Oana Zamfir, dezvăluiri neștiute despre căsătorie și copil: „Îmi trăiesc viața sentimentală exclusiv în offline”

Oana Zamfir, prezentatoare de televiziune și de radio, a dezvăluit ce se întâmplă în viața ei amoroasă la cei 37 de ani ai săi.
Filip Stan
09 aug. 2024, 11:59
Oana Zamfir, dezvăluiri neștiute despre căsătorie și copil:

Oana Zamfir este o „extrovertită timidă”, așa cum ea însăși se descrie. Într-un interviu acordat Viva, prezentatoarea a vorbit și despre viața ei personală.

„Știu ce se întâmplă pe Google pentru că toată lumea îmi spune că, la o simplă căutare, apare inclusiv informația că aș fi căsătorită. Confuzia apare din cauză că există o altă persoană publică în televiziune cu nume identic cu al meu. În ceea ce mă privește, am ales să-mi țin viața personală departe de Google, Facebook, Instagram sau TikTok. E o chestiune de alegere. Unii aleg să-și posteze copiii pe rețelele sociale din prima zi a vieții lor, alții își documentează online relația, alții aleg să promoveze ce fac strict profesional. Eu nu mă înscriu în niciuna dintre aceste categorii, însă cred că nu tot ce ține de viața unei persoane publice aparține publicului, așa că îmi trăiesc viața sentimentală exclusiv în offline”, a spus Oana Zamfir.

Citește și Cum a reușit Anamaria Ionescu să treacă peste infidelitatea soțului și să-i mai dea o șansă. „Iubirea învinge tot, dacă știi să faci diferența dintre iubire și obișnuință”

Vedeta a spus că acum nu mai simte presiunea întrebărilor legate de căsătorie și întemeierea unei familii.

„La 37 de ani nu mai simt aceeași presiune ca acum 5 ani, de exemplu. Părinții și cei dragi au fost mereu blânzi cu mine, au înțeles că eu voi face lucrurile mereu în felul meu. De mică am fost rebelă și am avut alte visuri față de copiii de vârsta mea, așa că nu e nicio surpriză pentru ei că la 37 de ani nu mă înscriu în norma socială. Recunosc că nu e ușor să fii femeie necăsătorită și fără copii în România. De multe ori te simți judecată sau simți că nu ești percepută ca o persoană credibilă din cauză că nu ești „nevasta cuiva. Simt asta mai ales când mă întorc acasă, la Zărnești. Bucureștiul este însă un oraș al diversității, în care presiunea se simte puțin spre deloc, mai ales că întâlnesc din ce în ce mai multe femei care aleg să facă lucrurile în ritmul lor”, a mai spus ea.

Ce caută Oana Zamfir la un bărbat

„M-aș căsători cu acel bărbat care mi-ar da încredere că, indiferent de ce greutăți am întâmpina, el ar rămâne alături de mine. Care să nu îmi dea drumul la mână și să-și dorească să meargă pe același drum cu mine în viață. Trebuie să fie un bărbat pragmatic, dar și visător, un bărbat curajos pe care să nu-l copleșească anxietățile și un om cu care să pot vorbi orice. Fără comunicare nu cred că poate exista iubire”, a explicat prezentatoarea.

Oana Zamfir a mai spus despre ea că este „o extrovertită timidă, un paradox”. „Deși sunt dependentă de comunicare și mă exprim ușor în fața altora, sunt, în același timp, timidă, și nu cred că totul mi se cuvine. Da, râd mult și sunt vorbăreață și prietenoasă, dar îmi și place să îi ascult pe ceilalți, să le descopăr povestea și să îi ajut cu un sfat la nevoie”.

Citește și Marina Voica a povestit cum l-a cunoscut pe Florin Piersic și lămurește ce relație au avut, de fapt: „M-a admirat enorm, dar niciodată nu a îndrăznit mai mult. Nu a fost o chimie a iubirii. Și acum mi-e tare drag de el…”

Spynews
Obiectul cu care a fost înmormântată prințesa Diana. Avea o semnificație specială pentru ea
Bzi.ro
Denisa Nechifor a făcut spectacol la piscină, în costum de baie! Cum se păstrează focoasa brunetă, la 40 de ani
Fanatik.ro
Ce să pui, de fapt, în apa în care fierbi orezul pentru a avea un pilaf delicios. Este un truc al gospodinelor din Dobrogea pe care puțini îl mai cunosc. O să-i schimbi gustul și nu o să se mai lipească niciodată
Capital.ro
S-a mai stins o stea! A murit marea doamnă a filmului: Una din cele mai bune actrițe ale generației
Playtech.ro
„E prima oară când dau Like la un WC”. Un bărbat și-a făcut toaletă în fundul curții, apoi a...
DailyBusiness
Vestea cea mare pentru toamna 2024. Apare un nou tip de program „Rabla” pentru români
Adevarul
Tot ce trebuie să știi despre noua lege a pensiilor. Principalele modificări care intră în vigoare la 1 septembrie 2024
Spynews
Irinel Columbeanu, abandonat în azil! Afaceristul ar fi fost părăsit de prietenii lui și trece prin clipe grele
Spynews
Dulce împăcare! Dana Roba este din nou împreună cu Beniamin! Nu au rezistat prea mult timp unul fără celălalt / FOTO
Evz.ro
Google Maps, schimbare revoluționară. Ajutor fantastic pentru utilizatori
Ego.ro
Oana Zăvoranu, imaginile pe care le-ar vrea ȘTERSE! Cum a ajuns să arate azi Querida, la 51 de ani
Prosport.ro
GALERIE FOTO. Jordan Chiles, imagini incendiare, în bikini, în plin scandal cu medalia Anei Bărbosu
wowbiz.ro
ULTIMA ORĂ! Fostul preot Visarion Alexa, condamnat la închisoare!
Cancan.ro
Prezentatoare TV, trimisă la psihiatrie! S-a ales cu brățară la picior, după ce a terorizat 2 bărbați! A vrut să seducă un medic, la restaurant, de față cu soția și...
Playsport.ro
Apariție interzisă la propria nuntă?! Prea fierbinte! Cum s-a îmbrăcat "Perla Banatului" la cununia cu Marius Constantin
kanald.ro
A murit actorul Julian Ortega cunoscut pentru rolul din serialul „Elite”: Actorul s-a prăbușit în timp ce se afla pe o plajă din Spania
Capital.ro
UE a dat ordin. Nimeni nu va trece fără să fie scanat. Se va întâmpla în toată Europa
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Ion Țiriac, discurs-manifest după ce primarul Daniel Băluță a inaugurat patinoarul de 10.000.000 de euro din sectorul 4! „M-am întâlnit cu domnul David Popovici și mi-a zis asta”
stirilekanald.ro
Mort la 39 de ani! 'Un erou pentru noi toți' - BREAKING NEWS
substantial.ro
Dreptul de a te deconecta: O nouă lege în Australia pentru echilibrul muncă-viață personală
MediaFlux
ERORI în deciziile de recalculare a pensiilor. Simona Bucura-Oprescu anunță CE TREBUIE SĂ FACĂ PENSIONARII
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...