Oana Roman și Marius Elisei în luna de miere, la jumătate de an după divorț. Cum au fost surprinși cei doi: „Lucrurile s-au schimbat radical”

Oana Roman și Marius Elisei au mers în cea de-a doua "lună de miere", chiar în stațiunea Mamaia, unde au fost surprinși în ipostaze extrem de tandre.
Ruxandra Rădulescu
11 aug. 2021, 08:47
Oana Roman și Marius Elisei în luna de miere, la jumătate de an după divorț. Cum au fost surprinși cei doi:

Oana Roman, 45 de ani și Marius Elisei au mers în cea de-a doua lună de miere, la fix o jumătate de an de la divorţ. Cei doi îndrăgostiți s-au relaxat pe o plajă din Mamaia, unde și-au manifestat public afecțiunea unul față de celălalt, prin sărutări și îmbrățișări tandre.

Chiar dacă Oana și Marius Elisei au divorțat în urmă cu șase luni, între ei s-a reaprins o dragoste sinceră. Cuplul s-a ținut de mână, iar Marius Elisei a avut grijă ca iubitei lui să nu-i lipsească nimic și să-i împlinească fiecare capriciu. Proaspătul soț i-a așezat șezlongul partenerei sale și i-a adus înghețată și apă rece ca să se răcorească.

Niciunul dintre ei nu a intrat în apă, iar după câteva ore petrecute pe plajă, unde s-a plimbat pe malul mării și au conversat intimități, s-au îndreptat către hotelul de lux, unde erau cazați.

„A fost prima vacanţă după împăcare, am stat o săptămână şi am fost cu fetiţa noastră. Noi mai plecaserăm în weekenduri, însă aceasta a fost prima vacanţă mai lungă. Deocamdată totul este perfect, lucrurile s-au schimbat radical în bine. Am reuşit să ajungem într-un punct în care să avem parte de armonie, clar e mai bine decât înainte! Altă vacanţă nu ştiu dacă vom mai avea pentru că vara aceasta a fost foarte plină – am fost de două ori în Egipt, apoi în Franţa, plus în ţară de mai multe ori”, a declarat Oana pentru Click!, unde puteți afla mai multe despre acest subiect.

Oana Roman nuntă mare cu Marius Elisei, de ziua lui: „Va fi o nuntă burghezo-câmpenească, nu vreau mulăciuni!”

Oana Roman a anunțat că se mărită din nou cu Marius Elisei, după ce doar cu câteva luni în umă divorțau. Deși, inițial fiica lui Petre Roman a spus că nu vrea nuntă ci că va face doar o reînnoire a jurămintelor la biserică, cei doi au decis până la urmă să facă pasul cel mare pentru a doua oară. oana Roman și Marius Elisei se pregătesc momentan pentru cununia civilă.

Îndrăgostiții au stabilit data nunți pe 24 septembrie, care este chiar ziua de naștere a lui Marisu Elisei.

„Cumva suntem căsătoriți, în fața lui Dumnezeu noi nu am făcut slujbă de dezlegare, încă purtăm verigheta. Nu mai suntem căsătoriți în acte. O petrecere vreau să fac, pe 24 septembrie, de ziua lui Marius. Am mai făcut o așa petrecere acum 5 ani când ne-am reînnoit jurămintele. Între timp vreau să îmi dați idei de locații. Vreau să fac o chestie în aer liber, unde să pun niște baloane, decorațiuni. Vreau ca toată lumea să fie îmbrăcată lejer. Nu vreau mulăciuni, suntem pe câmpenesco-burghez. Până atunci sper să mă pot mobiliza să organizez o petrecere frumoasă”, a mărturisit vedeta, la Antena Stars, conform click.ro.

 

Spynews
Marina își trăia zilele cu spaimă, chiar înainte să fie omorâtă. Ce au descoperit autoritățile despre crima care a tulburat liniștea din Brăila
Bzi.ro
Incident cumplit la nunta lui Ianis Hagi! A fost chemată ambulanța
Fanatik.ro
Când începe postul Sfintei Marii 2024. Ce nu e bine să faci până la Adormirea Maicii Domnului
Capital.ro
Ordin UE pentru românii cu cont la bancă. Decizia valabilă din 17 iulie pentru cine transferă bani
Playtech.ro
A suferit CUMPLIT după DIVORȚ! Știi cine e, astăzi, fata din imagine?
DailyBusiness
BNR dă vestea cea mare pentru românii care au împrumut la bancă!
Adevarul
Reacția unui medic legist după ultimul festival de la mare: „Nu reprezintă nimic altceva decât deschiderea către o viață de consumator”
Spynews
”L-am ucis și l-am băgat în troler”. Declarația tulburătoare a criminalului care l-a omorât pe bărbatul găsit fără suflare în geamantan. Cum și-a explicat gestul
Spynews
Decizie dură luată de Oana Roman față de Marius Elisei! I-a deschis proces penal! Vedeta s-a săturat să aștepte ca el să fie tată pentru fiica lui! Exclusiv
Evz.ro
Cei mai bine plătiți angajați de la stat. Și nici nu sunt amenințați de șomaj
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Cum au apărut soția și fiica lui Adrian Ilie la nunta lui Ianis Hagi!
wowbiz.ro
Gigi Becali, implicat într-un accident rutier! Ce se întâmplă în aceste momente cu patronul FCSB?
Cancan.ro
CALVARUL prin care a trecut dentista din Brăila, înainte să moară. Detalii șocante din anchetă. Cum a vrut să se protejeze, dar nu a reușit
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Cum putem reduce temperatura din casă cu două grade, fără a ne folosi de aerul condiționat? Cercetătorii vin cu o soluție inedită
Capital.ro
Se dă ordin în România. Obligatoriu pentru proprietarii de bloc cu centrale termice
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
stirilekanald.ro
Calvarul de nedescris prin care a trecut doctorița Marina, înainte să fie găsită moartă în cabinet!
substantial.ro
Patriarhia Română răspunde acuzațiilor privind canonizarea unor clerici cu legături legionare
MediaFlux
Vești bune pentru locatarii de la bloc. Vor plăti mai puțin la întreținere
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'