Pânişoară, candidatul ecologiştilor îl spulberă pe Cîrstoiu: Am oprit un impostor

Alexandru Pânişoară, candidatul Partidului Ecologist Român la Primăria Generală a Capitalei, consideră că retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din competiţia electorală ar fi o decizie înţeleaptă luată de PSD şi PNL date fiind acuzaţiile grave care planează asupra managerului Spitalului Universitar. Pânişoară este cel care a făcut public un raport al Corpului de Control al Prim-Ministrului, în care sunt menționate nereguli privind managementul la Spitalul Universitar de Urgență, în baza căruia i-a făcut şi plângere penală la DNA lui Cîrstoiu. Candidatul ecologist merge chiar mai departe, cerându-i demisia finului lui Băsescu şi de la Spitalul Universitar.
Alina Costache
19 apr. 2024, 12:58
Pânişoară, candidatul ecologiştilor îl spulberă pe Cîrstoiu: Am oprit un impostor

„Retragerea incompatibilului Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Generală a Capitalei ar fi primul lucru deştept pe care l-ar putea face PSD şi PNL. Cred cu tărie că am procedat corect atunci când am sesizat ANI și DNA cu privire la starea de incompatibilitate și conflict de interese a medicului Cîrstoiu. Iată că suntem pe punctul de a deconspira un impostor şi, astfel, putem evita pericolul ca Bucureștiul să cadă pradă unor asemenea practici nelegale şi imorale. Domnului Cîrstoiu îi transmit un lucru simplu: aşa e când nu reciclezi selectiv bonurile de la clinica soţiei – ele au tendinţa să apară în presă şi cineva să te întrebe de ele. Consider că, în condiţiile actuale, Cătălin Cîrstoiu nu poate rămâne nici măcar la Spitalul Universitar, pentru că este locul faptei. Poate ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila, înţelege că, după ce ai prins vulpea în coteţul găinilor, cel mai rău lucru este să o bagi la loc”, se arată într-un mesaj al arhitectului Alexandru Pânişoară.

Citește și: Marcel Ciolacu îl avertizează din nou pe Cătălin Cîrstoiu: „Nu putem merge înainte cu candidatura până nu clarifică situația”

Candidatul PER la Primăria Capitalei consideră că PSD şi PNL nu ar mai trebui să facă o nouă propunere şi că soluţia cea mai bună ar fi susţinerea sa în bătălia contra lui Nicuşor Dan. De altfel, urbanistul Pânişoară i-a fost adjunct lui Nicuşor Dan la Asociaţia Salvaţi Bucureştiul, încheind însă relaţia cu această printr-o plângere penală pentru „abuz în serviciu” şi „deturnare de fonduri”.

„Mă încearcă un sentiment de satisfacţie că am reuşit să le bag beţe-n roate celor de la PSD şi PNL. Dacă îi interesează de Bucureşti şi chiar vor să-l bată pe Nicuşor, să mă susţină pe mine, pentru că sunt singurul care pricepe cu ce se mănâncă administraţia şi urbanismul. Nu sunt ei ecologiști, dar îi pot învăța să fie. Şi sigur ar avea nevoie pentru a înţelege mai bine lumea în care trăim”, a declarat Pânişoară.

Citește și: Nicolae Ciucă confirmă posibila schimbare a lui Cătălin Cîrstoiu: „Se va face o nouă analiză, trebuie să facă acele clarificări cerute de Marcel Ciolacu”

Conducerile PSD şi PNL sunt aşteptate să se întâlnească în aceste zile pentru a consfinţi retragerea lui Cîrstoiu din cursa electorală pentru Primăria Generală a Capitalei după dezvăluirile referitoare la starea de incompatabilitate în care se află.

Spynews
Care sunt cerințele lui Maluma pentru a cânta la Neversea. Artistul a venit însoțit de 40 de persoane
Bzi.ro
Brigitte și Florin Pastramă, condamnați penal! Ce au decis judecătorii în dosarul măștilor
Fanatik.ro
Singurele 4 zodii care vor avea noroc în dragoste până la final de iulie 2024. Cupidon e de partea lor
Capital.ro
TESTARE pentru șoferii din România. NOILE REGULI se vor aplica în toată țara
Playtech.ro
ȘOC! Lidia Buble, cea mai FIERBINTE apariție pe plajă. A lăsat TOT la vedere, a încins atmosfera
DailyBusiness
Marcel Ciolacu, promisiune pentru 1,1 milioane de români! Se va întâmpla până la final de 2024!
Adevarul
Ce părere aveau Hitler și comandanții germani despre români: „Cu românii nu se poate face nimic“
Spynews
CFR Călători, vești bune pentru români! S-au anunțat reduceri de 20%
Spynews
Star Matinal. Joaquin Bonilla, decizia care i-a schimbat viața. A lăsat Mexiul pentru a se muta în România: „Am primit un mail” / VIDEO
Evz.ro
Un îndrăgit actor a murit subit la nici 30 de ani. Cauza decesului
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din sutien! Mădălina Ghenea, poziții de INFARCT în dormitor, s-a văzut TOT
Prosport.ro
FOTO. Antonela, răsfățată de milionarul Paszkany! Așa arată tânăra care primește orice dorește
wowbiz.ro
Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?
Cancan.ro
Rezultate BAC 2024. 8.000 de elevi au picat examenul. Anunţ oficial de la minister
Playsport.ro
Aparițiile astea ale Mădălinei Ghenea trebuie INTERZISE! A pozat iar cu toate secretele la vedere și a "scăpat" imaginile pe net
kanald.ro
O femeie s-a aruncat cu propriul copil de pe acoperișul unui bloc! Mama și-a explicat gestul extrem într-un bilet de adio
Capital.ro
NU MAI POȚI avea permis dacă nu treci testul. Anunț de la Guvern astăzi, 6 IULIE: Se face ca în toată lumea
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Cum a apărut fosta iubită a lui Smiley! A atras toate privirile la EURO 2024
stirilekanald.ro
Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR
Precizări Poliția Română: Clarificări asupra ordonanței antidrog pentru șoferi
MediaFlux
CONTROALE MAJORE în TRAFIC! E PRĂPĂD
Shtiu.ro
În ce regiune se găsesc cei mai inteligenți români? Cei mai prosti nu sunt moldovenii!