Oana Zăvoranu face dezvăluiri șocante: „Eram posedată și diavolul din mine mă batjocorea”

După ce o perioadă a lipsit din online, Oana Zăvoranu a revenit și a făcut mărturisiri la care nimeni nu se aștepta. Iată care e cel mai mare regret al vedetei.
Alina Costache
31 oct. 2022, 18:05
Oana Zăvoranu face dezvăluiri șocante: „Eram posedată și diavolul din mine mă batjocorea”

Oana Zăvoranu și-a pus sufletul pe tavă într-o postare pe Facebook. Vedet susține că îi pare rău pentru comportamentul pe care l-a avut față de mama ei cât era în viață și că a iubit-o enorm de mult pe aceasta, dar farmecele au făcut-o să nu știe ce spune. Femeia i-a promis că va repara lucrurile și că o va face mândră de fiica pe care o are.

„Mamă, te iubesc cu inima curată și plină de îndurerare și te rog să mă ierți dacă poți, pentru tot ce ți-am făcut și pentru cele pe care ți le-am greșit. Îți promit că am să repar cum știu și cum pot eu mai bine toată suferința pe care ți-am produs-o aici pe pământ, fără să știu ce fac…Am să fac numai lucruri bune și frumoase de acum înainte, ca să poți fi mândră cu adevărat de mine acolo unde ești.

M-ai făcut din dragoste, m-ai crescut ca pe o Prințesă, în abundență, frumos, iubire și căldură …ție și lui tata vă datorez totul, tot ceea ce sunt și faptul că exist… Cuvintele pot prea acum sărace și goale, dar Dumnezeu știe că decât niciodată, e mai bine și mai târziu. Când mă uit înapoi, mă cutremur… dar sunt puternică pentru că sunt fata voastră și voi ați fost amândoi puternici în fața dușmanilor din viețile voastre…ați trăit demn și nu v-ați umilit la nimeni niciodată.

Tot ce spun acum vine dintr-o apăsare care m-a ajuns, realizând nesăbuința mea de atunci. Mamă, te iubesc și cred că te-am dintotdeauna, dar nu am știut de capul și de sufletul meu chinuit. Ai fost și vei fi mama mea până la final pe pământul ăsta. Mai întâi mi-am cerut  iertare cui și unde a trebuit…”, a scris Oana.

Citește și: Ghinioanele se țin lanț de Oana Zăvoranu! Ce se întâmplă cu casa vedetei de pe strada Andrei Mureșanu

Vedeta și-a cerut scuze și de la românii care au privit lucrurile pe care aceasta le făcea, dar îi pare rău că nu poate șterge trecutul.

„Dar pentru că public am făcut lucruri terifiante… tot public am simțit că trebuie să îmi cer și iertare…

Și îmi cer iertare în felul asta și vouă, tuturor oamenilor care ați urmărit cu sau fără voia voastră, muți de durere și furie, un spectacol grotesc pe care l-am trăit personal și a cărei protagonistă a fost, din păcate, mama mea. Aș da multe să pot șterge tot ce e rămas mărturie, dar nu voi putea… Pot doar să îmi deschid sufletul vouă, fanilor mei sau celor care m-ați blamat atunci, pe bună dreptate, pentru că nu eram eu.

Eram posedată și diavolul din mine mă batjocorea… așa fac el atunci când nu e Dumnezeu în noi, când nu cerem ajutorul Lui și îngerul da de El, plânge… Voi face tot ce îmi stă în putință să mă vedeți de fapt cum sunt eu cu adevărat. Acum totul este altfel…Acum îl am pe Dumnezeu în inimă și suflet și nu am cum să îl mai las niciodată.

Iar asta o să se vadă…nu mai promit nimic, veți vedea singuri cei care încă mai aveți încredere în mine. Vă iubesc mult, Oana”, a încheiat vedeta. De asemenea, Oana le-a spus tuturor că se întoarce mai puternică spiritual, „aceasta fiind singura bogăție de care oamenii au atât de multă nevoie”.

Citește și: Oana Zăvoranu este în stare de șoc. Bruneta a fost executată silit: ”M-au șantajat pentru o sumă de bani”

Spynews
Știrile Antena Stars. Ce spune Ilie Năstase despre presupusa despărțire dintre el și Ioana Năstase! Mai formează sau nu un cuplu: ”E păcat că...” / VIDEO
Bzi.ro
Lovitură dată de ProTV! Gina Pistol va prezenta MasterChef!
Fanatik.ro
Cum arată gara SF din Germania. Foarte mulți români lucrează aici. Așa putea să fie și Gara de Nord din București
Capital.ro
S-a dat ordin în UE și toată România. Este obligatoriu din 3 iulie. Nu se mai poate vinde
Playtech.ro
SCANDAL! Loredana Groza s-a făcut de RÂS! Imaginile ȘOC pe care le vrea ȘTERSE urgent
DailyBusiness
Bani GRATIS pentru acești români! Legea a fost promulgată de Klaus Iohannis
Adevarul
EXCLUSIV Dovezile bombei ecologice de la un depozit de deșeuri din Argeș: pârâu poluat și niveluri de amoniu depășite de peste 800 de ori
Spynews
Pedeapsă mai mare pentru tânăra care și-a ucis cea mai bună prietenă și i-a abandonat trupul într-un parc, sub o bancă. Decizia Curţii de Apel Constanţa
Spynews
Laurențiu Reghecampf ar fi deranjat că Anamaria Prodan ar locui cu Ronald Gavril în casa familiei, în care el ar fi proprietar: ”Să stea copilul” / VIDEO
Evz.ro
Acești șoferi sunt cel mai expuși la amenzi. Cad ușor victimele polițiștilor
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din sutien! Mădălina Ghenea, poziții de INFARCT în dormitor, s-a văzut TOT
Prosport.ro
FOTO. Face avere din imaginile cu ea dezbrăcată, iar acum a câștigat un concurs de tras palme între femei!
wowbiz.ro
Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?
Cancan.ro
Claudia Pătrășcanu, dezvăluiri despre vacanța cu Gabi Bădălău în Paris: 'Am fost cu iubirile mele!' 😲
Playsport.ro
Aparițiile astea ale Mădălinei Ghenea trebuie INTERZISE! A pozat iar cu toate secretele la vedere și a "scăpat" imaginile pe net
kanald.ro
Când vor avea loc alegerile parlamentare și prezidențiale. Coaliția a anunțat datele
Capital.ro
Anunț pentru proprietarii de case și terenuri. Guvernul pregătește marea lovitură
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Antonela, răsfățată de milionarul Paszkany! Așaa arată tânăra care primește orice dorește
stirilekanald.ro
„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a
substantial.ro
Joe Biden face o nouă gafă într-un discurs despre condițiile meteorologice din Statele Unite
MediaFlux
Când e CEL MAI BINE să ieși la pensie. Explicații de la Casa de Pensii
Shtiu.ro
În ce regiune se găsesc cei mai inteligenți români? Cei mai prosti nu sunt moldovenii!