Octavia Geamănu a trăit cel mai dificil moment din viața ei alături de fiul său: „În timp ce zburam spre spital, simțeam că rămân fără aer”

Octavia Geamănu a făcut dezvăluiri despre viața de familie și momentele grele prin care a trecut împreună cu fiul său.
Alina Costache
22 feb. 2024, 08:52
Octavia Geamănu a trăit cel mai dificil moment din viața ei alături de fiul său:

Octavia Geamănu a vorbit, în cadrul unui interviu acordat Fanatik, despre ce înseamnă rolul de mamă și care a fost cea mai dificilă parte în care a fost pusă.

Fosta prezentatoare și-a descris fiul ca fiind foarte „înțelegător, artist în devenire, cu multe capricii”.

„Andrei a fost matur, înțelept de mic. Deși am intuit talentul la pian de când avea câteva luni, acum sunt sigură 100 % că are asta în destin. Dar, ca orice artist în devenire, are și multe capricii. Până acum e în grafic, nu exagerează. E înțelegător. Ne respectă și nu pot decât să sper că vom avea o relație sănătoasă și-n anii ce vor urma. Când ai un copil bun, înțelegător, înțelept e mult mai ușor să fii părinte. Ador să fiu mama lui!”, a spus Octavia Geamănu.

Citește și Erika Isac, cea mai ascultată voce din România în momentul de față, a dezvăluit ce meserii au părinții ei. „Au încercat cât au putut să-mi ofere o șansă de orice fel”

Cel mai greu moment din rolul de mamă a fost cel în care fiul ei a avut probleme de sănătate după ce a înghițit un os de pește.

„Cu excepția unei internări în spital când a avut mononucleoză, până acum n-am trăit vreo astfel de situație. A, un altul ar fi când a înghițit într-o seară un os de pește în urmă cu câteva luni. În timp ce zburam spre spital, simțeam că rămân fără aer. Din fericire mai mult s-a speriat! Îl înghițise. Nu mai mâncăm pește de atunci”, a spus ea.

Întrebată dacă se regăsește uneori în situația în care să primească întrebări la care să nu știe cum să răspundă, Octavia a spus: „Sunt în situația în care știe răspunsuri la întrebări pe care nu mi le mai pune, ceea ce mă cam sperie (n.r. râde). Vorbim foarte mult (mai mult el) așa că știu exact cum gândește, iar asta face ca lucrurile să decurgă firesc. Deocamdată”.

Octavia Geamănu a dezvăluit și care e cea mai mare frică a ei. „De ce ți-e frică, de aia nu scapi. Mi-a rămas în minte replica asta din “Harap Alb” așa că mi-am zis de-atunci să n-am vreo teamă. Și n-am. De altfel prin postările mele adeseori le spun oamenilor să aibă curaj! Frica ne blochează să evoluăm, ne blochează spiritul. Teama unuia e puterea altuia. Eu cred enorm în Dumnezeu, iar credința nu merge mână-n mână cu teamă”.

Citește și Florin Zamfirescu a continuat să fie actor datorită părintelui său: „Mama s-a ținut și a fost vie până am ieșit la pensie”

Multe cupluri căsătorite au ajuns la divorț în ultimii ani. Octavia Geamănu a venit cu un sfat pentru cei ajunși în această situație: „Nimeni nu știe ce e într-o familie, în sufletul unui om. Astfel de gânduri nu vin peste noapte, ele sunt rezultatul unor acțiuni, ori inacțiuni. Nu se poate răspundere unei astfel de întrebări pentru că fiecare astfel de situație are particularitățile ei. Doar de viața asta suntem siguri și merităm să fim cu toții fericiți. Iar pentru a fi fericit trebuie să lupți în fiecare zi, de multe ori cu nefericiri”.

Secretul căsniciei sale e compatibilitatea, după cum a dezvăluit Octavia Geamănu. „Cred că avem noroc încât să ne cam potrivim. Altfel nu caut răspuns pentru stările de bine”.

Spynews
Care sunt cerințele lui Maluma pentru a cânta la Neversea. Artistul a venit însoțit de 40 de persoane
Bzi.ro
Brigitte și Florin Pastramă, condamnați penal! Ce au decis judecătorii în dosarul măștilor
Fanatik.ro
Aceasta este temperatura la care trebuie setat aerul condiționat vara. Puțini știu cât de important e
Capital.ro
Statul NU mai dă BANI. Decizia lovește în zeci de mii de români. Au anunțat vineri, 5 iulie
Playtech.ro
Când intră pensiile pe card în iulie 2024. Pe ce dată se fac plățile
DailyBusiness
BNR, anunțul momentului pentru românii cu credite! Ce se întâmplă cu dobânda de referință?
Adevarul
Cum a rămas România fără uriașele păduri seculare. Planul eșuat al lui Ceaușescu de reîmpădurire a țării
Spynews
CFR Călători, vești bune pentru români! S-au anunțat reduceri de 20%
Spynews
Star Matinal. Joaquin Bonilla, decizia care i-a schimbat viața. A lăsat Mexiul pentru a se muta în România: „Am primit un mail” / VIDEO
Evz.ro
Permisul auto, tot mai greu de obținut. Intră în vigoare reguli draconice
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din sutien! Mădălina Ghenea, poziții de INFARCT în dormitor, s-a văzut TOT
Prosport.ro
FOTO. Face avere din imaginile cu ea dezbrăcată, iar acum a câștigat un concurs de tras palme între femei!
wowbiz.ro
Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?
Cancan.ro
Locul de basm supranumit 'Elveția României'. Se află la 406 km de București și puțini turiști au auzit de el
Playsport.ro
Aparițiile astea ale Mădălinei Ghenea trebuie INTERZISE! A pozat iar cu toate secretele la vedere și a "scăpat" imaginile pe net
kanald.ro
Reacția lui Ronald Gavril după ce Laurențiu Reghecampf l-a acuzat că stă în casa lui cu Anamaria Prodan: „Sunt bărbat, nu m-aș pune în asemenea poziții”
Capital.ro
Statul te obligă să declari. Noua regulă impusă din 1 iulie. Te oprește în trafic și te amendează
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Antonela, răsfățată de milionarul Paszkany! Așa arată tânăra care primește orice dorește
stirilekanald.ro
Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR
România asigură transport medical pentru un soldat ucrainean rănit grav
MediaFlux
Prințul William, DEZVĂLUIRI INCREDIBILE despre PRINȚESA DIANA
Shtiu.ro
În ce regiune se găsesc cei mai inteligenți români? Cei mai prosti nu sunt moldovenii!