Oana Roman, despre împăcarea cu Marius Elisei: „În cazul nostru, ciorba reîncălzită…”

Oana Roman a vorbit despre împăcarea cu Marius Elisei şi a mărturisit că relaţia dintre ei este mult mai bună decât înainte. Se pare că pauza le-a prins foarte bine şi au putut să îşi dea seama că nu pot trăi unul fără celălalt, mai ales că au şi o fetiţă împreună.
Alina Costache
06 iul. 2021, 09:20
Oana Roman, despre împăcarea cu Marius Elisei:
Oana Roman, despre împăcarea cu Marius Elisei

Oana Roman, despre împăcarea cu Marius Elisei. Pntru că neînțelegerile din mariaj atinseseră cote maxime, cei doi au decis să meargă pe drumuri separate, dar să păstreze o relație de prietenie de dragul fiicei lor, Isa. Însă, prietenia s-a transformat din nou într-o poveste de dragoste.

Citeşte şi: Oana Roman a stricat cina de împăcare cu Marius Elisei. I-a spulberat speranțele: „Nu sunt nevasta ta, îmi pare rău că trebuie să te anunț”

Oana Roman, despre împăcarea cu Marius Elisei

Potrivit spuselor vedetei, relația lor trece prin cea mai fructuoasă perioadă. Oana Roman a mărturisit că se bucură din plin de tot ce se întâmplă între ea și Marius Elisei la momentul actual și speră ca totul să rămână așa până la sfârșitul vieții lor.

E o situație mai bună decât a fost chiar și la începutul relației noastre. E totul schimbat în bine în relația noastră. Am pus niște poze cu noi zilele trecute și stăteam și mă gândeam că noi nu am avut poze atât de frumoase, în care să transmitem un vibe atât de bun, nici la nuntă. (…)

În cazul nostru, ciorba reîncălzită are un gust mult mai bun. Sper ca lucrurile să rămână așa pentru totdeauna sau cât mai mult timp posibil”, a declarat Oana Roman la Antena Stars.

Postul intermitent ţinut de Oana Roman

Postul intermitent ţinut de Oana Roman. Vedeta a reuşit să slăbească în jur de 20 de kilograme respectând trei lucruri: a făcut proceduri de remodelare corporală, ține post intermitent și bea un ceai de slăbit.

În fereastra puteți încadra două sau trei, dar după câteva reguli:

– De exemplu, dacă terminați ultima masă la ora 20:00. Nu mai mâncați până a doua zi la prânz, tehnic postind 16 ore în care organismul este obligat să-și consume din „rezervele” depuse sub formă de grăsime.

– Pentru persoanele cărora le este foame dimineața și le place să ia micul dejun, această metodă poate fi greu de adaptat, pentru că un mic dejun luat la 7 înseamnă că, cu o zi înainte, nu mai mănânci nimic după ora 15.00.

– Mulți oameni preferă să mănânce între prânz și ora 20:00, deoarece acest lucru înseamnă că va trebui să postim doar peste noapte și să omitem micul dejun, dar totuși putem mânca un prânz și o cină echilibrate, împreună cu câteva gustări în fereastra de 8 ore.

– Alții aleg să mănânce între orele 09:00 și 17:00, ceea ce permite suficient timp pentru un mic dejun sănătos în jurul orei 09:00, un prânz normal în jurul prânzului și o cină ușoară devreme sau o gustare în jurul orei 16:00.

– Dacă vă este foame în cele 16 ore de pauză, puteți doar bea apă, cafea sau ceai.

– În timpul celor 8 ore în care puteți lua masa este foarte important să consumați în primul rând alimente sănătoase. Această metodă nu va funcționa dacă mâncați multe alimente procesate sau un număr excesiv de calorii.

– Completarea cu alimente bogate în nutrienți vă poate ajuta să vă rotunjiți dieta și vă permite să profitați de recompensele pe care acest regim le poate oferi. Încercați să echilibrați fiecare masă cu o bună varietate de alimente cum ar fi:

Fructe: mere, banane, fructe de pădure, portocale, piersici, pere etc.

Legume: Broccoli, conopidă, castraveți, verdeață, roșii etc.

Boabe integrale: Quinoa, orez, ovăz, orz, hrișcă etc.

Grăsimi sănătoase: ulei de măsline, avocado și ulei de cocos

Surse de proteine: Carne, pasăre, pește, leguminoase, ouă, nuci, semințe etc.

Spynews
Românul care a înjunghiat-o pe fetița de 11 ani, în Londra, este și el tatăl unui copil de patru ani. Ce obișnuia să posteze pe Internet: ”Absolut sinistre”
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
Ce a pățit un șofer de Tesla în București, care avea 0% baterie. Stația de încărcare era blocată de o altă mașină. Ce a urmat l-a lăsat mască: ”Mi se pare foarte tare”
Capital.ro
Şoc în România. Se întoarce Băsescu. A decis clar după câțiva ani
Playtech.ro
WOW ce schimbare. Pugilista Imane Khelif, transformare ȘOCANTĂ după ce s-a machiat
DailyBusiness
Poți depune CONTESTAȚIE pentru pensie. Dacă vei întârzia cu cererea, o să rămâi cu venitul greșit
Adevarul
Prețul unei jumătăți de secol de închisoare. Cât a primit un bărbat pentru că a stat nevinovat după gratii, timp de 48 de ani
Spynews
Ștefan și Maria de la Mireasa, sezonul 9, vacanță romantică în Italia. Cum și-a răsfățat fostul concurent soția de ziua ei onomastică / FOTO
Spynews
Cum a surprins-o Ronald Gavril pe Anamaria Prodan, de ziua onomastică. Iubitul vedetei a dat dovadă de romantismul suprem | FOTO
Evz.ro
Celebrul medic ne-a părăsit. Ce tragedie!
Ego.ro
Nu s-au mai putut abține și și-au dat frâu liber sentimentelor, chiar dacă au fost filmați, la Insula Iubirii FOTO
Prosport.ro
FOTO. Una dintre cele mai frumoase femei din lume și-a provocat fanii cu un selfie interzis
wowbiz.ro
Trecutul dureros al Ioanei, tânăra din Suceava care și-a pus capăt zilelor. Ce a suportat ani la rând?
Cancan.ro
Anca Țurcașiu, prima reacție după ce CANCAN a surprins-o cu noul iubit. A spus-o public!
Playsport.ro
Ea este femeia care poate lua FCSB de la Gigi Becali: "Inteligență debordantă, poate să țină echipa de acum"
kanald.ro
Cum vrea Vlad Pascu să scape de închisoare. Părinții celor doi tineri uciși în tragedia de la 2 Mai sunt revoltați: „Vrea să fie eliberat, să-și îmbrățișeze părinții”
Capital.ro
Îți golește contul. Rămâi cu zero lei în bancă. Nu le răspunde, dacă primești mesaj
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
GALERIE FOTO. Anamaria Prodan, apariție incendiară în costum de baie. Impresara nu are inhibiții la 51 de ani
stirilekanald.ro
Un bilet la Telecabina Bușteni, mai scump decât un zbor la Milano! Ireal cât costă
substantial.ro
Poliția Română avertizează asupra unei noi forme de înșelătorie: „Government Impersonation Scam”
MediaFlux
BOALA de care suferă DONALD TRUMP după ce a fost ÎMPUȘCAT
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...