Obama, ATACAT chiar din Casa Albă: Un colaborator al preşedintelui american l-a INSULTAT pe Twitter

Un membru al echipei de securitate naţională a preşedintelui Barack Obama a fost concediat după ce a fost identificat drept autorul unor mesaje pe Twitter scrise sub un pseudonim şi insultătoare pentru administraţie.
Romania TV
23 oct. 2013, 08:32
Obama, ATACAT chiar din Casa Albă: Un colaborator al preşedintelui american l-a INSULTAT pe Twitter

Potrivit site-ului de Internet The Daily Beast, Jofi Joseph, în vârstă de 40 de ani, a fost demis săptămâna trecută din funcţia de responsabil de lupta împotriva proliferării nucleare în cadrul Consiliului de Securitate Naţională (NSC) după ce a fost identificat drept autorul mesajelor de pe contul „@NatSecWonk”.

De pe acest cont anonim deschis la începutul lui 2011 şi al cărui nume este acronimul de la „nebun după securitatea naţională”, Joseph nu scutea pe nimeni, criticând atât administraţia democrată, cât şi pe republicani, precum şi comentatorii conservatori, potrivit aceleiaşi surse, citată de Mediafax.

Mesajele sale o vizau în special pe prietena apropiată şi consiliera preşedintelui Valerie Jarrett, pe cel care redactează discursurile de politică externă ale lui Obama, Ben Rhodes, şi chiar pe secretarul de Stat John Kerry.

La rândul său, cotidianul specializat Politico a declarat că a obţinut o declaraţie din partea lui Joseph. Într-un mesaj electronic, acesta din urmă afirmă că „a fost un privilegiu să servească această administraţie şi că regretă profund că a trădat încrederea investită în el”. „Ceea ce a început ca o parodie a culturii de la Washington a devenit pe parcurs un ansamblu de comentarii deplasate şi meschine. Îmi asum totala responsabilitate pentru acest caz şi îmi prezint scuze sincere faţă de toţi cei pe care i-am insultat”, a adăugă Joseph, potrivit aceleiaşi surse.

Casa Albă nu a comentat oficial pe tema acestui caz. Un oficial din cadrul Executivului american a declarat pentru AFP, fără să menţioneze numele lui Joseph, că „acesta nu mai lucrează la Casa Albă„. „Nu voi oferi mai multe detalii pe probleme de personal”, a conchis el, sub acoperirea anonimatului. Contul de Twitter „@NatSecWonk” a fost dezactivat marţi seara, a constatat AFP.

Spynews
Cum arată acum Daria, fosta iubită a lui Alex Bodi! Cu ea a înșelat-o pe Bianca Drăgușanu | FOTO
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
Ce să nu-i faci câinelui pe timp de caniculă. Riști să-i provoci un șoc termic
Capital.ro
UE a dat ordin. BNR schimbă legea. Numai câte 10 persoane au voie!
Playtech.ro
OOPS! Anna Lesko, cu părțile INTIME la vedere. Fosta lui Irinel Columbeanu a arătat TOT
DailyBusiness
CRESC SAU NU TAXELE? Toți românii trebuie să știe asta
Adevarul
Imagini virale cu un sucevean care şi-a trasat, cu trafaletul, propria trecere de pietoni în faţa barului unde bea de obicei VIDEO
Spynews
Mama Cristinei Rotaru, atac dur la adresa lui Andrei Rotaru! Soacra concurentului de la Insula Iubirii l-a pus la punct: ”Nu cumva ești expirat?”
Spynews
Bianca Sârbu s-a tuns periuță! Motivul neașteptat al schimbării radicale | VIDEO
Evz.ro
Schimbare majoră pentru toți românii. Apare un nou CNP
Ego.ro
Cine este și cu ce se ocupă iubita lui David Popovici. Taisia, în lacrimi când sportivul a câștigat aurul olimpic la Paris
Prosport.ro
Prezentatoarea TV și cântăreața se iubesc fără rețineri. Imaginile cu cele două femei celebre au atras numeroase comentarii
wowbiz.ro
Mama Luizei Melencu, în pragul sinuciderii! A fost la un pas să recurgă la un gest extrem
Cancan.ro
Sorana Cîrstea este FURIOASĂ după câștigul lui David Popovici! Sportiva a decis să nu mai tacă și, dacă citești ce a spus
Playsport.ro
Incredibil! Ce cadou îi face Țiriac lui Popovici după aurul câștigat la Jocurile Olimpice de la Paris
kanald.ro
David Popovici, interviu de colecție după succesul de la Paris. Campionul olimpic le-a transmis un mesaj tinerilor din România: „Am făcut copilul din mine foarte fericit”
Capital.ro
Obligatoriu pentru proprietarii de terenuri, case sau mașini. S-a dat ordin: Trebuie să plătească!
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini incendiare cu cele mai frumoase sportive de la Jocurile Olimpice, care fac avere din site-urile pentru adulți
stirilekanald.ro
Al cui e al doilea ADN găsit sub unghiile doctoriței Gavril! Dezvăluiri șocante despre cazul care a zguduit România
substantial.ro
Hezbollah a lansat zeci de rachete în nordul Israelului ca răspuns la un atac israelian
MediaFlux
RUSIA se PREGĂTEȘTE de RĂZBOI cu NATO! Avertismentul EXPERȚILOR MILITARI
Shtiu.ro
De ce David Popovici se stropește cu apă înainte de cursă? De ce poartă înotătorii căști?