Oana Roman, noi detalii despre starea de sănătate a Mioarei Roman. Cum se simte mama vedetei, la o lună de la operație: „Nici astăzi nu este vindecată, tratamentul e foarte complex”

În urmă cu aproape o lună, Mioara Roman a trecut printr-o intervenție chirurgicală. Fiica sa, Oana Roman, a oferit detalii despre starea ei de sănătate.
Alina Costache
21 nov. 2023, 17:13
Oana Roman, noi detalii despre starea de sănătate a Mioarei Roman. Cum se simte mama vedetei, la o lună de la operație: „Nici astăzi nu este vindecată, tratamentul e foarte complex”
Oana Roman, noi detalii despre starea de sănătatea a mamei sale

Mioara Roman, ajunsă la vârsta de 82 de ani, se luptă de mai mult timp cu problemele de sănătate, motiv pentru care fiica ei, Oana Roman, a decis să o mute la un centru specializat, unde primește îngrijirile de care are nevoie. În urmă cu o lună, mama vedetei a suferit de urgență o intervenție chirurgicală.

Citește și: Oana Roman spune adevărul despre operațiile estetice pe care le-a făcut: „Nu stau pe loc din punct de vedere al operațiilor”

La o lună de la intervenție, fiica lui Petre Roman a dat detalii noi despre starea de sănătate a femeii care i-a dat viață.

„Foarte mulți dintre voi mă întrebați de mama. Mama este mult mai bine față de starea pe care o avea în momentul în care a fost externată… nu vă pot descrie. Într-adevăr, operația a reușit, domnul doctor a operat-o și a salvat-o, dar starea ei generală după o lună de stat în spital era una foarte proastă, cu albumina foarte scăzută, hemoglobina foarte scăzută și cu o escară foarte gravă, care nu a fost tratată cât a fost ea în spital. Nici astăzi nu este vindecată, tratamentul e foarte complex, costisitor și dureros pentru ea, dar este mult mai bine”, a scris Oana Roman, pe Instagram.

Citește și: Oana Roman, anunţ de ultimă oră despre starea de sănătate a mamei ei. Ce s-a întâmplat în spital cu Mioara Roman

După operație, Mioara Roman a stat internată la terapie intensivă, iar când starea sa s-a îmbunătătțit a fost mutată înmtr-un salon. În tot acest timp, Oana a stat cu sufletul la gură și și-a ținut la curent fanii care o urmăresc pe rețelele sociale.

„M-au sunat doctorii. Mama a fost detubată și evoluează lent pozitiv. Am dormit mai liniștită. Toate rugăciunile voastre au contat, iar ea este o luptătoare. Mulțumesc, Doamne!”, a spus Oana Roman, după operația suferită de mama ei.

Recent, Mioara Roman a fost mutată, din nou, la centrul pentru vârstnici, unde locuiește și primește îngrjiri la un nivel înalt, potrivit spuselor fiicei sale.

DailyBusiness
Oferta momentului în România! iPhone cu 0 lei avans
Spynews
Ce relație are acum Cătălin Botezatu cu copiii lui. Designerul și-a ținut familia privată: ”Asta e cel mai important”
Bzi.ro
Ia cei mai mulți bani pentru concertele de Crăciun! Andra nu mai este primul loc
Fanatik.ro
Țara unde merg din ce în ce mai mulți turiști. Are munți spectaculoși și lacuri impresionante, prețuri mici, dar e considerată cea mai periculoasă din lume
Capital.ro
Taxă obligatorie pentru români. Crește de aproape 3 ori: „S-a mărit și se va mări din ce în ce mai mult”
Playtech.ro
Doamne cum arăta Anamaria Prodan înainte să-și micșoreze sânii!!! Imaginile secrete au SCĂPAT pe net
DailyBusiness
Ai planuri pentru luna octombrie? Meteorologii anunță cum va fi vremea în fiecare zi, toată luna
Adevarul
„Am mâncat sandvișuri uriașe cu creveți la aceeași masă cu KGB-ul” . Jens Stoltenberg a dezvăluit cum a încercat să recruteze un agent sovietic
wowbiz.ro
Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?
Spynews
Ziua Educației 2024. Cele mai frumoase mesaje și felicitări pentru învățători și profesori
Spynews
Claudia Pătrășcanu i-a făcut o urare lui Gabi Bădălău de ziua lui de naștere: ”Nu aștept să mi se răspundă niciodată”. În ce relații este cu fostul soț
Evz.ro
Vin ninsorile în România. Unde vor cădea mari cantități de precipitații
Ego.ro
Elena Udrea, de nerecunoscut!!! Fosta blondă de la Cotroceni, extrem de slabă și cu părul creț
Prosport.ro
FOTO. Ea e considerată cea mai sexy mamă a unui fotbalist din întreaga lume. La 40 de ani, arată mai bine ca multe tinere de 20 de ani
kanald.ro
Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?
Cancan.ro
Mario Fresh, primele declarații după despărțirea de Alexia Eram: 'A fost o decizie dificilă pentru amândoi!'
Playsport.ro
Aoleu, Antonia dă COD ROȘU! A înnebunit pe toată lumea cu ultima apariție! Cum s-a lăsat pozată după ce a renunțat la sutien
Capital.ro
Adio, maestre! A murit actorul cu voce ca de înger: O zi pe care nu doream să o trăiesc
StirileBZI
Cei care cumpără de pe Temu sau Shein vor plăti taxe mai mari! Comanda trebiie să fie mai mare de 750 de lei!
Prosport.ro
FOTO. A dansat twerk în fața ei, după ce a sugrumat-o! Cea mai controversată luptătoare
stirilekanald.ro
"Ne îndreptăm spre Al Treilea Război Mondial". Avertismentul sumbru al unui fost lider mondial
substantial.ro
Noi trageri Loto cu premii semnificative în joc
MediaFlux
Se MODIFICĂ aceste PENSII! Casa de Pensii a EXPLICAT EXACT
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Puterea.ro
„Insula Cailor” de la Galați, „sălașul piraților” de la Dunăre, de zeci de ani ostrov al cailor sălbatici