Octavia Geamănu, anunţ după 9 ani de relaţie. Mii de mesaje de la fani pe conturile de socializare

Octavia Geamănu și Marian Ionescu au avut parte de multe momente grele în mariaj, dar au reușit de fiecare dată să își salveze relația. Cei doi au împreună un băiat de care sunt tare mândri.
Filip Stan
01 feb. 2024, 08:49
Octavia Geamănu, anunţ după 9 ani de relaţie. Mii de mesaje de la fani pe conturile de socializare
Octavia Geamănu, dezvăluiri incendiare, la opt ani de la căsătorie

Octavia Geamănu a fost concediată de la Antena 1, însă vedeta are toate motivele să privească înainte cu speranță, mai ales că are parte de susținerea familiei. Octavia Geamănu și soțul ei, Marian Ionescu, formează de 9 ani un cuplu superb și împreună sunt părinții unui băiețel pe nume Andrei. În continuare nu-i găteşte şi nu se lasă văzută în trening, dar relaţia rezistă cu succes timpului. Octavia Geamănu și familia ei locuiesc într-o vilă superbă, care costă peste 400.000 de euro, iar pentru jurnalistă, superba locuință reprezintă un adevărat refugiu. Fiecare colțișor din casă are o povestioară anume, mai ales că s-a ocupat personal să decoreze spațiile.

Octavia Geamănu, prima reacție după ce a fost pusă la zid, pentru că nu doarme cu soțul ei: „Am deranjat multă lume cu felul în care trăiesc”
„9 ani de casnicie minunati de-a dreptul! Exact asa cum am simtit ca vor fi! Chitara a ramas la fel ca atunci. Forever love!”, a scris Octavoa Geamănu pe Facebook, iar felicitările au curs şuvoi.

Octavia Geamănu își divinizează soțul

Octavia Geamănu traversează cea mai bună perioadă a ei, din toate punctele de vedere. Vedeta se concentrează acum, din plin, pe viața ei de familie și pe podcastul „Gânduri bune” care a debutat cu succes.

„Sunt într-o perioadă în care totul e așezat așa cum trebuie”, spunea Octavia Geamănu, iar acum a postat pozele fericirii pe Instastory.

„Și-a propus ca în zece ani să dea lovitura și în pictură. Îl susțin! Și am încredere că așa va fi! Vă îmbrățișăm. Puțin epuizați dar cu multe gânduri bune! P.S.: Puteți să vedeți o parte din tablourile pictate de Marian, aici, la hotelul Phoenicia, Galeria Alexandra’s”, anunța Octavia Geamănu.

 

Octavia Geamănu: „Mă bucură mult direcția spre care port podcastul”

„Sunt într-o perioadă în care totul e așezat așa cum trebuie. Adeseori spun că n-aș muta un ac în viața mea. Uneori cred că îți trebuie un dram de înțelepciune pentru a nu tulbura apele, care, altfel, pot fi tulburate destul de ușor.

Mi-am propus să îmi centrez mult atenția în interiorul familie și asupra podcastului “Gânduri bune” și cam atât. Andrei e în clasa 1-a și mă bucur că îi pot fi alături în această perioadă în fiecare moment. Face lecții de pian care vor fi tot mai dese odată cu trecerea timpului. Pentru a-i canaliza atenția spre ceva clar și pentru a-l determina să se țină de treaba, Andrei trebuie împins de la spate. Cam așa cum a fost nevoie să facă mama cu mine. Dacă mama mea nu ar fi stat pe capul meu, eu mare lucru nu făceam. Deci mă uit la Andrei și mă văd pe mine. Într-o oarecare măsură. Căci îl văd și pe Marian în Andrei.

Octavia Geamănu revine în prim-plan cu un nou scandal după concedierea de la Antena 1: „Haideţi să o aplaudăm, o cheamă Smiley! Nu am cum să trec cu vederea, e prea de tot”
Mă bucură mult direcția spre care port podcastul, dar cred că, de fapt, mă bucur mult reacțiile celor care îl urmăresc. Foarte des în ultima perioadă primesc tot mai multe mesaje în care oamenii îmi spun că le face bine să se uite, ori că printr-un podcast în care vorbeam despre otită am fost ca un înger păzitor pentru cineva care nu identifică ce are.

În fine, mesajele sunt grandioase și îmi dau multă încredere. Într-o mare de podcast-uri eu știu că al meu va ajunge la tot mai mulți oameni și va aduce bine în viețile multora”, a mărturisit, pentru Click!, Octavia Geamănu.

Fosta prezentatoare a Observatorului de la Antena 1 nu se concentrează doar pe podcastul pe care îl găzduiește, ci și pe viitoarea sa carte.

„Continuu să scriu pentru cartea mea și în același timp mă bucur să fiu în atenția unor oameni care organizează evenimente mari și frumoase și care își doresc să le fiu gazdă. Aseară a avut loc vernisajul expoziție lui Marian și am mai bifat un punct din agenda noastră comună. Se numește „Senzitiv”, la fel ca noul album al Direcției 5 la care încă lucrează și care va fi lansat în primăvară anului viitor. De exemplu, în ziua vernisajului a stat până să ajungă la hotel, la studio. Cam atât de prins e în perioada asta. Nu știu cum reușește să le facă pe toate în același timp perfect! Serios că nu știu! În următoarele două luni o parte din tablourile pictate în 2022-2023 sunt expuse la Phoenicia Grand Hotel. Mă bucur să văd că este tot mai apreciat de critici de artă, de colecționari și sunt sigură că într-o zi deloc îndepărtată „va da lovitura” așa cum își dorește să o facă și în pictură. Mie mi se pare că deja se întâmplă, dar aștept să simtă și el asta. Din fericire avem oameni faini în jur care ne ajută mult cu aspectele legate de organizare în general, în așa fel încât ne rămâne timp pentru a ne bucura de viața de familie în trei. Era să zic suficient timp, dar adeseori simt că niciodată nu avem suficient timp pentru a trăi fiecare clipă cu tot sufletul. Dar cel puțin ne străduim”, a mai ținut să precizeze Octavia Geamănu, extrem de încântată de munca și talentul soțului său, Marian Ionescu de la Direcția 5.

Octavia Geamănu, dezvăluiri incendiare, la opt ani de la căsătorie: ”Nu m-a văzut niciodată în trening sau cu părul nespălat”

Întrebată, de asemenea, dacă a încheiat sau nu procesul cu Antena 1, început după ce a fost scoasă de pe post și nu a mai prezentat Observatorul de la ora 19.00 din weekend, din luna iunie 2022, Octavia Geamănu  a spus că aşteaptă decizia instanţei.

Soția lui Marian Ionescu de la Direcția 5 și-a dat în judecată angajatorul, intrând într-un prelungit concediu de odihnă de câteva luni. S-a întors la job pe 3 ianuarie 2023, în speranța că lucrurile se vor rezolva și vor intra pe un făgaș normal, așteptând să vadă sau să găsească o rezolvare. Chiar ea a anunțat pe rețelele de socializare în martie 2023 că a luat sfârșit coșmarul pe care l-a trăit în ultimele 9 luni și a fost concediată. Cumva consideră că s-a eliberat pentru că, la un moment dat ,povestea chiar pentru Click! faptul că merge la serviciu și este nevoită să stea la program timp de 8 ore pe zi, de luni până vineri, lucru care până acum nu s-a mai întâmplat, dar își dorește să respecte regulile și totul să se termine în curând, pe cale amiabilă. Se pare că s-a terminat, dar nu chiar așa cum și-ar fi dorit Octavia! Deocamdată procesul este în desfășurare.

Ce diferență de vârstă este între Octavia Geamănu și soțul ei 

Puțini sunt cei care știu ce diferență de vârstă este între Octavia Geamănu și soțul ei. Cei doi au un mariaj fericit și un băiețel superb de care sunt tare mândri. Octavia Geamănu este căsătorită cu artistul Marian Ionescu, însă relația lor a fost de la început una controversată, cu multe certuri și împăcări. Celebra prezentatoare de știri a fost criticată pe rețelele de socializare.

Octavia Geamănu și Marian Ionescu formează un cuplu de mulți ani. Cei doi au fost criticați de cei din jur având în vedere diferența de aproape 18 ani dintre ei. Cu toate acestea, știrista și soțul ei au demonstrat tuturor cât de mult se iubesc și formează o familie frumoasă.

Marian Ionescu are doar cuvinte de laudă când vine vorba de soția sa. Artistul a oferit recent câteva detalii despre femeia care i-a cucerit inima și i-a dăruit un băiețel superb, pe Andrei.

,,Îmi place că nu s-a schimbat, nu a devenit altă fată după ce s-a măritat, şi-a păstrat forma de respect şi distanţa cuvenită ca să putem merge înainte.”, a declarat artistul.

Octavia Geamănu i-a surprins pe mulți când a declarat în urmă cu ceva timp că nu doarme împreună cu soțul ei și au decis să aibă dormitoare separate. Știrista a explicat de ce a recurs la acest gest de neînțeles pentru mulți.

,,Am înțeles că am deranjat multă lume cu felul în care trăiesc și aș vrea să explic pentru cei care au înțeles altfel decât mi-aș fi dorit să se înțeleagă. (…) Nu e ușor să păstrezi o relație vie, să fii îndrăgostit și după un deceniu, ori două, ori trei de omul lângă care îți petreci viața, însă eu am crescut cu convingerea că o fi greu, dar nu imposibil. Dacă ai suficient spațiu în casă, nu e păcat să nu te bucuri de intimitate fără să fugi de partener? Să îi respecți nevoile, poate tabieturile, fără că acestea să te afecteze în vreun fel? (…)

Dintotdeauna am dormit separat. Eu am dormit singură de când mă știu. Nici măcar cu Andrei nu am dormit. Fiecare cu camera lui. Eu țin foarte mult la spațiul meu, la libertatea mea. Somnul este sfânt pentru mine. Plus că, în ultimele luni, eu nu mai dorm cum trebuie. Dorm haotic, mă trezesc pe la 3.00 dimineața, pe la 4.00 fac pilates. Chiar nu vreau să se chinuie cineva lângă mine că nu pot eu să dorm.”, a precizat știrista.

Când vine vorba de treburile casnice, Octavia Geamănu recunoaște că are parte de ajutor în bucătărie. Prezentatoarea nu gătește prea des, însă se ocupă de curățenia casei.

„Nu gătesc, avem pe cineva care vine și ne gătește sau comandăm cel mai des. Nu îmi place să gătesc deloc și nu are rost. Partea bună în toată povestea asta cu gătitul este că soțul meu m-a educat în direcția asta. La început, am avut și eu diverse tentative, am ars oale și mi-a zis: Iubirea mea, arăți prea bine ca să gătești! Deci «bucătăria nu e pentru tine». Și la mine în bucătărie miroase a bețișoare parfumate. Îmi place totuși să fac prăjituri, foarte des fac prăjituri, îmi place la nebunie. Mă pricep să fac orice rețetă, fac de drag și de plăcere deserturi, dar le dau prin cartier vecinilor, îi invit la noi. Nu le mănânc, doar îmi place să le fac.”, a mărturisit vedeta tv.

 

Spynews
Cum arată casa prezentatorului de la Insula Iubirii. Radu Vâlcan și Adela Popescu au finisaje premium și au dat pe o baterie de baie 8000 de lei
Bzi.ro
Anca Țurcașiu a făcut furori, în costum de baie, pe Instagram! La 54 de ani, artista arată impecabil!
Fanatik.ro
Afacerea inedită cu care un român simplu a dat lovitura după ce a renunțat la porumb și cartofi. A cultivat fructe, un singur kilogram se vinde și cu 70 de lei
Capital.ro
Se acordă gratuit pentru proprietarii de teren din România. Au extins lista. Lege nouă din 24 iulie
Playtech.ro
Ce acte îți trebuie pentru a pleca în vacanță pe un vas de croazieră
DailyBusiness
Sute de frigărui din carne de câine, scoase la vânzare. Ofițerii de ordine publică au intervenit de URGENȚĂ
Adevarul
Mărturii despre brigada rusă care a fost poreclită „Triunghiul Bermudelor”: „Săracul, a nimerit în cea mai mortală unitate”
Spynews
Am aflat cine este noul iubit milionar al Emei Uta! Și-au dat întâlnire în mare secret la Mykonos | EXCLUSIV
Spynews
Bella Santiago a fost jefuită! Hoții i-au furat banii strânși în câteva luni. Artista a povestit totul, la Știrile Antena Stars |VIDEO
Evz.ro
Tragedia prin care trece Dan Diaconescu. Dumnezeu să te odihnească!
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Scenariu HALUCINANT: Andrei Versace, ucis din cauza unui politician?! Fratele lui face dezvăluiri bizare: „Sunt foarte multe ipoteze”
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Cutremur vineri seara, în România! Ce magnitudine a avut seismul și unde s-a resimțit
Capital.ro
Ungurii au făcut anunțul chiar în România. Ungaria vrea un acord istoric: Am întins mâna
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
stirilekanald.ro
'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave
substantial.ro
AGENT DE INFORMAȚII MILITARE NORD-COREEAN ACUZAT DE PIRATAJ ÎMPOTRIVA SUA ȘI ALTOR ENTITĂȚI INTERNAȚIONALE
MediaFlux
CÂT ne COSTĂ VECHIMEA la PENSIE. Calcule pentru UN AN
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!