Oana și Vlad Gherman, declarații după nuntă: „Ne-am promis încă o dată că vom valsa împreună toată viața”

Oana Moșneagu și Vlad Gherman s-au căsătorit pe data de 2 iunie și sunt mai fericiți ca niciodată. Cei doi trăiesc o frumoasă poveste e dragoste și se bucură de timpul petrecut împreună.
Filip Stan
28 iun. 2024, 08:56
Oana și Vlad Gherman, declarații după nuntă:

Oana Moșneagu și Vlad Gherman s-au căsătorit la începutul lunii iunie, iar nunta lor a făcut furori pe rețelele de socializare. Tinerii miri au recunoscut că evenimentul a fost un succes atât din punct de vedere emoțional, cât și financiar. Fanii au avut numeroase curiozități, printre care cât a costat rochia Oanei, ce meniu au avut și câti bani le-au rămas de la nuntă. Aflați la începutul drumului căsniciei, cei doi au și planuri pentru viitor, dorindu-și să se axeze pe afaceri. Vlad și Oana au început să investească în imobiliare, iar până în prezent au achiziționat cinci garsoniere. Mai mult, își propun să economisească timp de doi ani, pentru a-și putea cumpăra propria casă.

Oana și Vlad Gherman, mai fericiți ca niciodată

Recent, tinerii însurăței au acceptat provocarea Viva de a face „trash the dress”, așa că au scos din dulap hainele de la nuntă, au făcut poze și au vorbit despre ce a însemnat fericitul eveniment pentru ei, dar și despre ce urmează să facă pe viitor.

„Păstrez absolut tot! Costumele, butonii, batistele, papionul, pantofii. Costumele au fost făcute special pentru eveniment, au fost gravate cu data și cu inițialele noastre, deci clar vor face trimitere către acest eveniment toată viața. În rest, ziua nunții a fost și va rămâne cea mai frumoasă amintire pe care o voi purta în suflet.”, a spus Vlad.

Citește și: Câţi bani au strâns Oana Moşneagu şi Vlad Gherman la nuntă. „A ieşit pe măsura aşteptărilor noastre, punct!”

În același timp, mirii au dezvăluit că au avut parte de momente extrem de emoționante la nunta lor și s-au bucurat pe deplin de eveniment, mai ales având în vedere că lucrurile au decurs exact așa cum și-au dorit, fără surprize neplăcute.

„Au fost multe, dar trei dintre ele nu pot fi clasate în afara primului loc: cununia religioasă, primul dans împreună și un „same day edit, un filmuleț proiectat înainte de momentul tortului. Cununia religioasă a fost extrem de importantă pentru amândoi. Am avut o slujbă emoționantă, acompaniată de corul bisericii, care a transformat momentul acela într-unul parcă din altă lume.

Al doilea moment emoționant a fost cel al valsului mirilor, fără coregrafie, fără plan, pe o melodie care înseamnă mult pentru noi. A fost momentul nostru. Parcă eram doar noi doi în încăpere, în primul nostru dans împreună ca soț și soție. Ne-am cântat unul altuia din versurile melodiei și ne-am promis încă o dată că vom valsa împreună toată viața, până la final.

Al treilea moment a fost cel în care s-a proiectat pe un ecran, înainte de momentul tortului, un montaj făcut de videografii noștri, cu momente de pe tot parcursul zilei nunții, unele petrecute în urmă cu jumătate de oră chiar. În filmuleț erau surprinse momente de la pregătiri, de la biserică, de la petrecere inclusiv, întrepătrunse printre cadre cu noi doi filmate cu o săptămână înainte, cadre în care noi ne citeam niște scrisori-declarații. A fost o experiență foarte faină și extrem de emoționant și de filmat, și de vizionat. A fost foarte emoționant și pentru invitații noștri, după acest moment până și Adi Cristescu, solistul trupei, avea ochii în lacrimi, hi-hi!”, au spus actorii.

Citește și: Cum s-a schimbat relația dintre Vlad Gherman și Oana Moșneagu după căsătorie: „Sunt oameni pentru care nu contează chestia asta, dar în creierul meu s-au întâmplat niște lucruri”

Spynews
Horoscop săptămânal 1 - 7 iulie: Leii vor avea o periodă agitată
Bzi.ro
Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță se căsătoresc! Dana Budeanu a spus când va avea loc nunta
Fanatik.ro
Lista localităților care vor primi apă potabilă doar câteva ore pe zi. Limitările durează până pe 31 august
Capital.ro
NOUL Cod Rutier. Îți pierzi permisul auto. În 3 ZILE trebuie să-l predai
Playtech.ro
ȘOC! Ce spune Emily Burghelea despre ACCIDENTUL cumplit care a DESFIGURAT-O
DailyBusiness
Val de scumpiri în piețe! Care este cea mai scumpă piață din Capitală
Adevarul
Armata lui Kim Jong Un era să-și distrugă propria Capitală. Ce s-a întâmplat cu o rachetă trasă de la 100 de km de Phenian
Spynews
Florin Salam, înțepătură dură pentru Bogdan de la Ploiești! Să facă referire la Cristina Pucean? „Ce au avut ei...” / VIDEO
Spynews
”Să zică mersi că nu i-au dat ăia două, trei palme”. Florin Salam, declarații acide la adresa lui Bogdan de la Ploiești, după scandalul de la nuntă! Artistul a fost dat afară de la eveniment / VIDEO
Evz.ro
Elena Udrea, strigăt de disperare. Urmărită încă de Kovesi și Coldea
Impact.ro
ȘOC! Alexandra Stan, DEZBRĂCATĂ pe net! Chiloții minusculi au lăsat la vedere TOT. Ce posterior apetisant are
Prosport.ro
FOTO. Imagini hot! Cum arată Doina, românca superbă care l-a cucerit pe milionarul olandez de la EURO!
wowbiz.ro
Urlete de durere la înmormântarea lui Cristian, tânărul luat de viitură în Italia! Imagini copleșitoare
Cancan.ro
Scandal monstruos la o nuntă! Florin Salam l-a dat afară pe Bogdan de la Ploiești chiar în timp ce cânta
Playsport.ro
Aparițiile astea ale Mădălinei Ghenea trebuie INTERZISE! A pozat iar cu toate secretele la vedere și a "scăpat" imaginile pe net
kanald.ro
Tichetele de masă și indemnizația de hrană nu vor fi incluse calculul pragului de 4.000 de lei. Anunțul făcut de Guvernul României
Capital.ro
Nu ai voie să tai acest copac! Interzis prin lege pentru românii care au casă la curte
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Alexandra Stan, imagini „interzise” pentru a susține naționala României la EURO
stirilekanald.ro
Polițistă din penitenciar, filmată în timp ce se iubește cu un deținut periculos, în celula acestuia
substantial.ro
Aproape 200 de magazine și restaurante de pe litoral verificate, amenzi de peste 400.000 de lei
MediaFlux
ATENȚIE! Anunț pentru toți elevii care dau bacul de la edu.ro
Shtiu.ro
Top 3 țări cu cei mai proști locuitori. Îi trimiți după apă, vin cu pâine! Pe ce loc sunt românii?