Obiectul pe care Irinel Columbeanu îl ţine în fiecare noapte la capul patului de la azil: „Asta e, nu mai e cazul acum”

"Fără a fi trivial, eu am băut din cana mea și am mâncat din farfuria mea. Dacă le-am scăpat pe jos, a fost vina mea, dar nu am ce să le răspund celor care “m-au cunoscut” doar din ziare și de la televizor", a spus Irinel Columbeanu într-un nou interviu. Fostul mare afacerist nu se desparte nici acum de genţile Vuitton, chiar dacă îl ele se mai află doar un parfum, nişte cărţi de vizită îngălbenite şi permisul auto.
Filip Stan
05 apr. 2024, 21:55
Obiectul pe care Irinel Columbeanu îl ţine în fiecare noapte la capul patului de la azil:

Irinel Columbeanu a dezvăluit care e obiectul pe care îl ține la capul patului, în fiecare noapte. Are o însemnătate importantă pentru fostul om de afaceri.

Obiectul pe care Irinel Columbeanu îl ține la capul patului, în fiecare noapte. Are o semnificație importantă

De mai bine de jumătate de an, Irinel Columbeanu se află la un azil de bătrâni, acolo unde spune că se simte liniștit și are tot ce îi trebuie. Viața fostului milionar s-a schimbat în ultimii ani, iar petrecerile și evenimentele exclusiviste la care participa au rămas acum doar o amintire.

De când se află la azil, multe persoane se pare că au uitat de fostul soț al Monicăi Gabor. Cu toate acestea, unii cunoscuți încă îl vizitează, cum ar fi fosta sa iubită, care a venit recent la el.

Acesta doarme, în fiecare noapte, cu un diplomat pe care îl are de mult timp, atunci când avea succes în lumea afacerilor. Obiectul este unul foarte important pentru Irinel Columbeanu și îl ține mereu la capul patului.

Cum a petrecut Revelionul Irinel Columbeanu. Obiectele de lux de care nu se desparte nici la azil

Acum mai ține în el doar niște cărți de vizită, permisul auto și un parfum. Fostul milionar mai deține, de asemenea, genți de voiaj achiziționate de la Paris, atunci când era căsătorit cu Monica Gabor.

“Aaa! Vă referiți la diplomatul de la Vuitton. Să vă explic, diplomatul acesta ‘știe’ mai multă geografie ca Magellan. În el țineam actele importante pe vremea când puteam să spun că am succes în afaceri.

Acum țin doar permisul auto, un parfum și câteva cărți de vizită. Probabil e un automatism al meu să văd în diplomat un lucru important din trecut și din această cauză îl țin la capul patului.

Dacă vedeți, am și pe șifonier tot setul de voiaj de la Vuitton, genți pe care le-am luat cu Monica de la Paris când nu ne mai încăpeau cumpărăturile, și făceam multe în acele vremuri, dar asta e, nu mai e cazul acum”, a explicat Irinel Columbeanu pentru actualitate.net.

 

Cum se simte Irinel Columbeanu

În cadrul aceluiași interviu, Irinel Coumbeanu a fost întrebat despre starea sa de sănătate. Acesta se simte bine, iar rezultatele analizelor au fost și ele destul de bune. Fostul milionar spune că are parte de cea mai bună îngrijire la azilul unde este internat încă din toamna anului trecut.

“Mulțumesc lui Dumnezeu, sunt bine. Mișc, dar nu fac maraton (n.r râde). Analizele au ieșit bune pentru un grizonat ca mine. Echipa medicală a domnului Cassian are grijă de mine să fiu în cea mai bună formă în situația actuală”, a mai spus fostul om de afaceri.

Irinel Columbeanu a recunoscut că sunt câteva persoane care îl ajută cu bani. Acesta nu a dat nume, dar a spus că sunt 5 – 6 oameni care au grijă să aibă tot ce are nevoie.

În plus, Irinel Columbeanu ține legătura cu fiica lui, Irina, aflată în SUA, la mama ei. Fostul om de afaceri nu poate zbura până în America din motive medicale. Din fericire, comunică cu fiica lui și a Monicăi Gabor prin apel video

EXCLUSIV Interviu de excepţie cu Irinel Columbeanu în prag de sărbători. Fostul milionar de la Izvorani dezvăluie cum a ajuns de la extaz la agonie: „Nu mi-am dorit notorietatea. Am făcut-o pentru a-i asigura Monicăi un nivel de viaţă foarte bun. Pentru mine n-a fost bine”

EXCLUSIV Cum arată camera de la azilul din Ghermăneşti în care locuieşte Irinel Columbeanu. Fostul milionar nu a renunţat la ţinutele extravagante

Fostul milionar de la Izvorani şi-a luat cu el, la azil, şi hainele, încălţămintea şi accesoriile la care a ţinut foarte mult. Nu demult, Irinel Columbeanu era o apariţie extravagantă, care ţinea prima pagină a ziarelor. Iar mutatul la azil nu l-a schimbat prea mult din acest punct de vedere. Încă iubeşte lucrurile de firmă şi, chiar dacă nu îi mai încap toate în cămăruţa de la căminul Sfântul Ioan din Ghermăneşti, cele de suflet le-a luat cu el.

România TV a pătruns, în premieră, în camera în care este cazat Irinel Columbeanu. E suficient să îţi arunci ochii în cameră ca să constaţi că unul dintre brandurile pe care irinel Columbeanu le are la suflet este Louis Vuitton: o valiză, o servietă, o pereche de adidaşi – toate purtând sigla LV. De asemenea, şifonierul este ticsit de ţinute aparţinând şi ele unor branduri celebre.

Fostul afacerist de la Izvorani recunoaşte că îi place să fie la modă şi încă poartă cu plăcere toate aceste lucruri.

Stau foarte confortabil în această cameră. Altădată eram înconjurat de oameni, mai ales de ‘oamene’. Dar nu le invit pe aici, prefer să mă duc eu la ele […]

Această pereche de adidaşi îndrăzneţi i-am încălţat prima dată la Paris. Am fost cu Monica şi cand am iesit de la hotel – stăteam la Plaza Athénée – a venit o doamnă la mine să mă felicite că port ceşti adidaşi atât de înfloraţi. 

Hainele de firmă din garderobă încă le port, mai ales dacă mă apără de frig„, spune Irinel Columbeanu în interviul acordat România TV 

Spynews
Moarte suspectă în Iași. Doi soți au fost găsiți fără suflare în propria casă. Polițiștii sunt în alertă
Bzi.ro
Ianis Hagi și Elena nu pot pleca în luna de miere! Ce se întâmplă în familia lor, după nuntă
Fanatik.ro
Acesta este cel mai puternic animal din lume. Poate ridica mașini și doborî copaci
Capital.ro
Permisul de conducere obligatoriu pentru a conduce un triciclu. E lege în România
Playtech.ro
Ce spune Bianca Drăgușanu despre acuzațiile de evaziune fiscală. Vedeta RUPE TĂCEREA
DailyBusiness
Numerele la loto care te pot îmbogăți în această seară!
Adevarul
Rusia desfășoară obuziere de pe vremea lui Stalin pe frontul din Ucraina. Moscova rămâne și fără stocurile din epoca sovietică
Spynews
Idei de întrebări pentru confirmarea prezenței la nuntă. Cum să îi întrebi pe invitați dacă vor fi prezenți la eveniment
Spynews
Pare bad boy la Insula iubirii, dar are o poveste de viață impresionantă. Secretele din trecutul ispitei Marcel Andrei
Evz.ro
Șoșoacă o bate pe Simona Halep. A făcut înconjurul lumii
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
wowbiz.ro
Gigi Becali, implicat într-un accident rutier! Ce se întâmplă în aceste momente cu patronul FCSB?
Cancan.ro
ȘOCANT! Criminalul din Vaslui, care și-a băgat victima în valiză, a mai comis o crima. Audierile au scos la iveală detalii macabre
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Doliu în lumea filmului! Bob Newhart, actorul din „Elf” și „The Big Bang Theory” s-a stins din viață la 94 de ani
Capital.ro
Simona Halep a fost EXCLUSĂ. Ion Țiriac a taxat-o: Uite că nu-l primește
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
stirilekanald.ro
Ireal ce i-a făcut criminalul Marinei Gavril după mai multe lovituri de cuțit
substantial.ro
Partidul lui Macron câștigă președinția Adunării Naționale după un vot strâns
MediaFlux
Se dau 250 de lei de STAT! Vezi dacă te ÎNCADREZI
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'