Ombladon, „bot în bot” cu femeia care a reușit să-l cumințească. Băiatul rău din trupa Paraziții are planuri mari alături de jumătatea sa

Ombladon, băiatul din trupa Paraziții care cântă versuri dure, are o mare slăbiciune - iubita lui Sorina. Rapperul pare că are planuri mari cu cea care îi este alături de câțiva ani.
Alina Costache
15 aug. 2024, 14:08
Ombladon, „bot în bot” cu femeia care a reușit să-l cumințească. Băiatul rău din trupa Paraziții are planuri mari alături de jumătatea sa
Ombladon și iubita lui au planuri mari împreună

Ombladon, unul dintre cei trei membri ai trupei Paraziții, cunoscut datorită versurilor dure care au luat cu asalt topurile muzicale românești, a fost întotdeauna discret cu viața sa personală. Bogdan Ionuț Păstacă pe numele său real este îndrăgostit până peste cap de iubita lui Sorina. Cei doi au o relație care durează de câțiva ani și pare că au planuri mari împreună.

Rapperul și partenera sa au fost surpinși la shopping, într-un mall din nordul Capitalei. Au mers la un restaurant, unde și-au luat o singură porție de mâncare pe care au împărțit-o ca doi îndrăgostiți. Apoi, cei doi s-au îndreptat către un magazin de parfumuri de unde au cumpărat tot ce și-au dorit. S-au consultat destul de mult, semn că Ombladon e băiat rău doar pe scenă.

Citește și: Elena Udrea, cu inima sfâșiată în spatele gratiilor. Fostul ministru a spus tot ce are pe suflet: „O poveste de viață plină de greutăți”

Îmbrăcat complet în negru și cu nelipsita șapcă pe cap, artistul nu a putut trece neobservat. Rapperul a slăbit destul de mult în ultima perioadă, la fel și iubita lui, care are o siluetă de invidiat.

După sesiunea rapidă de cumpărături, Ombladin și Sorina au urcat în mașină și au pornit spre o locație din Pipera. Deși e un artist apreciat, rapperul nu aruncă banii pe mașini, acesta conducând un model mai vechi de Mercedes, dar foarte bine întreținut. După un drum de câteva minute, cei doi au ajuns la destinație.

Citește și: Imagini HOT cu „deputatul Playboy” Cristian Boureanu, călare pe motor! Fostul politician a atras toate privirile doritoare din nordul Capitalei

Ei s-au întâlnit acolo cu un agent imobiliar care le-a prezentat proiectul posibilei viitoarei lor case. Este vorba despre un apartament într-un complex rezidențial din Pipera care se află în construcție în acest moment. Cei doi păreau, potrivit Cancan, destul de încântați, dar și interesați de ceea ce le este prezentat.

Cine este Sorina, femeia care a reușit să-l „îmblânzească” pe Ombladon

Sorina și celebrul rapper sunt împreună de cinci ani, dar sunt foarte discreți cu viața lor personală. Tânăra este MC în cluburile din București și face furori cu personalitatea sa puternică, semn că Ombladon nu este deloc un bărbat gelos.

Cu siguranță la fel de înțelegătoare este și ea, având în vedere că artistul este plecat destul de des la cincerte alături de colegii săi de trupă. Sorina îi este sprinjin rapperului, fiind aproape de el în cele mai greu moment din viața lui, atunci când acesta și-a pierdut părinții și fratele în urma infectării cu Covid-19.

Spynews
Tatăl fotbalistului fenomen de la Euro 2024 a fost înjunghiat! Bărbatul a fost transportat de urgență la spital
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
Patru zodii sunt lovite de noroc în următoarele 4 zile. Vine cea mai bună perioadă și totul se schimbă în bine în viața lor
Capital.ro
Elena Udrea e terminată. Nu mai are nicio șansă. Suferă cumplit
Playtech.ro
DOLIU imens în Familia Regală Britanică! A MURIT în urmă cu puțin timp, ce tragedie…
DailyBusiness
Anunțul zilei! Ministerul Agriculturii confirmă prelungirea termenului pentru depunerea cererilor pentru despăgubiri
Adevarul
O plimbare cu telecabina într-o stațiune de top din Italia, de trei ori mai ieftină față de Sinaia: „E japcă la prețuri”
Spynews
Un nou bonfire a adus adevărul crud pe Insula Iubirii, aseară, la Antena 1, ȋntr-o ediţie lider de audienţă. Radu Vâlcan: „Îmi pare rău ca ai fost martora acestor imagini!”
Spynews
Zi specială în familia Laurei Cosoi! Vera, fiica vedetei, a împlinit patru ani. Cum a surprins-o, încă de la primele ore | FOTO
Evz.ro
Seria Mamma Mia continuă. Producătorii filmului pregătesc a treia parte
Ego.ro
Nu s-au mai putut abține și și-au dat frâu liber sentimentelor, chiar dacă au fost filmați, la Insula Iubirii FOTO
Prosport.ro
FOTO. Una dintre cele mai frumoase femei din lume și-a provocat fanii cu un selfie interzis
wowbiz.ro
Femeia incendiată de soț în fața copiilor a murit! Fiica ei de 9 ani, în stare gravă la spital
Cancan.ro
Autopsia preliminară a Ioanei, tânăra din Suceava care s-a sinucis. „Tragedia a fost mușamalizată. A...
Playsport.ro
L-a ÎNȘELAT pe fostul jucător din naționala României! Prima ei explicație este INCREDIBILĂ
kanald.ro
Caz șocant în Dolj. Un bebeluș de cinci luni a fost găsit mort între saltea și scândura patului. Care ar fi fost cauza decesului
Capital.ro
Anunțul momentului despre Victor Rebengiuc. Ce se întâmplă cu marele actor al României
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
GALERIE FOTO. Anamaria Prodan, apariție incendiară în costum de baie. Impresara nu are inhibiții la 51 de ani
stirilekanald.ro
Maltratată de iubitul ofițer, Ioana și-a urlat durerea: M-a distrus, nu-l mai... Ce le-a povestit prietenelor
substantial.ro
Vacanța de Sf. Maria începe cu aglomerație în vămi
MediaFlux
PENSIONARII NEMULȚUMIȚI de RECALCULARE, vizați DIRECT! URGENT trebuie să facă asta
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...