Panică la Hollywood, după ce Donald Trump a câştigat alegerile în SUA: „Am început să fac pe mine de frică”

Madonna, Cher, Shakira, Ariana Grande, Antonio Sanchez, Khloe Kardashian şi Piers Morgan se numără printre vedetele care au reacţionat pe reţelele de socializare după ce Donald Trump a câştigat alegerile în SUA. Speranţele starurilor de la Hollywood, care o susţineau pe Hillary Clinton, s-au transformat în frică pe măsură ce victoria lui Trump a devenit tot mai clară.
Filip Stan
09 nov. 2016, 09:40
Panică la Hollywood, după ce Donald Trump a câştigat alegerile în SUA:

Cântăreaţa Madonna a publicat un mesaj în care le-a cerut americanilor să nu renunţe la speranţă, în ciuda victoriei lui Donald Trump: ”Un nou foc a fost aprins. Nu renunţăm niciodată. Nu vom renunţa niciodată la noi înşine”.

Muzicianul de jazz Antonio Sanchez a declarat: ”Am devenit cetăţean american în urmă cu câteva săptămâni. M-am simţit mândru. Este foarte greu să mă mai simt mândru în acest moment”.

Cântăreaţa Cher şi-a exprimat şi ea dezamăgirea pe Twitter: ”Lumea nu va mai fi niciodată la fel. Îmi pare rău pentru cei tineri. Trump nu va fi niciodată mai mult decât o toaletă”.

”Va trebui să părăsesc planeta”, a adăugat legendara cântăreaţă americană, referindu-se la o promisiune pe care le-a făcut-o fanilor ei de pe Twitter în eventualitatea în care Donald Trump câştigă alegerile prezidenţiale.

Jurnalistul britanic Piers Morgan a publicat şi el un mesaj pe Twitter în noaptea de marţi spre miercuri: ”Răzbunarea celor deplorabili”.

Actriţa mexicană Kate del Castillo, care l-a ajutat pe Sean Penn să îl intervieveze pe liderul cartelului mexican El Chapo, a publicat la rândul ei un mesaj pe Twitter, după ce moneda naţională a Mexicului – peso – a cunoscut o prăbuşire dramatică în timpul numărătorii voturilor, pe măsură ce avansul lui Donald Trump se mărea: ”Rahatul ăsta devine tot mai înspăimântător”.

Cântăreaţa Shakira i-a îndemnat marţi seară pe alegătorii americani, pentru ultima oară, înainte de închiderea urnelor, să voteze pentru Hillary Clinton: ”Alegeţi speranţa. Alegeţi speranţa. Alegeţi SPERANŢA! Sunt alături de Hillary”.

Actorul de comedie Patton Oswalt a recunoscut pe Twitter că a fost cuprins de panică, pe măsură ce rezultatele voturilor îl indicau tot mai clar învingător pe Donald Trump: ”Am început să fac pe mine de frică”.

Khloe Kardashian şi-a exprimat neîncrederea, înainte de victoria lui Trump: ”Votul nu ar trebui să fie atât de strâns. E teribil de înspăimântător”.

Cântăreaţa Ariana Grande a avut o reacţie similară: ”Ei bine, asta e înspăimântător. Ce eşti pe cale să faci, America?”.

Realizatoarea de televiziune Shonda Rhimes şi-a exprimat regretul şi îngrijorarea: ”Ei bine, America? Vreau să reamintesc tuturor că în aceste momente urmărim o cursă foarte strânsă în care participă un candidat care a fost sprijinit de KKK. America, suntem prea confortabili cu rasismul, misoginia şi bigotismul. Sunt profund dezamăgită de noi ca naţiune”.

Donald Trump a avut totuşi şi câţiva susţinători pe reţelele de socializare.

Actriţa Kirstie Alley a explicat fanilor ei ceea ce i-a motivat pe susţinătorii lui Trump: ”Oamenii vor locuri de muncă, salarii bune, vor un guvern corect şi cu o intervenţie limitată, vor o planetă curată, dar cel mai mult vor fericire”.

Actorul Stephen Baldwin a publicat un mesaj asemănător: ”Dumnezeu se manifestă, iar America a vorbit!”.

viewscnt

Spynews
Prima persoană AUDIATĂ în cazul morții lui Andrei Versace. E un personaj temut în lumea INTERLOPILOR
Bzi.ro
Loredana Groza a făcut furori, în costum de baie! La 54 de ani, vedeta arată senzațional! – FOTO
Fanatik.ro
Pericolul ascuns de pe plaje. Lucrul banal care poate duce la tragedii
Capital.ro
S-au ordonat restricții în România. Decizie în orașe și sate. E permis doar între anumite ore
Playtech.ro
Ce spune Ciprian Marica despre incendiul pornit în incinta academiei sale din Pipera. Fanii nu se așteptau la asta!
DailyBusiness
Armata devine obligatorie în România!
Adevarul
Unul dintre cele mai mari spitale din România în pericol de colaps. Deficitul de personal este de 1.000 de persoane, iar radiologia abia mai funcționează
Spynews
Andrei Versace, bătut cu lopata de un apropiat! Incidentele violente au avut loc după ce “Regele fițelor” i-ar fi furat mașina
Spynews
În ce oraș din întreaga lume e cel mai bine să trăiești. Se află la 500 km de Timișoara, peisajele sunt de vis, iar ahitectura este unică
Evz.ro
Propunerea care-l scoate pe Geoană din turul II. Putere absolută pentru funcționarii ANAF
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
LIDL, prima reacție după ce Sânziana Negru și Ștefan Floroaica au aruncat la gunoi produsele lor
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Nuntă cu final tragic! O șoferiță și-a condus mama spre MOARTE, după ce s-a răsturnat într-o râpă.
Capital.ro
Mașinile interzise pe șosele. Ordinul UE pentru cei care alimentează cu motorină. Când devine lege
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de colanți și fanii au reacționat instant
stirilekanald.ro
Doctorița, ucisă în 30 de secunde! Filmul complet al crimei din Brăila
substantial.ro
Joe Biden se retrage din cursa prezidențială: decizie luată pe fondul presiunilor și sondajelor nefavorabile
MediaFlux
EUROPA se PREGĂTEȘTE de RĂZBOI cu RUSIA! AVERTISMENT de la granița ROMÂNIEI
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!