Discuţie halucinantă între Zăvoranu şi Capatos: Poate nu vrem să vedem când vor alţii să te violeze

Prezentă marţi seara la Antena 1, Oana Zăvoranu a spus că motivul pentru care a rupt contractul cu trustul Intact a fost legat de faptul că în emisiunea Acces Direct s-a spus că ea ar fi mers la vrăjitoare pentru a-i despărţi de Silviu Prigoană şi Adriana Bahmuţeanu.
Romania TV
19 dec. 2012, 08:50
Discuţie halucinantă între Zăvoranu şi Capatos: Poate nu vrem să vedem când vor alţii să te violeze

La nici două zile după ce a fost externată, Oana Zăvoranu şi-a început turul emisiunilor tv, ultima sa apariţie consemnând-se marţi seara, la „Un show păcătos”, de la Antena 1. Dialogul între Oana şi realizatorul Dan Capatos a fost a savuroasă, iar pe alocuri chiar halucinantă.

Paginademedia.ro scrie că pe parcursul discuţiei, Zăvoranu a vorbit şi despre motivele care au determinat-o să rupă contractul cu Antena 1, la doar trei zile după ce îl semnase. „L-am rupt pentru că eram acasă, completam formularul pentru viza de America şi m-a sunat o fată de la un ziar şi mă întreabă: „Mă, tu eşti semnată cu trustul Intact?”, zic: „Da”. „Mă, eşti sigură? Păi te fac praf la Acces Direct. S-a dus o echipă la mama Vanesei care susţine că acum o săptămână tu te-ai dus la ea, fi-sa fiind în puşcărie, că te-ai dus şi te-ai rugat de ea să-i facă farmece lu’ Bahmuţeanca să-l lase pe Prigoană şi să-l iei tu pe Prigoană de soţ„. Mie în momentul ăla mi s-au scurtcircuitat creierii (…).

Eu nu mă duceam la ţigănci, nu mă duceam să mă cert cu lumea pe stradă. Eu eram a voastră. Eu eram acea femeie care voiam să fac dragoste cu voi şi voi vă întorceaţi cu spatele„, a explicat Oana Zăvoranu relaţia sa cu trustul Intact, în timp ce realizatorul i-a replicat: „Poate că nu vrem să vedem când vor alţii să te violeze. Poate de-aia ne întorceam cu spatele„.

Iată câteva fragmente din dialogul dintre Oana Zăvoranu şi Dan Capatos, de marţi seara:

Oana Zăvoranu – Ştii foarte bine de ce m-am supărat eu. Pentru că s-a spus că aş fi despărţit-o pe Adriana Bahmuţeanu, eu fiind semnată cu trustul. Am încercat să vorbesc şi nu am avut cu cine, din lipsă de timp. M-au sunat oamenii de la celălalt trust şi mi s-a spus: Oana, vino aici la oamenii care te iubesc cu adevărat. Dacă nu sunt ok pentru aceşti oameni, pentru care am încercat să fiu ok în anii aceştia, că nu am făcut nimic, nu am înjurat, mi-am pus viaţa şi sufletul pe tavă. Acum 10 zile decisesem, în sufletul meu, să decid eu ce fac, să-mi fac eu emisiunile, să-mi fac eu filmul, să decid eu sfârşitul, aşa cum îl cred eu, decent, în casa mea.

Dan Capatos – Eu, astăzi am vorbit cu Sorin Alexandrescu aşa cum am vorbit în toate lunile astea şi mi-a spus: Dane, spune-i Oanei diseară, când vă vedeţi, că ea are uşa deschisă la noi oricând din momentul când ea se va împăca cu ea însăşi, când se va linişti ea, când îşi va omorî demonii interni.

Oana Zăvoranu – Dar ce demoni aveam eu?

Dan Capatos – Nu ştiu, pentru că ai avut contract cu noi, iar la trei zile după ce l-ai semnat te-a aburit trustul concurent şi l-ai rupt.

Oana Zăvoranu – Ştii de ce l-am rupt?

Dan Capatos– Nu ştiu şi nici nu mă interesează. Eu ştiu că m-am luptat pentru contractul ăla opt luni de zile.

Oana Zăvoranu – L-am rupt pentru că eram acasă, completam formularul pentru viza de America şi m-a sunat o fată de la un ziar şi mă întreabă: „Mă, tu eşti semnată cu trustul Intact?”, zic: „Da”. „Mă, eşti sigură? Păi te fac praf la Acces Direct. S-a dus o echipă la mama Vanesei care susţine că acum o săptămână tu te-ai dus la ea, fi-sa fiind în puşcărie, că te-ai dus şi te-ai rugat de ea să-i facă farmece lu’ Bahmuţeanca să-l lase pe Prigoană şi să-l iei tu pe Prigoană de soţ”. Mie în momentul ăla mi s-au scurtcircuitat creierii.

Dan Capatos – Oana, vorbim despre nişte emisiuni-tabloid.

Oana Zăvoranu – Tu l-ai văzut vreodată pe Măruţă atacând-o pe Esca?

Dan Capatos – Nu mă interesează teroarea din trustul ăla. Nu mă interesează puşcăria de la Pro TV. Dacă tu îmi dai exemplu puşcăria de la Pro…

Oana Zăvoranu – Dane, nu este puşcărie e respect (…) Eu nu mă duceam la ţigănci, nu mă duceam să mă cert cu lumea pe stradă. Eu eram a voastră. Eu eram acea femeie care voiam să fac dragoste cu voi şi voi vă întorceaţi cu spatele.

Dan Capatos – Poate că nu vrem să vedem când vor alţii să te violeze. Poate de-aia ne întorceam cu spatele. Pentru că unii de la alte trusturi te-au mai şi violat în perioada asta.

Spynews
Marina își trăia zilele cu spaimă, chiar înainte să fie omorâtă. Ce au descoperit autoritățile despre crima care a tulburat liniștea din Brăila
Bzi.ro
Incident cumplit la nunta lui Ianis Hagi! A fost chemată ambulanța
Fanatik.ro
Când începe postul Sfintei Marii 2024. Ce nu e bine să faci până la Adormirea Maicii Domnului
Capital.ro
Ordin UE pentru românii cu cont la bancă. Decizia valabilă din 17 iulie pentru cine transferă bani
Playtech.ro
A suferit CUMPLIT după DIVORȚ! Știi cine e, astăzi, fata din imagine?
DailyBusiness
BNR dă vestea cea mare pentru românii care au împrumut la bancă!
Adevarul
Reacția unui medic legist după ultimul festival de la mare: „Nu reprezintă nimic altceva decât deschiderea către o viață de consumator”
Spynews
”L-am ucis și l-am băgat în troler”. Declarația tulburătoare a criminalului care l-a omorât pe bărbatul găsit fără suflare în geamantan. Cum și-a explicat gestul
Spynews
Decizie dură luată de Oana Roman față de Marius Elisei! I-a deschis proces penal! Vedeta s-a săturat să aștepte ca el să fie tată pentru fiica lui! Exclusiv
Evz.ro
Cei mai bine plătiți angajați de la stat. Și nici nu sunt amenințați de șomaj
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Cum au apărut soția și fiica lui Adrian Ilie la nunta lui Ianis Hagi!
wowbiz.ro
Gigi Becali, implicat într-un accident rutier! Ce se întâmplă în aceste momente cu patronul FCSB?
Cancan.ro
CALVARUL prin care a trecut dentista din Brăila, înainte să moară. Detalii șocante din anchetă. Cum a vrut să se protejeze, dar nu a reușit
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Cum putem reduce temperatura din casă cu două grade, fără a ne folosi de aerul condiționat? Cercetătorii vin cu o soluție inedită
Capital.ro
Se dă ordin în România. Obligatoriu pentru proprietarii de bloc cu centrale termice
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
stirilekanald.ro
Calvarul de nedescris prin care a trecut doctorița Marina, înainte să fie găsită moartă în cabinet!
substantial.ro
Patriarhia Română răspunde acuzațiilor privind canonizarea unor clerici cu legături legionare
MediaFlux
Vești bune pentru locatarii de la bloc. Vor plăti mai puțin la întreținere
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'