Ozana Barabancea, înșelată de fostul soț cu cea mai bună prietenă: „Nu aș fi crezut că o să trădeze în halul ăsta. Pe el l-am iertat, pe ea nu cred”

Ozana Barabancea a dezvăluit că cea mai mare trădare din viața sa s-a petrecut în momentul în care fostul său soț și-a găsit alinarea, după divorț, în brațele prietenei sale. Vedeta a mărturisit că l-a iertat pe bărbat, dar pe prietena ei nu.
Filip Stan
16 sept. 2024, 17:39
Ozana Barabancea, înșelată de fostul soț cu cea mai bună prietenă: „Nu aș fi crezut că o să trădeze în halul ăsta. Pe el l-am iertat, pe ea nu cred”
Ozana Barabancea a fost înșelată de fostul soț cu cea mai bună prietenă

Ozana Barabancea , una dintre cele mai cunoscute și îndrăgite artiste de la noi, are o carieră muzicală de peste 30 de ani, fiind în prezent mezzo-soprană în Corul Operei Naționale București. Adevărata faimă a cunoscut-o, însă, după ce a apărut pe micile ecrane.

Artista a fost invitată la emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, acolo unde a făcut mai multe dezvăluiri despre viața sa personală. Cântăreața a mărturisit că este în armonie cu trecutul ei, dezvăluind și care a fost momentul în care a fost copleșită de tristețe.

Citește și: Cum se descurcă Simona Gherghe cu doi copii. Abia acum s-a aflat: „Mai țip și eu pentru că e foarte greu”

Întrebată care a fost cel mai important test pe care viața i l-a oferit, aceasta a oferit un răspuns emoționant: „Căsnicia mea. Pentru că n-am fost în stare să-mi țin căsnicia… Deci dacă am picat în viață la ceva, acesta a fost examenul”a răspuns jurata de la Te Cunosc de Undeva.

Vedeta a fost întrebată și dacă a fost înșelată cu cea mai bună prietenă. Ea a precizat că era deja divorțată când a aflat că Sorin Terente se vedea cu prietena ei.

„Trebuie să rectific o treabă. Eu eram deja divorțată de el când l-am prins cu Violeta, prietena mea cea mai bună, dar aveam o relație foarte frumoasă, adică nu aș fi crezut că o să trădeze în halul ăsta. M-a durut foarte tare. Eu cred în prietenia între femei, între femei divorțate. Nu între femei, una măritată și alta divorțată. Eu cred în bun simț și cred că problema asta a geloziei mi se trage și din copilărie și din abandonul tatălui, de când a plecat el de acasă.

Poate că dacă aș fi avut un alt parcurs el vieții poate că aș fi privit altfel lucrurile. Important este că pe el l-am iertat, pe ea nu cred, nu cred. M-a deranjat pentru că aveam o relație foarte frumoasă cu el, el mai venea mai pleca, dar nu credeam că se va duce la cea mai bună prietenă a mea, putea să se ducă în orice altă parte. Nu este etic, nu este moral, nu este frumos”, a declarat Ozana Barabancea.

Citește și: Cum a aflat Alin Oprea că fosta soție îl înșală: „M-a sunat procurorul. Nu cred că există formă de trădare mai mare”

De ce a divorțat Ozana Barabancea de fostul soț

Vedeta a recunoscut că nu ndifelitatea a fost cea care a dus la divorțul dintre ea și Sorin Terente, ci certurile care nu se mai opreau. Cei doi au divorțat în urmă cu 20 de ani și au împreună doi copii. Artista a mărturisit că nu a uitat niciodată durerea pe care a simțit-o din cauza bărbatului.

„Am iertat, dar nu am uitat. Aș vrea să uit. Mă bucură că acum copiii au o relație foarte frumoasă cu el. M-a sunat de ziua mea acum și mi-a zis ‘Hai să ne iertăm pentru că viața este prea scurtă ca să ne mai certăm’, și am zis că sunt perfect de acord cu el”, a dezvăluit Ozana Barabancea.

Spynews
Dani de la Insula iubirii își caută iubită după despărțirea de Mădălina! Cum vrea să arate viitoarea parteneră. În ce relații a rămas cu Maria
Bzi.ro
Carmen Harra ştie viitorul preşedinte al SUA! „Nu baţi un Dragon în Anul Dragonului!”
Fanatik.ro
Ai cont și card la BCR? Anunț oficial pentru toți clienții. Sunt beneficii unice
Capital.ro
Viața la bloc. Toții proprietarii de apartamente sunt obligați. Poți chiar să îți pierzi apartamentul
Playtech.ro
Cutremur de 5,2 grade în România! Zonele în care seismul s-a resimțit puternic
DailyBusiness
Cum se acordă bursele de reziliență în noul an școlar. To ce trebuie să știe elevii
Adevarul
O pisică neagră a ezitat în calea lui Putin. Felina ratează coloana oficială a dictatorului rus
Spynews
Cristina Irimie, profesoara ucisă în atacul armat de la un liceu din SUA, a fost condusă pe ultimul drum. Imagini dureroase de la înmormântare | FOTO
Spynews
Ce este bacteria Bordetella pertussis, care a afectat-o pe fetița Andrei Volos. Micuța ei este de șase zile în spital | FOTO
Evz.ro
Pensionarea anticipată, schimbată de noua lege. Condiții mult mai aspre
Ego.ro
Bruneta cu 16 ani mai tânără care a înlocuit-o pe Cristina Ich! Imaginile care au scăpat pe internet
Prosport.ro
FOTO. Cea mai sexy fotbalistă din lume crede că e discriminată! Cum arată
wowbiz.ro
Se închid școlile! Anunț de ultim moment. În ce zone din România vor fi suspendate cursurile?
Cancan.ro
Nelson Mondialu NU este tatăl biologic al lui Livian. A invitat şi familia reală la nuntă, dar nu au vrut să audă de el
Playsport.ro
INCREDIBIL! Cum arată nevasta mult mai tânără a lui Boris Becker! Cei doi s-au căsătorit în Portofino. Femeia e fiica unui lider politic și câștigă milioane anual
kanald.ro
Suma incredibilă pe care fostul soț al Ozanei Barabancea o plătea copiilor: 35 de lei pensie alimentară. Cum s-a descurcat soprana
Capital.ro
Traian Băsescu nu cedează. Decizia luată de fostul președinte al României
StirileBZI
„Nostradamus cel viu”, despre al Treilea Război Mondial. Cum ar trebui evitat
Prosport.ro
Ce cartiere din București s-au zguduit cel mai puternic în timpul cutremurului de 5.3 grade
stirilekanald.ro
Ana Maria Vasiliu, înmormântată în rochia de mireasă! Detalii cutremurătoare
substantial.ro
Precipitații record și inundații de amploare în județele Vaslui și Galați
MediaFlux
PENSIE mai mică pentru vârstnici. Pensionarii care vor da BANII înapoi
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...