Olguţa Vasilescu spune că sunt peste 400 de membri care până în acest moment şi-au depus adeziunea la PSD. Aceasta a subliniat că nu este un lucru gândit pentru această campanie electorală.
„Sunt peste 400 de membri care până în acest moment şi-au depus adeziunea la PSD şi acest lucru nu poate decât să ne bucure extraordinar de mult. Nu este un lucru gândit pentru această campanie electorală, dimpotrivă, discuţiile au început imediat după alegerile locale, când, deşi am fost adversari politici, am constatat că au fost foarte multe proiecte pe care le-am promis împreună cetăţenilor Craiovei. Promisiunea mea este că proiectele PRO România făcute craiovenilor în campania electorală vor fi şi rezolvate în următorii patru ani”, a spus primarul Olguţa Vasilescu, potrivit agerpres.ro.
Cătălin Resceanu a fost şi membru PNL şi a mai făcut parte din echipa Olguţei Vasilescu la Primăria Craiova în 2012, când aceasta a câştigat primul mandat candidând din partea USL.
Alegeri Parlamentare 2020. Autoritatea Electorală Permanentă a precizat de ce acte au nevoie românii pentru a putea vota pe 6 decembrie.
Cetățenii români cu domiciliul în România, care în ziua
votării se află în țară, își pot exercita dreptul de vot la secțiile de votare în baza unuia dintre următoarele acte de identitate:
► cartea de identitate
► cartea electronică de identitate
► cartea de identitate provizorie
► buletinul de identitate
► pașaportul diplomatic
► pașaportul diplomatic electronic
► pașaportul de serviciu
► pașaportul de serviciu electronic
► carnetul de serviciu militar, în cazul elevilor din școlile militare
Alegătorii români cu domiciliul în străinătate își pot exercita dreptul de vot la secțiile de votare organizate în străinătate prin intermediul următoarelor acte de identitate:
► pașaportul simplu, cu menționarea țării de domiciliu
► pașaportul simplu temporar, cu menționarea țării de domiciliu
► pașaportul simplu electronic, cu menționarea țării de domiciliu
Cetățenii români cu domiciliul în România, dar care au fost înscriși în Registrul electoral cu adresa de reședință în străinătate, își pot exercita dreptul de vot la secțiile de votare
organizate în străinătate în baza unuia dintre următoarele acte de identitate, valabile în ziua votării, însoțite de un document oficial emis de statul străin privind stabilirea reședinței:
► cartea de identitate
► cartea electronică de identitate
► cartea de identitate provizorie
► buletinul de identitate
► pașaportul diplomatic
► pașaportul diplomatic electronic
► pașaportul de serviciu
► pașaportul de serviciu electronic
► pașaportul simplu
► pașaportul simplu electronic
► pașaportul simplu temporar
Citeşte şi: Olguţa Vasilescu îi răspunde lui Iohannis şi apără organizarea Târgului de Crăciun din Craiova