Oreste recunoaște că celebritatea i-a furat mințile: „A coincis cu o teribilă îngroșare a obrazului. O prostie care m-a costat destul de mult”

Oreste a fost, mult timp, un prezentator de top din România, însă a recunoscut că celebritatea i s-a urcat la cap, mai ales la începutul carierei. Acum, de când nu mai este pe sticlă, se ocupă de un proiect personal care îi aduce mai multe împlinire.
Filip Stan
17 iun. 2024, 21:43
Oreste recunoaște că celebritatea i-a furat mințile: „A coincis cu o teribilă îngroșare a obrazului. O prostie care m-a costat destul de mult”
Oreste recunoaște că celebritatea i-a furat mințile: „A coincis cu o teribilă îngroșare a obrazului. O prostie care m-a costat destul de mult”

Oreste a devenit faimos în televiziune datorită emisiunilor Noaptea Tarziu și Mircea vs Oreste Show. Ulterior, și-a produs propria emisiune, Codul lui Oreste, care l-a propulsat și mai mult în carieră. Din cauza celebrității, prezentatorul s-a schimbat și chiar a avut și probleme din această cauză.

Citește și: O nouă televiziune în România. De ce rețea de cablu ai nevoie ca să o poți urmări

Oreste recunoaște că celebritatea i-a furat mințile

După ce ani de zile a fost un important prezentator, având propria emisiune sau în cuplu cu Mircea Badea, care i-a fost și bun prieten, Oreste s-a retras din televiziune, îndreptându-se spre un domeniu care câștigă tot mai mult teren pe zi ce trece, multe personalități având această activitate de succes.

„M-am retras din lumina reflectoarelor altora, dar nu și din cea pusă de propriile mele reflectoare. Am decis ca, după 30 de ani în solda unora și altora, să-mi iau cu adevărat destinul profesional în propriile mâini. Am deschis propriul meu canal YouTube, unde realizez săptămânal două formate. News Podcast alături de jurnalistul Sorin Manea, o agendă geopolitică și Poveste cu Oreste, un fel de Codul lui Oreste 2.0. Printre motivele renunțării la media main stream a fost și acela ca on line-ul evoluează mult mai dinamic și modern. Este mult mai compatibil și cu tinerele generații cu care vreau să fiu în contact”, a dezvăluit Oreste pentru FANATIK.

Acesta a dezvăluit că, la începuturile carierei, a căzut și el în capcana celebrității, lucru ce l-a costat destul de scump. Din fericire, și-a dat seama la timp că este momentul să facă un pas înapoi.

„Sigur, primul meu contact cu celebritatea a coincis cu o teribilă îngroșare a obrazului. Cu aroganța și iluzia unei puteri supra umane. O prostie care m-a costat destul de mult”, a mai spus Oreste pentru sursa citată.

Oreste s-a însurat când avea 17 ani, iar soția lui 21. Cei doi au avut probleme mari din cauza vârstei fragede la care au decis să pornească pe același drum în viață, atât de grave încât, la un moment dat au și dus vieți parelele. Culmea însă, în cazul lor, infidelitatea i-a ajutat și în cele din urmă au decis să rămână împreună.

„Pe Lili am întâlnit-o în 1992 la mare. Mi-a plăcut atunci, dar abia în toamnă am avut curajul să o invit la Concert la Michael Jackson. Evident ca nu aveam bilet, dar știam un loc pe unde puteam să ne cățărăm pe gardul stadionului. Ne-au dat jos jandarmii, așa ca ne-am mulțumit să bem un vin la o terasă în Amzei. De atunci am rămas împreună. La început, nu cedam nici unul însă, pe măsură ce s-a maturizat relația noastră, am început să cedăm sincron. La noi, de foarte mulți ani, o ceartă serioasă nu durează mai mult de câteva ore. Singurul lucru care contează într-o relație este iubirea. Ea poate trece peste toate micile și marile porcării pe care doi oameni și le pot face reciproc. Eu am avut marele noroc să iubesc și să fiu iubit fără măsură”, a mai povestit Oreste pentru sursa citată.

Citește și: O celebră asistentă tv își renegociază revenirea în televiziune! A făcut furori la Neatza, dar refuză Survivor sau Asia Express

Spynews
Horoscop săptămânal 1 - 7 iulie: Leii vor avea o periodă agitată
Bzi.ro
Anda Adam a cheltuit o sumă uriașă pe florile de la nuntă! Cu banii ăștia îți cumperi o garsonieră în București!
Fanatik.ro
Stațiunea de la mare în care, în plin sezon, sunt utilaje pe plajă. Turiștii sunt dezamăgiți: „Nu aș recomanda”
Capital.ro
A murit marele actor al României. Drum lin, maestre! Va fi apreciat etern
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din rochie! Mădălina Ghenea, GAFĂ de INFARCT în dormitor, a arătat TOT
DailyBusiness
Sorin Grindeanu, anunțul momentului pentru milioane de șoferi! Se închide un drum important
Adevarul
Neptun: În plin sezon estival, turiștii împart plaja cu utilajele. „Este puțină plajă activă, se face speculă cu șezlongurile” FOTO VIDEO
Spynews
Florin Salam, înțepătură dură pentru Bogdan de la Ploiești! Să facă referire la Cristina Pucean? „Ce au avut ei...” / VIDEO
Spynews
”Să zică mersi că nu i-au dat ăia două, trei palme”. Florin Salam, declarații acide la adresa lui Bogdan de la Ploiești, după scandalul de la nuntă! Artistul a fost dat afară de la eveniment / VIDEO
Evz.ro
Românii care nu depun declarația riscă enorm. Se dau amenzi uriașe
Prosport.ro
FOTO. Alexandra Stan, imagini „interzise” pentru a susține naționala României la EURO
wowbiz.ro
Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta
Cancan.ro
Laurențiu Reghecampf o pune la zid pe Prodanca: 'Cum să-ți plătesc curentul când tu stai cu Ronald' 😲
Playsport.ro
Andreea Mantea n-a mai ascuns NIMIC! Imaginile astea ar trebui interzise! Cum s-a lăsat pozată pe plajă
kanald.ro
Ies la lumină noi detalii în cazul accidentului din Suceava, în care au murit cinci persoane! Tahograful vehiculului care a produs tragedia a fost manipulat
Capital.ro
Teo Trandafir îl face praf pe Florin Salam: Regele României a murit!
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Face avere din imaginile cu ea dezbrăcată, iar acum a câștigat un concurs de tras palme între femei!
stirilekanald.ro
Vaticanul a dezvăluit abia acum adevărul. "Fecioara Maria care plânge" din Trevignano, un fals?
substantial.ro
Guvernul spaniol ia măsuri împotriva închirierilor pe termen scurt și în scop turistic
MediaFlux
El va fi VIITORUL PREȘEDINTE al României! CUTREMUR la nivel național
Shtiu.ro
Top 3 țări cu cei mai proști locuitori. Îi trimiți după apă, vin cu pâine! Pe ce loc sunt românii?