezenta MasterChef!
Fanatik.ro
Locul de muncă plătit cu 490 de lei pe zi. Angajatorul oferă în plus cazare și mâncare. Nu e nevoie de studii superioare
Capital.ro
Statul VREA BANI de la români. Decizia luată azi, 4 iulie: Clopoţelul va suna pentru fiecare român
Playtech.ro
Loredana Groza s-a făcut de RÂS! Imaginile ȘOC pe care le vrea ȘTERSE urgent
DailyBusiness
Două zile libere în plus pentru români! Care sunt condițiile pentru a le primi
Adevarul
Cum era să fie dat jos Ceaușescu cu cinci ani înainte de Revoluție. Complotul secret la care a participat și Ion Iliescu
Spynews
Star Matinal. Bianca Drăgușanu, probleme la întoarcerea din vacanță! Prin ce experiență a fost nevoită să treacă vedeta: „A fost o peripeție” / VIDEO
Spynews
Cine este Mahmut Orhan. Povestea celebrului DJ turc
Evz.ro
Aberația cu testul antidrog, criticată și de polițiști. Modificarea la Codul Rutier care te lasă aiurea fără permis intră curând în vigoare
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din rochie! Mădălina Ghenea, GAFĂ de INFARCT în dormitor, a arătat TOT
Prosport.ro
FOTO. Alexandra Stan, imagini „interzise” pentru a susține naționala României la EURO
wowbiz.ro
Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?
Cancan.ro
BAC 2024 | Ce subiecte au picat la geografie, logică, filosofie, sociologie și psihologie
Playsport.ro
Andreea Mantea n-a mai ascuns NIMIC! Imaginile astea ar trebui interzise! Cum s-a lăsat pozată pe plajă
kanald.ro
Perle amuzante de la Bacalaureat 2024. Ce au scris elevii la Română, la subiectul III, la BAC 2024
Capital.ro
Cod Rutier 2024. Se suspendă automat permisul 30 zile. ORICINE poate reclama șoferii
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Face avere din imaginile cu ea dezbrăcată, iar acum a câștigat un concurs de tras palme între femei!
stirilekanald.ro
Perle la BAC 2024. Ireal ce au putut scrie: „Noi nu am studiat nuvela. Pe cuvânt!!!!”
substantial.ro
Doi bărbaţi arestaţi după ce au introdus droguri din Olanda pentru a le vinde la festivaluri de muzică
MediaFlux
VIITORUL PREȘEDINTE al României! Răsturnare TOTALĂ de SITUAȚIE
Shtiu.ro
În ce regiune se găsesc cei mai inteligenți români? Cei mai prosti nu sunt moldovenii!