Octavia Geamănu a răbufnit, are trei procese cu Antena 1 şi ameninţă cu noi dezvăluri din interior: „Primesc mesaje cu situaţii dramatice de acolo”

Octavia Geamănu a oferit detalii despre procesul intentat postului Antena 1, după ce a fost concediată fără preaviz, în urmă cu nouă luni.
Alina Costache
27 iun. 2023, 17:44
Octavia Geamănu a răbufnit, are trei procese cu Antena 1 şi ameninţă cu noi dezvăluri din interior:
Octavia Geamănu vrea să plece în luna de miere „cât încă are salariu”

Ce se întâmplă în procesul intentat de Octavia Geamănu trustului Antena 1. În vara anului trecut Octavia Geamănu, prezentatoarea de la pupitrul știrilor „Observatorul de weekend” ar fi fost dată afară, după 18 ani de muncă, fără a fi anunțată și înlocuită cu Irina Ursu, de postul Aleph News. La nouă luni de zile, după ce Octavia Geamănu a dat în judecată postul Antena 1, pentru concediere abuzivă, jurnalista este mulțumită de cum decurge procesul. Aceasta se simte recunoscătoare că beneficiază de o echipă de avocați care o ajută să-și facă dreptate.

Ce se întâmplă în procesul intentat de Octavia Geamănu postului Antena 1

Octavia Geamănu a oferit detalii despre procesul intentat postului Antena 1, după ce a fost concediată fără preaviz, în urmă cu nouă luni. Vedeta a declarat că primește multe mesaje de la persoane, care se confruntă cu situații abuzive la locul de muncă. Geamănu a subliniat că nu are de gând să capituleze, chiar dacă necesită timp și bani.

Octavia Geamănu, noi detalii despre procesele cu Antena 1. „Până-n pânzele albe, indiferent cât va dura!”

Încă am un proces în desfăşurare cu angajatorul, mă rog, trei. Unul pentru concediere abuzivă, chiar. Intenţionez să duc aceste procese până-n pânzele albe, indiferent cât va dura, deşi toată implicarea e pe umerii minunatei echipe de avocaţi cu care lucrez. Nu e un proces uşor. Ştiam că va dura, dar în faţa unui astfel de abuz nimeni pe pământ nu ar trebui să plece capul. Desigur, dacă eşti un om corect şi n-ai scheleţi prin dulapuri. Fiecare alege dupa propria măsură.

Din păcate primesc multe mesaje în care mi se povestesc situatii dramatice ce se petrec la locul de munca, însă pe lângă curaj e nevoie şi de susţinere materială, timp, iar aici ti se mai încurca putin, putin mai mult calculele, căci un astfel de proces te cam costă. Însă munca avocaţilor, dacă ai norocul să creadă în tine şi să fie corecţi, dedicaţi, implicaţi ca nişte medici la camera de gardă, aşa cum am eu acest noroc, merită toţi banii şi tot respectul‘ , a precizat Octavia Geamănu, pentru Pagina de Media.

Octavia Geamănu: „Îmi place această libertate de exprimare”

Octavia Geamănu a declarat că, de-a lungul celor 18 ani în care s-a aflat la pupitrul știrilor Observator, a primit oferte de a activa în politică, sau în cinematografie, însă le-a refuzat, din dedicație pentru meserie.

Citeşte şi: Octavia Geamănu, atac violent la adresa colegelor de breaslă. „Îţi vine să intri pe sub birou de ruşine!”

Nu m-a obligat nimeni să lucrez la ştiri 18 ani. Oferte au tot fost de a schimba domeniul în aceşti ani, unele de-a dreptul surprinzătoare cum ar fi să joc într-un film, să las tv-ul pentru o carieră în modelling, politică, dar nu mi-am dorit… Însă acum îmi place această libertate de exprimare neîngrădită de formatul unui jurnal de ştiri unde lucrurile sunt scurte şi la obiect. Îmi place să mă exprim cum simt, când simt, stabilindu-mi singură absolut tot desfăşurătorul. E minunată libertatea. Scumpă, dar face toţi baniiÎncă nu mă gandesc la TV… Nu mi-am propus nimic în acest sens. Însă ce mi-e clar e că nu renunţ la acest proiect, indiferent de direcţia unde mă va purta viaţa profesională’.‘, a declarat Octavia Geamănu pentru Pagina de Media.

Spynews
Răsturnare de situație în cazul crimei din Brăila! Ce s-ar fi întâmplat în cabinet
Bzi.ro
Anca Țurcașiu a făcut furori, în costum de baie, pe Instagram! La 54 de ani, artista arată impecabil!
Fanatik.ro
Lidl bagă la vânzare de sâmbătă, 27 iunie 2024, produsele pe care mulți le vor la preț ieftin. Oferta e valabilă doar în weekend
Capital.ro
Perfect legal pentru proprietarii de teren. Nu ții cont de vecini. E scris în lege
Playtech.ro
Carmen Iohannis, apariție de NOTA 10 în Paris! Câte MII DE EURO a costat ținuta ei: Geanta, mai SCUMPĂ decât rochia
DailyBusiness
Sute de frigărui din carne de câine, scoase la vânzare. Ofițerii de ordine publică au intervenit de URGENȚĂ
Adevarul
Sporuri și concedii medicale acordate abuziv pentru minerii din Valea Jiului. S-au întocmit dosare penale
Spynews
Cât costă un mic dejun la Eforie Nord, în plin sezon estival. Pentru o banală omletă cu șuncă plătești 30 lei
Spynews
Cum arată casa prezentatorului de la Insula Iubirii. Radu Vâlcan și Adela Popescu au finisaje premium și au dat pe o baterie de baie 8000 de lei
Evz.ro
Surpriza de la pompă. Cât costă un litru de benzină și de motorină
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
MEGA 💣 în showbiz! Ema Uta și Pescobar, noul cuplu monden?! Imaginile care spun tot, s-au cam dat singuri de gol! FOTO
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Cât costă un kilogram de pepene verde de Dăbuleni, în piețele din România! Prețul i-a luat prin surprindere pe mulți
Capital.ro
Se dau bani de la stat direct pe card. Cerere până pe 31 iulie. Ce obligație ai pentru 5 ani
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
stirilekanald.ro
'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave
substantial.ro
Instanțe din Rusia condamnă cinci inculpați la pedepse drastice pentru înaltă trădare și terorism
MediaFlux
TRUMP ÎNCEPE RĂZBOIUL dacă ajunge PREȘEDINTE: VA FI ȘTEARSĂ de pe HARTĂ
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!