Oana Zăvoranu, decizie de ultim moment! Ce va face cu toate bunurile ei de voaloare: „Dacă iau și 100.000 euro sunt foarte fericită”

Oana Zăvoranu este una dintre vedetele pasionate de modă de la noi din țară, motiv pentru care investește constant sume impresionante în haine și pantofi. Probabil că dulapul vedetei a ajuns din nou la refuz, pentru că a luat decizia de a scoate la vânzare majoritatea obiectelor din dulap.
Alina Costache
15 mai 2024, 13:30
Oana Zăvoranu, decizie de ultim moment! Ce va face cu toate bunurile ei de voaloare: „Dacă iau și 100.000 euro sunt foarte fericită”
Oana Zăvoranu, decizie de ultim moment! Ce va face cu toate bunurile ei de voaloare: „Dacă iau și 100.000 euro sunt foarte fericită”

Oana Zăvoranu a hotărât să vândă o parte din hainele din garderoba sa. Deși recunoaște că multe dintre acestea au fost foarte puțin purtate sau chiar deloc, vedeta a ales să le ofere spre vânzare online. Cunoscută pentru pasiunea sa pentru modă, vedeta deține articole de îmbrăcăminte care au costat sume uriașe, la care mulți dintre noi pot doar să viseze. Totuși, în ciuda valorii ridicate, Oana a surprins pe toată lumea prin decizia de a le vinde la prețuri mai accesibile.

Citește și: Andreea Tonciu dezvăluie cum arată o zi din viaţa ei. „De asta mă iubeşte soţul meu şi nu mă înşeală” VIDEO

Bruneta a strâns o colecție generoasă de haine noi sau aproape noi, pe care a decis să nu le mai păstreze în dulapul ei, ci să le ofere spre vânzare. Oana Zăvoranu a decis să nu mai ofere hainele gratuit, așa cum făcea în trecut când oamenii stăteau la coadă în fața casei sale. De data aceasta, vedeta a ales să le vândă, considerând că nu le va mai purta.

Valoarea hainelor din garderoba sa depășește 500.000 de euro, conform declarațiilor sale, însă Oana nu se așteaptă să obțină această sumă. Ea a menționat că ar fi mulțumită să primească aproximativ 100.000 de euro după ce va vinde toate articolele. Datorită volumului mare de haine, Oana Zăvoranu a decis să angajeze o asistentă pentru a gestiona procesul.

„Sunt tot la fel de multe, pentru că eu, ca o albinuță, am mai colecționat. Sunt puțin diferite pentru că din 2018 până în 2024 mi s-au mai schimbat gusturile. Le pozez eu, mă mai ajută cineva. Multe dintre ele sunt deja date. De peste 500.000, 600.000 euro (n.r. valoarea hainelor). Dacă iau și 100.000 euro sunt foarte fericită”, a transmis Oana Zăvoranu, la Xtra Night Show.

Cum a petrecut Oana Zăvoranu Paștele

Oana Zăvoranu a avut parte de sărbători de Paște memorabile. Ea a călătorit în Maramureș, unde a experimentat tradițiile și bucuriile locale. Vedeta a mărturisit că a fost profund impresionată de frumusețea peisajului și de ospitalitatea oamenilor din zonă. Decizia de a accepta invitația unor prieteni de a vizita Maramureșul a fost una pe care Oana nu o regretă deloc.

„Acum a fost foarte frumos. Un peisaj superb, oameni mișto rău de tot, molcomi, liniștiți. Mâncare, nenorocire. Nu ai idee din ce să alegi, și horinca aia frate…(…) Oamenii se distrează, dansează hora. Horincesc și horesc, ca să zic așa. Nu vreți să știți, în noaptea de Înviere toți îmbrăcați în costume tradiționale, ceva deosebit, de o smerenie, de-o curățenie sufletească și când vorbim de Dumnezeu, e Dumnezeu și atât”, a mai spus Oana Zăvoranu, la Xtra Night Show.

Citește și: Cine este patronul celor mai populare magazine din România, Kaufland și LIDL. Are o avere uriașă, regăsindu-se în clasamentul celor mai bogați oameni

Spynews
Horoscop săptămânal 1 - 7 iulie: Leii vor avea o periodă agitată
Bzi.ro
Anda Adam a cheltuit o sumă uriașă pe florile de la nuntă! Cu banii ăștia îți cumperi o garsonieră în București!
Fanatik.ro
Harta mediilor de 10 la Evaluarea Națională 2024. Topul școlilor din România. Update
Capital.ro
Vor fi identificați și urmăriți. Iohannis a semnat legea. E imposibil să mai scape de acum
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din rochie! Mădălina Ghenea, GAFĂ de INFARCT în dormitor, a arătat TOT
DailyBusiness
Atenționare de călătorie pentru cei care pleacă în vacanță! MAE anunță incendii şi restricţii de circulaţie!
Adevarul
EXCLUSIV Un expert de la Harvard explică de ce America are cei mai bătrâni candidați din istorie la alegerile prezidențiale
Spynews
Florin Salam, înțepătură dură pentru Bogdan de la Ploiești! Să facă referire la Cristina Pucean? „Ce au avut ei...” / VIDEO
Spynews
”Să zică mersi că nu i-au dat ăia două, trei palme”. Florin Salam, declarații acide la adresa lui Bogdan de la Ploiești, după scandalul de la nuntă! Artistul a fost dat afară de la eveniment / VIDEO
Evz.ro
Medic de la Spitalul Fundeni, amenințări cu pistolul în trafic
Prosport.ro
FOTO. Face avere din imaginile cu ea dezbrăcată, iar acum a câștigat un concurs de tras palme între femei!
wowbiz.ro
„Dar de la Dumnezeu” Iulia Vântur a făcut anunțul pe internet, după ce s-a zvonit că s-a logodit în secret cu Salman Khan:
Cancan.ro
Tatăl lui Vlad Pascu, criminalul de la 2 Mai, filmat în ipostaze strigătoare la cer. Imagini uluitoare!
Playsport.ro
Andreea Mantea n-a mai ascuns NIMIC! Imaginile astea ar trebui interzise! Cum s-a lăsat pozată pe plajă
kanald.ro
Imagini apocaliptice în Grecia, din cauza incediilor de vegetație! Zeci de mii de turisti au fost evacuați din hoteluri
Capital.ro
Românii au primit strict interzis. Avertismentul venit chiar acum: Niciodată!
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cine transmite la TV România – Olanda. Aici vezi azi, de la 19:00, meciul din optimile EURO 2024
stirilekanald.ro
La ce oră se afișează azi rezultatele la Evaluare Națională 2024? Iată cum verifici online notele pe evaluare.edu.ro
substantial.ro
74,4% dintre elevii de clasa a VIII-a au obținut medii peste 5 la Evaluarea Națională, un procent în scădere față de anii anteriori
MediaFlux
El va fi VIITORUL PREȘEDINTE al României! CUTREMUR la nivel național
Shtiu.ro
Top 3 țări cu cei mai proști locuitori. Îi trimiți după apă, vin cu pâine! Pe ce loc sunt românii?