Octombrie 2024: Momentul cheie pentru EVOLUȚIE și noi ÎNCEPUTURI  

Octombrie ne împinge spre acțiune, spre un obiectiv concret, iar cei care nu și-au stabilit o direcție se pot simți adesea plictisiți sau chiar frustrați din cauza lipsei de scop.
Alina Costache
27 sept. 2024, 07:20
Octombrie 2024: Momentul cheie pentru EVOLUȚIE și noi ÎNCEPUTURI  

Octombrie 2024, o lună care necesită un upgrade și o evoluție venită în completarea celor nouă luni care tocmai s-au încheiat. Este nevoie să dăm dovadă de forță psihică, inițiativă, ambiție și putere de caracter, fără a cădea în extremele egoismului și individualismului. A venit momentul să ducem lucrurile la un alt nivel, fiecare în funcție de ceea ce a sădit în aceste nouă luni.

Înainte de a continua discuția despre luna octombrie, este important să reflectăm asupra lunii septembrie, o lună cu vibrație 9, care a adus încheierea unor etape, procese și proiecte.

Cifra 9 simbolizează finalul unui ciclu înaintea unui nou început (reprezentat de cifra 10, care se reduce la 1). Este văzută ca un punct culminant înaintea unei transformări. Reflectați câteva momente asupra lunii septembrie, pentru a fi mai bine pregătiți pentru luna care începe. Retrospectiva trebuia făcută încă din septembrie, pentru întregul an, iar cei care au realizat acest lucru sunt în avantaj. Cei care nu au reușit să o facă, mai bine în ceasul al 13-lea decât niciodată.

Deoarece cifra 9 este tripla formă a cifrei 3 (care reprezintă trinitatea sau echilibrul), ea poate simboliza o trinitate de trinități, reprezentând o stare superioară de armonie sau completitudine. Dacă această stare nu a fost trăită sau nu s-a lucrat la acest aspect, luna octombrie poate fi resimțită ca fiind dificilă, în care forța și individualitatea noastră vor fi puse la încercare. Dacă transformarea nu a avut loc, în octombrie vom fi nevoiți să ne transformăm prin puterea adevărului și intervenția Judecătorului (anul 2024 este un an de vibrație 8, simbolizând judecata, puterea, statutul etc.), care trage linie și evaluează binele și răul făcut. Astfel, acest nou început va veni diferit pentru fiecare, în funcție de ceea ce este de plată sau de răsplată.

Octombrie 2024 ne împinge spre acțiune, spre un obiectiv concret, iar cei care nu și-au stabilit o direcție se pot simți adesea plictisiți sau chiar frustrați din cauza lipsei de scop.

Contextul de creștere ne cere să continuăm munca cu noi înșine, în scopul transformării, devotamentului față de un obiectiv superior, umanitarismului și altruismului. Este momentul să fim buni cu noi înșine, dar mai ales cu ceilalți.

Energia ne poate duce de la egoism și individualism la renunțare și sacrificiu, din dorința de a face o lume mai bună. Pentru a reuși aceste lucruri, este important să păstrăm ca reper valorile morale, obiectivitatea, spiritul analitic și, pentru mulți dintre noi, credința în Dumnezeu, spiritualitatea și înțelepciunea dobândită.

De multe ori, va fi resimțită o luptă între minte și inimă, între ceea ce ne dorim și ceea ce trebuie sau suntem obligați să facem. Este esențial să ne păstrăm verticalitatea, încrederea în noi înșine și ambiția de a duce lucrurile la bun sfârșit.

Deoarece 1 din luna octombrie, împreună cu 8 din anul 2024, ne dă cifra 9, iar anul următor are o vibrație globală de 9, putem spune că luna octombrie ne oferă o mică avanpremieră a ceea ce va urma. Așadar, fiți atenți la cum petreceți această lună și la ce se întâmplă în jurul vostru, deoarece Universul vă oferă ocazia de a vedea ce vă așteaptă în anul ce vine. Este important să trăim conștient, prezenți și asumați în realitatea și viața noastră.

În concluzie, luna octombrie te pregătește pentru noua ta versiune îmbunătățită, însă nu înainte de a fi trecut prin sita judecății. Ce rămâne după această filtrare reflectă munca depusă de tine cu tine însuți… sau, pentru unii, lipsa acesteia!

Autor: Numerolog și consilier certificat Alexandra Mihărtescu

Pentru consultații te invit să descoperi activitatea mea aici.

Mai multe detalii, pe sfatulparintilor.ro

DailyBusiness
Prețul argintului a luat-o RAZNA! A ajuns la cel mai ridicat nivel din ultimii 12 ani
Spynews
Doliu în lumea afaceriștilor! S-a stins din viață un celebru om de afaceri. A murit într-un spital din Franța / FOTO 
Bzi.ro
Apariție strălucitoare a Mihaela Rădulescu pe rețele de socializare! Iată cum s-a afişat vedeta
Fanatik.ro
Mașina care ar putea concura serios cu Dacia Spring. E mult mai ieftină, iar designul ei generează mare interes în Europa deja
Capital.ro
Simona Halep, anunț FINAL la 33 de ani: Ăsta e planul acum!
Playtech.ro
Fiica Biancăi Drăgușanu, uluitor ce transformare! Doamne cât de schimbată e Sofia
DailyBusiness
Investiții de MILIOANE de euro pentru modernizarea spitalelor. Ce a anunțat Adrian Câciu
Adevarul
Cu cât s-ar putea majora pensiile de la 1 ianuarie. Simulare de calcul
wowbiz.ro
Scene cumplite în pușcărie, după ce Gabriel de la "Puterea Dragostei" și-a înmormântat soția ucisă în Olanda. Ce se întâmplă cu el în aceste momente?
Spynews
Cine e milionarul care o face acum fericită pe Irisha. Influencerița, prima apariție alături de noul iubit
Spynews
Românii vor plăti o nouă taxă începând de luna viitoare. Va fi afișată direct în factura la energie electrică
Evz.ro
Rețetă de bulion cu roșii și ardei. Îl poți folosi la prepararea ciorbelor și a sosurilor pentru paste
Ego.ro
Denise Rifai, imagini de INFARCT! Cum a fost surprinsă după ce a renunțat la hainele office
Prosport.ro
FOTO. Gafă uriașă a uneia dintre cele mai frumoase femei
kanald.ro
Alertă în Tulcea după un nou atac cu drone la granița Ucrainei cu România. Autoritățile au emis mesaje RO-Alert
Cancan.ro
Vine iarna în București. Pe ce dată cade prima zăpadă în Capitală, potrivit meteorologilor Accuweather
Playsport.ro
INCREDIBIL! Ea e fosta campioană româncă de la Roland Garros care s-a lăsat de tenis pentru a deveni chirurg la Floreasca! The Sun i-a prezentat povestea în detaliu
Capital.ro
România plânge și acum! A fost cea mai elegantă doamnă a muzicii românești. A murit prea devreme
StirileBZI
Acești pensionari vor primi 100 de lei în plus din octombrie! În ce condiții se aplică majorarea
Prosport.ro
FOTO. Actriță de filme interzise a spus dacă ar petrece o noapte cu Gigi Becali! Cum arată
stirilekanald.ro
"Am murit pe masa de operație, iar ce am văzut apoi e foarte diferit de ce spune biserica". Experiența tulburătoare a unei avocate care a trecut prin moarte clinică
substantial.ro
Robinul de mare: pește cu membre deosebite care detectează prada prin gust
MediaFlux
RĂZBOI NUCLEAR în EUROPA! RUSIA a ANUNȚAT CLAR
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Puterea.ro
Institutul Pasteur, o instituție de cercetare în declin: de la pionierat în Europa la doi angajați și pierderi financiare majore