Paradă rară pe cer. Ce ne aduce alinierea celor ŞASE PLANETE din 28 august 2024

În august, va avea loc un eveniment ceresc remarcabil, în timp ce o serie de planete îmbracă cerul nopții.
Filip Stan
27 aug. 2024, 22:22
Paradă rară pe cer. Ce ne aduce alinierea celor ŞASE PLANETE din 28 august 2024

La sfârșitul lunii august, experimentează spectacolul ceresc al unei vieți, în timp ce șase planete magnifice se aliniază cu grație pe cerul nopții. Pe măsură ce aceste minuni cerești se dezvăluie cu ochiul liber, ele oferă o afișare uluitoare care vă va lăsa în uimire.

Pregătește-te pentru încă un eveniment ceresc uluitor!
Vara aceasta, minunile cerești au fost cu adevărat captivante. De la expunerea fascinantă a aurora boreală din iulie până la alinierea foarte anticipată a planetelor la sfârșitul lunii august, cosmosul a fost absolut uluitor.

Într-un eveniment ceresc fascinant, o paradă cu planete va înfrumuseța cerul nostru la scurt timp după ce o ploaie captivantă de meteori dublu a iluminat cerul nopții în această lună. Acest spectacol a prezentat Acvariidele din Delta de Sud și Capricornidele Alfa, lăsând admiratorii stelelor. Evenimentul le-a oferit observatorilor stelelor numeroase șanse de a asista la meteori care străbat cerul nopții.

În plus, există o viitoare aliniere planetară care are loc la scurt timp după ce magnifica lună super albastră plină atinge apogeul pe 19 august. Numită Luna Sturionului, această lunare a avut o mare importanță atât în ​​sfera astronomiei, cât și în astrologie.

În august, va avea loc un eveniment ceresc remarcabil, în timp ce o serie de planete îmbracă cerul nopții. Această aliniere planetară este o întâmplare rară, nemaivăzută din iunie 2024, când Mercur, Marte, Jupiter, Saturn, Uranus și Neptun au format un rând magnific în ceruri. În funcție de perspectiva din care observatorii de pe tot globul l-au observat, evenimentul a avut loc la date diferite.

Este de remarcat, totuși, că nu toate aliniamentele planetare îndeplinesc criteriile pentru a fi clasificate ca parade planetare. Când mai multe planete se unesc într-un eveniment ceresc, se creează un spectacol captivant. De exemplu, ia în considerare alinierea recentă din iunie și alinierea viitoare din august, unde aproape toate planetele vor face parte din aliniament. Este o întâmplare cu adevărat remarcabilă.

Citește și

Zodiac chinezesc 28 august 2024. Nu mai încerca să faci totul perfect, bucură-te mai mult de viaţă şi de lucrurile care îți fac plăcere

Descopera cel mai bun mod de a observa parada planetei din august, inclusiv locațiile și momentele ideale pentru a arunca o privire!

Ce este exact o paradă a planetelor?
Când două sau mai multe planete se aliniază pe cer, se numește conjuncție planetară. Numărul de planete din aliniament determină dacă evenimentul ceresc este clasificat ca o paradă de planete sau nu.

Există diferite dimensiuni de parade, care variază în funcție de aranjarea planetelor. Este important de reținut că o mini-aliniere planetară constă în mod obișnuit din trei planete, în timp ce o aliniere planetară mare poate implica cinci sau șase planete.

Horoscop Camelia Pătrășcanu. Se dă drumul la distracție! Care sunt zodiile care se bucură de ieșirea lui Mercur din retrograd

Conform NASA, o aliniere planetară este formată prin sincronizarea precisă a orbitei fiecărei planete în jurul Soarelui. Durata fiecărei orbite variază pentru fiecare planetă, motiv pentru care aceste evenimente sunt considerate rare, în special cele mai mari, cum ar fi următoarea aliniere din august.

Citeşte mai multe pe sfatulparinţilor.ro

Spynews
Cuvintele folosite de ispita Marcel Andrei la Insula Iubirii 2024 au devenit virale. Ce înseamnă "chulo" sau "alandala"
Bzi.ro
Carmen Harra știe cine va fi noul președinte al României! „Văd la conducerea României o femeie blondă!”
Fanatik.ro
Orașul din România care a început să fie din ce în ce mai vizitat. Turiștii sunt încântați de prețuri și condiții: “Avem toate condițiile”
Capital.ro
Bancnotele care se schimbă urgent la BNR. Banca Națională îți dă bani la schimb
Playtech.ro
Decolteul i-a jucat feste. Andreea Bănică, dezlănțuită în concert: M-am uitat de 30 de ori la clip!
DailyBusiness
Buget RECORD pentru educaţie şi formare în România! Ligia Deca: „Am primit o veste excelentă”
Adevarul
Cum ar arăta Pământul dacă toată gheața terestră se va topi. Marile orașe ale lumii vor dispărea pur și simplu
Spynews
Mai trăiește sau nu Luiza Melencu? Răspunsul dat de bunicul fetei dispărute. Ce premoniție a avut bărbatul înainte ca ea să dispară de acasă
Spynews
Rețeta de vinete la borcan a Gabrielei Cristea. Cum gătește prezentatoarea TV preparatul pe care îl va servi în iarnă / VIDEO
Evz.ro
Un nou drum de mare viteză în România. Va face legătura direct cu A3
Ego.ro
Oana Zăvoranu, imaginile pe care le-ar vrea ȘTERSE! Cum a ajuns să arate azi Querida, la 51 de ani
Prosport.ro
FOTO. Andreea Prisacariu, rebela tenisului românesc, imagini incendiare în costum de baie
wowbiz.ro
Bogdan de la Ploiești a făcut, în sfârșit, anunțul despre copiii lui! Manelistul a ținut ascuns faptul că este tată
Cancan.ro
Andreea Bănică a COMIS-O GRAV! Când s-a întors și a început să danseze, publicul a ÎMPIETRIT! „Ești o depravată sincer, altceva decât să...”
Playsport.ro
Apariție INCREDIBILĂ pentru Mădălina Ghenea pe stadionul lui Manchester City! Cum a fost surprinsă și pe cine a avut în brațe
kanald.ro
Cine este pensionarul care a primit 6.000 de lei în plus la pensie! Este cea mai mare diferență de recalculare a pensiei din toată România
Capital.ro
Putin a dat ordinul. Decizia istorică de care se temea planeta: Totul pentru victorie
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Cea mai sexy șefă de federație a recunoscut, la 49 de ani, compromisurile și sacrificiile pe care le face pentru a arăta așa
stirilekanald.ro
Sabrina Voinea, apel la Tribunalul Suprem Elvețian. Românca nu renunță la medalia de bronz
substantial.ro
Bărbat din Botoșani reținut cu un kilogram de canabis în mașină
MediaFlux
TRUMP o amenință pe HARRIS. Motivul BIZAR invocat
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...