Ofertă la televizoare, la LIDL. Cât costă cel mai ieftin TV şi ce alte obiecte vor mai fi disponibile

Ofertă la televizoare, la LIDL. Unul dintre cele mai populate hipermarketuri anunţă preţuri foarte bune la unele electronice şi accesorii. Ele pot fi cumpărate începând de joi, 27 octombrie.
Alina Costache
25 oct. 2022, 11:31
Ofertă la televizoare, la LIDL. Cât costă cel mai ieftin TV şi ce alte obiecte vor mai fi disponibile
Ofertă la televizoare, la LIDL

Ofertă la televizoare, la LIDL. Dispozitivul, marca Telefunken, este unul standard şi are diagonală de 81 de cm și rezoluție de 1.366 x 768 de centimetri. Luminozitatea maximă a display-ului este de 250 cd/m2. Televizorul dispune de două difuzoare cu putere de 6 W fiecare. Printre porturile incluse se numără unul HDMI, unul USB și un jack audio universal de 3.5 mm.

Citeşte şi: Lidl vine cu produsul care te va ţine lipit de bucătărie. Care sunt ofertele de săptămâna viitoare

Ofertă la televizoare, la LIDL

Dispozitivul are dimensiunile 795 x 555 x 145 mm și o greutate de 5,2 kg. Prețul cerut de Lidl este de 599 de lei, scrie Go4it.ro.

Deasemenea, o lampă de birou cu LED-uri va putea fi cumpărată de la Lidl la prețul de 79 de lei. Dispozitivul oferă o intensitate maximă a fluxului luminos de 600 de lumeni. Aceasta poate fi reglată prin atingerea unei zone de pe suprafața lămpii. Cablul de alimentare are o lungime de 1,75 metri.

Din oferta acestei săptămâni atrage atenția, de asemenea, suportul pentru monitor/ laptop. Acesta are dimensiunile 54 x 14 x 25,5 cm și mărește spațiul disponibil pe un birou. Suportul va costa 65 de lei.

Tot pe 27 octombrie intră în oferta magazinelor Lidl o măsuță multifuncțională Mebus. Aceasta este utilă pentru lucrul din pat sau de pe canapea și poate susține laptopuri, tablete sau smartphone-uri.

Misiunea noastră este a le oferi zilnic românilor produse de cea mai bună calitate la cel mai bun preţ, direct de la producători, într-o largă varietate de sortimente, în zone din imediata lor vecinătate. Fiind un discounter, ne concentrăm pe ceea ce este esențial. Datorită eficienței proceselor noastre interne și parteneriatelor de încredere cu furnizorii, clienții noștri se pot baza întotdeauna pe calitatea recunoscută și pe prospețimea produselor Lidl. Angajații noștri se dedică în fiecare zi pentru a oferi clienților noștri o experiență de cumpărături cât mai plăcută.

Suntem în permanență atenți la dorințele și feedback-ul clienților noștri. De exemplu, de aceea, este important să avem la raft o proporție cât mai mare de produse locale.

Suntem conștienți de răspunderea pe care o avem față de angajații și partenerii noștri, dar și față de mediu și de societate. Din 2011 suntem o prezență de succes în România ca un angajator dinamic și de încredere. Ca parte din grupul Schwarz cu sediul în Neckarsulm, Germania, ne numărăm printre companiile de top în domeniul comerțului cu amănuntul de produse alimentare din Europa – și chiar mai departe„, este mesajul companiei.

Spynews
Cum arată casa prezentatorului de la Insula Iubirii. Radu Vâlcan și Adela Popescu au finisaje premium și au dat pe o baterie de baie 8000 de lei
Bzi.ro
Anca Țurcașiu a făcut furori, în costum de baie, pe Instagram! La 54 de ani, artista arată impecabil!
Fanatik.ro
Horoscop rune 29 iulie – 4 august 2024. Mihai Voropchievici dezvăluie ce zodie e sub semnul Uraganului
Capital.ro
Viktor Orban a anunțat din România. Ungurii, obligați să recunoască: România e cea mai importantă
Playtech.ro
Gest superb! Cum a ”salvat-o” Nadia Comăneci pe Serena WIlliams la ceremonia JO de la Paris
DailyBusiness
Sute de frigărui din carne de câine, scoase la vânzare. Ofițerii de ordine publică au intervenit de URGENȚĂ
Adevarul
Viața de playboy a lui Petru Groza, în anii '50. Se fălea cu amantele de lux: „Îmi permit să fiu necredincios, dar numai cu ceva mai tânăr”
Spynews
Am aflat cine este noul iubit milionar al Emei Uta! Și-au dat întâlnire în mare secret la Mykonos | EXCLUSIV
Spynews
Bella Santiago a fost jefuită! Hoții i-au furat banii strânși în câteva luni. Artista a povestit totul, la Știrile Antena Stars |VIDEO
Evz.ro
Ceaușescu a construit ilegal Casa Poporului. Mărturiile fostului arhitect-șef al Bucureștiului
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Ce studii are Marcel de la Insula iubirii? Lui 'Maluma' i-a plăcut mai mult 'şcoala vieţii'
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Un bărbat a fost reținut de polițiști, după ce a înjunghiat un tânăr la o terasă din Neamț. Totul ar fi pornit de la un conflict spontan
Capital.ro
UE a dat ordin. Se introduce un nou CARD. România va fi obligată să îl folosească
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
stirilekanald.ro
Ultimele cuvinte ale lui Sorin Nazîru când agoniza: Se văita că...
substantial.ro
FSB DEJOACĂ ATACURI TERORISTE ÎN DAGHESTAN: TREI SUSPECȚI ARESTAȚI ÎN KASPIK
MediaFlux
TRUMP ÎNCEPE RĂZBOIUL dacă ajunge PREȘEDINTE: VA FI ȘTEARSĂ de pe HARTĂ
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!