Patronul dispărut din Arad a fost UCIS în bătaie şi ARS în pădure

Patronul dispărut din Arad a fost ucis în bătaie şi ars apoi, în pădure. Anchetatorii au confirmat crima. Bărbatul a fost omorât în restaurantul său, după care, ucigaşul l-a dus în Pădurea Vladimirescu de lângă Arad, cu maşina, şi i-a dat foc. Suspectul reţinut în acest caz este soţul femeii care făcea afaceri cu patronul dispărut. Cel mai probabil, ea voia să pună mână pe întreaga afacere. 
Filip Stan
09 mai 2013, 08:25
Patronul dispărut din Arad a fost UCIS în bătaie şi ARS în pădure

Purtătorul de cuvânt al Parchetului Tribunalului Arad, Dan Ursu, a declarat că suspectul reţinut în cazul dispariţiei omului de afaceri Abel Apostol, respectiv Adrian Buleu, este cercetat pentru infracţiunea de omor.

„S-a reţinut că în seara zilei de 1 mai Buleu Adrian l-a agresat pe Apostol Abel în incinta unui local, generându-i victimei leziuni care au provocat decesul. Ulterior, a transportat cadavrul cu ajutorul autoturismului său într-un loc izolat din Pădurea Vladimirescu, unde a incendiat autovehiculul„, a declarat purtătorul de cuvânt al Parchetului Tribunalului Arad, citat de Mediafax. El a mai spus că Adrian Buleu nu a colaborat cu anchetatorii.

„În cursul audierilor, nu a oferit informaţii, prevalându-se de dreptul său de a nu face declaraţii”, a adăugat Ursu.

Reprezentanţii Parchetului nu au oferit informaţii cu privire la cadavru, respectiv dacă a fost găsit.

Omul de afaceri din Arad Abel Apostol, dat dispărut de către familie, este căutat de vineri, 3 mai, fiul bărbatului susţinând că tatăl său fusese ameninţat cu moartea de către asociatul său în afaceri. Familia menţiona că omul de afaceri, în vârstă de 55 de ani, a fost văzut ultima dată în seara de 1 mai, în incinta bazei sportive pe care o deţine.

În noaptea de miercuri spre joi, au fost audiate de către procurori mai multe persoane, între care Alina Buleu, partenera de afaceri a lui Abel Apostol, precum şi soţul acesteia, Adrian Buleu. Acesta din urmă a fost reţinut pentru 24 de ore, fiind suspect în acest caz. Surse din rândul anchetatorilor spuneau că există indicii că între cei doi bărbaţi ar fi avut loc un conflict, iar Abel Apostol ar fi fost ucis.

Ancheta în cazul dispariţiei omului de afaceri Abel Apostol a fost preluată de către procurorii Parchetului Tribunalului Arad, deşi iniţial cazul era în competenţa procurorilor Parchetului Judecătoriei Arad, între timp anchetatorii obţinând probe care îi conduc către ipoteza unei crime.

Surse din rândul anchetatorilor au declarat, joi dimineaţă, că în cursul cercetărilor au fost descoperite pete de sânge în restaurantul deţinut de Apel Apostol şi de partenera sa de afaceri. Procurorii au ridicat şi bucăţi de gresie pentru teste de laborator, după ce angajaţi ai restaurantului au afirmat că ar fi fost puşi de către şefi să spele pe jos, în seara dispariţiei lui Abel Apostol.

Căutarea omului de afaceri a fost extinsă într-o pădure din localitatea arădeană Vladimirescu, aflată la câţiva kilometri de municipiul Arad, existând suspiciunea că acolo ar fi putut fi ascuns cadavrul bărbatului. În pădure există şi un lac, căutările urmând să aibă loc şi în apă.

În pădure, anchetatorii au descoperit un autoturism incendiat.

„Tatăl meu a fost chiar şi ameninţat cu moartea de către familia asociatului. Totul a pornit de la faptul că tata doreşte să despartă baza sportivă de restaurant, iar el să rămână cu sportul. A revenit recent din SUA şi doreşte să se întoarcă acolo, iar de afacere să mă ocup eu. Asociatul şi familia acestuia au avut obiecţii şi au recurs la ameninţări”, declara corespondentului Mediafax fiul omului de afaceri, Albert Apostol.

Omul de afaceri Abel Apostol deţine în asociere, în centrul municipiului Arad, pe malul Mureşului, o bază sportivă şi un restaurant.

Spynews
Marina își trăia zilele cu spaimă, chiar înainte să fie omorâtă. Ce au descoperit autoritățile despre crima care a tulburat liniștea din Brăila
Bzi.ro
Incident cumplit la nunta lui Ianis Hagi! A fost chemată ambulanța
Fanatik.ro
Filmul de pe Netflix care rupe topul în România și e foarte apreciat în întreaga lume. Leonardo DiCaprio are un rol fenomenal în el
Capital.ro
Permisul auto nu mai rămâne suspendat. Lege nouă în România: S-a validat dreptul de a conduce
Playtech.ro
A MURIT unul dintre cei mai mari SPORTIVI ai României! Dumnezeu să-l ierte!!
DailyBusiness
BNR dă vestea cea mare pentru românii care au împrumut la bancă!
Adevarul
EXCLUSIV Românca martoră la tentativa de asasinat a lui Trump: „Inițial am crezut că cineva trage în mulțime”
Spynews
”L-am ucis și l-am băgat în troler”. Declarația tulburătoare a criminalului care l-a omorât pe bărbatul găsit fără suflare în geamantan. Cum și-a explicat gestul
Spynews
Decizie dură luată de Oana Roman față de Marius Elisei! I-a deschis proces penal! Vedeta s-a săturat să aștepte ca el să fie tată pentru fiica lui! Exclusiv
Evz.ro
Soția lui Kanye West poate face închisoare. Acuzații rușinoase pentru Bianca Censori
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Cum au apărut soția și fiica lui Adrian Ilie la nunta lui Ianis Hagi!
wowbiz.ro
Gigi Becali, implicat într-un accident rutier! Ce se întâmplă în aceste momente cu patronul FCSB?
Cancan.ro
BREAKING | Bogdan Cristoiu a murit încercând să salveze un tânăr de la înec 😢 -
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Motivul pentru care dentista găsită moartă în propriul cabinet din Brăila voia să-și cumpere un pistol. Femeia în vârstă de 41 de ani ar fi primit mai multe amenințări cu moartea
Capital.ro
România, o mare forță a lumii. Giganții planetei bat la ușa noastră: Un foarte mare plus
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
stirilekanald.ro
Ea e medicul stomatolog găsită mort în cabinetul din Brăila. Soțul a făcut descoperirea macabră
substantial.ro
Avertizare Cod galben de instabilitate atmosferică pentru București și Bacău
MediaFlux
ÎNCĂ o TENTATIVĂ de ASASINAT pentru TRUMP! A FOST UCIS pe LOC
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'