Oana Roman, dezvăluiri despre relația tensionată cu tatăl ei: „Am pierdut foarte mult în viață. Nu știu să fiu foarte diplomată, nu știu să slugăresc, nu știu să fiu ipocrită”

Oana Roman a vorbit la Prima TV despre cum mai decurge relația cu tatăl și a recunoscut că personalitatea ei pătimașă i-a pus multe piedici în viață.
Ruxandra Rădulescu
16 dec. 2021, 09:26
Oana Roman, dezvăluiri despre relația tensionată cu tatăl ei:

Oana Roman este o prezență extrem de tonică în lumea mondenă, întrucât este mereu sinceră și își exprimă opiniile fără să țină cont de orgoliile celorlalți.

Soția lui Marius Elisei a fost invitată la emisiunea lui lui Cristi Brancu, de pe Prima TV, unde vedeta a vorbit despre cum a evoluat în timp relația cu tatăl ei, Petre Roman. Oana a recunoscut că ea a avut dintotdeauna o fire pătimașă, fapt care a determinat reacții ușor exagerate din partea ei față de tatăl ei.

Oana Roman, îngrijorată de soarta mamei sale Mioara Roman după internarea în spital. „Are un nou diagnostic. Am credință”. Imagine emoționantă

Aceasta a mai povestit că Petre Roman este într-o formă extraordinară la vârsta de 76 de ani. Oana Roman a menționat și care sunt secretele prin care tatăl ei reușește să aibă un tonus de invidiat, ca în tinerețe.

„Am avut foarte mult de suferit din cauza asta, am pierdut foarte mult în viață din cauză că ce e-n gușă și-n căpușă, cum se spune și pentru că nu mă feresc să spun lucrurilor pe nume. Nu știu să fiu foarte diplomată, nu știu să slugăresc  nu știu să fiu ipocrită, nu știu să fiu oportunistă, deci da, am avut de pierdut. Cu tata, da au fost și niște răbufniri ușor exagerate din partea mea.

Eu întotdeauna vorbesc cu prea mult patos, iar tata de mică îmi spunea „Ești prea îndărătnică și vei avea de suferit din cauza asta. Pentru că lumea nu vede sufletul tău bun, nu vede cât ești de generoasă nu vede cât ești de minunată petru că ești îndărătnică și prea impulsivă. Încercăm să ne vedem de câte ori se poate. Tot ce pot să-ți spun este că e într-o formă extraordinară și o să-ți povestesc un episod senzațional, care arată în ce stare este tata la 76 de ani. El arată la fel ca la 20 de ani, ca la 30 de ani, arată ca atunci când eram eu copil, ca gestică, ca tonus este același ca la 40 de ani. Eu când mă întâlnesc cu el și îl văd venind are același mers, aceeași gestică.

Oana Roman, şocată de gestul tatălui ei. Petre Roman a sunat-o de urgenţă: „Nu poate să spună asta propriului copil”

Practic n-a îmbătrânit deloc, în condițiile în care nu și-a făcut operații și nici nu a luat vreun ser al tinereții, este vorba de disciplina pe care el a avut-o toată viața lui, de sportul pe care-l face în mod constant, de alpinsimul pe care îl practică, de dieta pe care ținut-o toată viața, că a dormit  cât a trebuit, că nu a băut, că nu a fumat. Lucrurile astea se văd, este un exemplu de urmat din punctul meu de vedere pentru că este fabulos că are tonusul pe care are la 76 de ani.”

 

 

Spynews
Care sunt cerințele lui Maluma pentru a cânta la Neversea. Artistul a venit însoțit de 40 de persoane
Bzi.ro
Brigitte și Florin Pastramă, condamnați penal! Ce au decis judecătorii în dosarul măștilor
Fanatik.ro
Țara care a fost cucerită de români. Ei au creat chiar și o limbă proprie, care îi fascinează pe cercetători
Capital.ro
MAREA ACTRIȚĂ a spus adio lumii. A fost o DOAMNĂ de neegalat
Playtech.ro
ȘOC! Lidia Buble, cea mai FIERBINTE apariție pe plajă. A lăsat TOT la vedere, a încins atmosfera
DailyBusiness
Mare atenție dacă aveți datele bancare salvate în telefon! Vă puteți pierde banii!
Adevarul
Dezamăgirea unei românce în Anglia: „Mizerie cum în puține locuri din lume am găsit. Occidentul a căzut deja. Nu vă uitaţi rădăcinile!”
Spynews
CFR Călători, vești bune pentru români! S-au anunțat reduceri de 20%
Spynews
Star Matinal. Joaquin Bonilla, decizia care i-a schimbat viața. A lăsat Mexiul pentru a se muta în România: „Am primit un mail” / VIDEO
Evz.ro
Matei Stratan, moștenitor al unei colecții impresionante de mașini. Tatăl său deține un yacht al Casei Regale britanice
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din sutien! Mădălina Ghenea, poziții de INFARCT în dormitor, s-a văzut TOT
Prosport.ro
FOTO. Antonela, răsfățată de milionarul Paszkany! Așa arată tânăra care primește orice dorește
wowbiz.ro
Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?
Cancan.ro
Vali a murit la Costineşti, după ce şi-a presimţit sfârşitul: 'Să îmi reparaţi maşina şi...'
Playsport.ro
Aparițiile astea ale Mădălinei Ghenea trebuie INTERZISE! A pozat iar cu toate secretele la vedere și a "scăpat" imaginile pe net
kanald.ro
O femeie s-a aruncat cu propriul copil de pe acoperișul unui bloc! Mama și-a explicat gestul extrem într-un bilet de adio
Capital.ro
Testele pe care NU AI VOIE să le refuzi. Legea care se aplică în toată ROMÂNIA
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Cum a apărut fosta iubită a lui Smiley! A atras toate privirile la EURO 2024
stirilekanald.ro
Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR
UNESCO AVERTIZEAZĂ CĂ UN TSUNAMI AR PUTEA LOVI SPANIA ÎN URMĂTORII 30 DE ANI
MediaFlux
DATA la care vine RECALCULAREA PENSIEI! Au anunțat ACUM
Shtiu.ro
În ce regiune se găsesc cei mai inteligenți români? Cei mai prosti nu sunt moldovenii!