Olguța Vasilescu aruncă bomba în cazul fetei ucise la Grădina Botanică:”Criminalul nu e craiovean. Craiova e mai sigură decât Timișoara, unde ucigașul nu a fost prins”

Lia Olguța Vasilescu a șocat întreaga țară cu declarațiile sale despre cazul celor doi tineri, înjunghiați în Grădina Botanică din Craiova. Deși în urma atacului, o adolescentă în vârstă de 14 ani a murit, iar un tânăr este acum în stare gravă la spital, primarul municipiului Craiova a spus că autorul cumplitei crime nu este craiovean.
Alina Costache
29 iun. 2023, 16:41
Olguța Vasilescu aruncă bomba în cazul fetei ucise la Grădina Botanică:”Criminalul nu e craiovean. Craiova e mai sigură decât Timișoara, unde ucigașul nu a fost prins”
Olguța Vasilescu aruncă bomba în cazul fetei ucise la Grădina Botanică

Olguța Vasilescu aruncă bomba în cazul fetei ucise la Grădina Botanică. Edilul a ținut să precizeze că orașul Craiova este mult mai sigur decât Timișoara.

Citește și România cuțitarilor: un alt tânăr a fost înjunghiat în plină stradă, în Teleorman. Atacul vine la doar câteva zile distanță de la crima care a avut loc în Grădina Botanică din Craiova

Olguța Vasilescu aruncă bomba în cazul fetei ucise la Grădina Botanică

Mai mult, primarul Craiovei a subliniat că echipajul de politie locală l-a oprit pe atacator pentru ca părea suspect, l-a identificat, dar nu l-a controlat în rucsac, dintr-un motiv halucinant.

„Ucigașul a premeditat această crimă. Nu-i cunoștea. A venit special ca să omoare pe cineva. Un psihopat care, atenție, nu era craiovean. A venit de la el din comună special să ucidă pe cineva.

Echipajului i s-a părut suspect individul. Se uita foarte isistent la una dintre statuile din gradina botanica. L-au oprit, l-au identificat, era frumos îmbracat, a vorbit frumos, a zâmbit, a spus că este elev la Liceul Militar și bineînțeles că a fost lăsat să meargă mai departe.

Nu cred ca vreunul dintre dumneavoastră ați fi acceptat de exemplu, daca ar fi fost vorba de copilul dumneavoastră, un copil oarecare, nu un criminal, cum se dovedește în speța de față, ca poliția locală să-l oprească fără să aibă niciun fel de indicii și să-l caute în rucsac. Cred că ar fi fost foarte mare scandal.

Să stiți că orașul Craiova nu este mai nesigur decât este Timișoara. Unde iata, avem și acolo o crimă, iar ucigașul nu a fost prins, chiar dacă au existat camere de luat vederi”, a afirmat primarul Craiovei, Lia Olguța Vasilescu.

Vă reamintim că în urmă cu două zile, un elev de 17 ani, de la liceul Tudor Vladimirescu, a ucis-o, cu mai multe lovituri de cuțit, pe Melis, o adolescentă de doar 14 ani. Mai mult, el l-a înjunghiat și pe prietenul ei, în vârstă de 19 ani, starea acestuia fiind una critică, în urma loviturilor de cuțit pe care le-a primit.

Citește și Olguţa Vasilescu, despre majorarea pensiilor cu 40%: „Se poate constata că această majorare a avut loc”

Spynews
Alertă! Vulcanul Etna a erupt. Aeroportul din Catania a anulat toate zborurile
Bzi.ro
Brigitte și Florin Pastramă, condamnați penal! Ce au decis judecătorii în dosarul măștilor
Fanatik.ro
Vacanță de coșmar pentru o turistă care a mers cu mașina în Grecia. Ce a pățit la puțin timp după ce a ajuns în Halkidiki. Ți se poate întâmpla și ție
Capital.ro
Marea doamnă a României s-a stins. Anunțul trist făcut de soțul ei: Așa a vrut!
Playtech.ro
S-a schimat legea, acum! Poți să rămâi pe loc fără permis
DailyBusiness
Guvernul intră tare în angajații din România! Sute de persoane își vor pierde locurile de muncă!
Adevarul
Cum a rămas România fără uriașele păduri seculare. Planul eșuat al lui Ceaușescu de reîmpădurire a țării
Spynews
Lovitură grea pentru Cătălin Cherecheș! Socrii fostul edil au fost condamnați la închisoare
Spynews
Cum și-a dat seama Lidia Buble că suferă de psoriazis: „Am ignorat total situația”. Consideră că s-a vindecat datorită rugăciunilor tatălui ei
Evz.ro
S-a stins jurnalista Ileana Perneş Dănălache. Ultimii ani au fost plini de suferință
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din sutien! Mădălina Ghenea, poziții de INFARCT în dormitor, s-a văzut TOT
Prosport.ro
FOTO. Face avere din imaginile cu ea dezbrăcată, iar acum a câștigat un concurs de tras palme între femei!
wowbiz.ro
Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?
Cancan.ro
Povestea lui Antonio, băiatul din satul Gura Vitioarei care nu a vorbit deloc până la 8 ani. Ce note a luat la Evaluarea Națională 2024
Playsport.ro
Aparițiile astea ale Mădălinei Ghenea trebuie INTERZISE! A pozat iar cu toate secretele la vedere și a "scăpat" imaginile pe net
kanald.ro
Decizia luată de soțul Ilenei Stana Ionescu: Va fi incinerată. Cu ce explicații vine acesta: „Așa a vrut Ileana”
Capital.ro
Vestea dimineții despre Corina Chiriac. Marea artistă a....
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Antonela, răsfățată de milionarul Paszkany! Așaa arată tânăra care primește orice dorește
stirilekanald.ro
Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR
Putin respinge negocierile pentru încetarea focului și cere demilitarizarea Ucrainei
MediaFlux
REZULTATE ALEGERI MAREA BRITANIE! Victorie ZDROBITOARE! Au MAJORITATE ABSOLUTĂ
Shtiu.ro
În ce regiune se găsesc cei mai inteligenți români? Cei mai prosti nu sunt moldovenii!